Închide meniul

Daniel Boloca pleacă la Sassuolo. Anunțul a fost făcut de un oficial italian

Alex Ioniță Publicat: 9 iulie 2023, 13:36

Reclamă
Daniel Boloca pleacă la Sassuolo. Anunțul a fost făcut de un oficial italian

Daniel Boloca pleacă la Sassuolo

Daniel Boloca a debutat recent la naționala României / Profimedia

Daniel Boloca pleacă la Sassuolo. Mijlocașul central care a evoluat, în sezonul trecut, la Frosinone va fi transferat definitiv de „nerroverdi”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Daniel Boloca a fost unul dintre cei mai constanţi jucători de la Frosinone, care a reuşit promovarea în Serie A. Evoluţiile lui Boloca au atras astfel atenţia celor de la Sassuolo, echipă care evoluează în primul eșalon al fotbalului din peninsulă. Daniel Boloca este cotat la 3.500.000 de euro.

Daniel Boloca pleacă la Sassuolo. Transfer de 6 milioane de euro pentru fotbalistul român

Fotbalistul român a fost transferat de cei de la Sassuolo, pentru suma de 6 milioane de euro. Anunțul oficial a fost făcut de Guido Angelozzi, directorul tehnic al celor de la Frosinone.

Avem un acord cu Sassuolo, Boloca pleacă definitiv, Turati este împrumutat încă un an, iar Marchizza și Harroui sunt transferați definitiv.

Acordurile dintre cluburi există, trebuie să le finalizăm pe cele cu Marchizza și Harroui.

Reclamă

Până luni-marți ori încheiem afacerea, ori nu se mai face, dar, având în vedere relația cu Sassuolo, cred că vom găsi o soluție”, a spus oficialul, pentru tuttomercatoweb.com.

Potrivit sursei citate anterior, pe lângă suma de transfer, Sassuolo va trimite și alți trei fotbaliști la echipa nou promovată. Este vorba despre Ricardo Marchizza, 25 de ani, fundaș stânga, Abodu Harroui, 25 de ani, mijlocaș central, jucători care vor pleca definitiv, în timp ce portarul Stefano Turati, de 21 de ani, va merge în Ciociaria sub formă de împrumut.

În sezonul trecut, Daniel Boloca a jucat 32 de meciuri pentru Frosinone. În aceste partide, mijlocașul român a reușit să marcheze două goluri, dar a contribuit la promovarea echipei în Serie A.

Reclamă 4 / 0/3

România îl poate pierde pe Daniel Boloca

Din păcate, România îl poate pierde pe Boloca. Jucătorul a dezvăluit că ar fi un vis devenit realitate să îmbrace tricoul naționalei lui Roberto Mancini, în detrimentul tricoului „tricolor” al României.

Deși a fost convocat și de Edi Iordănescu la echipa națională, Boloca a dezvăluit că visul său suprem este de a reprezenta Italia. Mijlocașul susține că un singur meci sub comanda lui Roberto Mancini i-ar fi suficient pentru a se simți împlinit.

„Echipa națională este un vis, dar chiar și un singur meci pentru prima reprezentativă ar fi un vis”, a declarat Daniel Boloca, pentru sursa citată anterior, în urmă cu ceva timp.

„Față de debutul la echipă, cred că m-am schimbat complet, atât la nivel uman, cât la cel fotbalistic. La nivel de fotbal, am devenit mai conștient de responsabilitățile mele și acest lucru m-a împins să merg și să dau tot ce am mai bun.

Cei trei ani petrecuți în Frosinone m-au ajutat foarte mult să înțeleg această lume. Nu voi înceta să-i mulțumesc lui Grosso pentru că a avut încredere de la început în mine. Mi-a favorizat creșterea atât mental, cât și în ceea ce privește diferitele aspecte ale jocului. Îi mulțumesc lui, directorului și echipei”, a mai spus Boloca, pentru aceeași sursă.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute 23:37 Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena! 23:20 Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva” 23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 21:55 LIVE VIDEOCoventry – Ipswich, acum în AntenaPLAY. Oaspeţii pot urca pe loc pentru promovare directă în Premier League 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! 21:13 EXCLUSIVVictor Piţurcă nu concepe ca Gigi Becali să preia stadionul Steaua: „Să-şi vadă de echipa lui”! Replică dură pentru milionar Vezi toate știrile
Citește și