Închide meniul

Dan Petrescu, victorie la scor de neprezentare cu Jeonbuk! Românul a ajuns la 3 meciuri câştigate consecutiv

Bogdan Stănescu Publicat: 25 octombrie 2023, 15:38

Reclamă
Dan Petrescu, victorie la scor de neprezentare cu Jeonbuk! Românul a ajuns la 3 meciuri câştigate consecutiv

Dan Petrescu, victorie la scor de neprezentare cu Jeonbuk!

Dan Petrescu / Hepta

Dan Petrescu a obţinut o victorie la scor de neprezentare cu Jeonbuk. Echipa din Coreea de Sud a învins-o cu 3-0 pe formaţia din Singapore Lion City, în Liga Campionilor Asiei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Bursucul” a ajuns la 3 victorii consecutive cu Jeonbuk, după Seoul – Jeonbuk 0-2 şi Daegu – Jeonbuk 1-2.

Dan Petrescu, victorie la scor de neprezentare cu Jeonbuk!

În Liga Campionilor Asiei, Jeonbuk ocupă locul 2 în grupă, cu 6 puncte obţinute în 3 meciuri. Pe primul loc este Bangkok, care are tot 6 puncte, dar din două partide. Totodată, Bangkok are şi un golaveraj mai bun decât echipa antrenată de Dan Petrescu.

Amano (min. 5), Tan (min. 33, autogol) și Moon Seon-Min (min. 57) au fost marcatorii meciului Jeonbuk – Lion City, încheiat cu scorul de 3-0 pentru echipa din Coreea de Sud.

Dan Petrescu s-a calificat in-extremis în play-off-ul din Coreea de Sud, cu o victorie în ultimul meci din sezonul regulat. În play-off, elevii lui Dan Petrescu au debutat cu o victorie, 2-1 în deplasare cu Daegu.

Reclamă

Dan Petrescu s-a calificat cu emoţii în play-off, în Coreea de Sud

Jeonbuk se afla în afara poziţiilor de play-off, înainte cu o etapă de final. În ultima rundă, trupa lui Dan Petrescu s-a impus cu 2-0 în deplasarea de pe terenul lui Seoul, echipă care a rămas pe locul şapte.

Partida era una de totul sau nimic pentru Dan Petrescu, având în vedere că Seoul era o rivală directă pentru locurile de play-off, şi avea şi un punct avans.

Seoul a avut şansa de a deschide scorul pe finalul primei reprize, însă reuşita lui Na Sang Ho a fost anulată. Ulterior, în minutul 60, Han Kyo-Won a deschis scorul pentru trupa lui Dan Petrescu. Gustavo a majorat diferenţa în minutul 75, şi astfel Jeonbuk s-a impus cu 2-0, în ultima etapă a sezonului regulat.

Reclamă 4 / 0/3

Jeonbuk s-a calificat astfel de pe patru în play-off, cu 49 de puncte, obţinute după 33 de runde. Şansele la titlu sunt nule însă, având în vedere că punctele nu se înjumătăţesc în Coreea de Sud, iar distanţa faţă de primul loc este de 18 puncte. De asemenea, play-off-ul sud-corean se desfăşoară doar cinci meciuri.

Ce spunea Dan Petrescu după înfrângerea din Liga Campionilor Asiei

Dan Petrescu a oferit primele explicaţii, după înfrângerea din Liga Campionilor Asiei. Jeonbuk a pierdut duelul din deplasarea din Thailanda cu Bangkok, scor 2-3, în a doua etapă din grupele competiţiei din Asia.

„Bangkok a jucat mai bine decât noi în prima repriză. Am încercat să controlăm jocul și să înscriem un gol. În fotbal, greșelile pot conduce la diverse situaţii. Bangkok a profitat de fiecare ocazie pe care a avut-o. Pe de altă parte, trebuia să înscriem mai multe goluri în repriza secundă, dar este dezamăgitor că nu am putut.

Am avut multe accidentări. Hong Jeong-ho a fost, de asemenea, accidentat înaintea meciului. Han Kyo-won și Jung Woo-jae au fost accidentați. Chiar și după prima repriză, numărul accidentărilor a crescut, a fost greu să menţin lotul. În repriza a doua, a fost dificil să trec peste această criză. Cred că s-a văzut.

Cred că 2-3 este un rezultat foarte dezamăgitor. A fost greu de jucat din cauza temperaturii și umidității ridicate. Jucătorii au făcut tot ce au putut.

Trebuie să ne uităm mai atent la starea jucătorilor accidentați. Mai avem meciul de la Seul. Vor avea multe dificultăți, dar ne vom lupta cu înverșunare pentru a câștiga. Nu ne vom da niciodată înapoi. Trebuie să ne acceptăm cu exactitate realitatea”, a declarat Dan Petrescu, după înfrângerea din Liga Campionilor Asiei, potrivit biz.chosun.com.

 

Reclamă

 

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:45 VIDEOMax Verstappen va pleca din pole position în Marele Premiu de Formula 1 de la Miami (Antena 3 CNN şi AntenaPLAY, 23:00) 22:35 Promisiunea lui Kopic după ce Dinamo a ajuns într-o situaţie dramatică: „Vom lupta până la final, vom lupta pentru club!” 22:20 Ahmed Bani, la pământ după ce Dinamo a fost egalată de U Cluj: „Trebuia să câștigăm cu orice preț!” 22:02 Cum arată clasamentul în playout după U Cluj – Dinamo 3-3. Situaţie disperată pentru echipa lui Kopic 21:31 NEWS ALERTReal Madrid e noua campioană a Spaniei! Echipa lui Ancelotti a câştigat titlul cu 4 etape înainte de final 21:29 Erling Haaland, cifre fabuloase la Manchester City! Starul norvegian a făcut show și a marcat patru goluri 21:00 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a câștigat prima cursă, live în AntenaPLAY 20:42 „S-au înțeles!” Mihai Stoica a anunțat transferul lui Florinel Coman! Ultimele detalii despre negocieri 20:35 U Cluj – Dinamo 3-3! „Câinii”, egalați în minutul 90+1! Au nevoie de un miracol pentru a nu retrograda 20:29 Motivul pentru care Ianis Hagi nu a revenit la Farul, înainte de EURO 2024: „Era huiduit de 200-300 de spectatori” Vezi toate știrile
Citește și