Închide meniul

Darwin Nunez, apărat de cel mai bun marcator din istoria Premier League: „E nedrept să fie criticat”

Sebastian Cristian Publicat: 12 ianuarie 2023, 20:21

Reclamă
Darwin Nunez, apărat de cel mai bun marcator din istoria Premier League: E nedrept să fie criticat”

Alan Shearer îi ia apărarea lui Darwin Nunez

Profimedia

Darwin Nunez a fost apărat de Alan Shearer, cel mai bun marcator din istoria Premier League. Atacantul lui Liverpool a fost transferat de la Benfica, vara trecută, pentru 75 de milioane de euro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Deși mutarea a produs mult entuziasm pentru fanii „cormoranilor”, Nunez a avut evoluții oscilante.

Darwin Nunez, apărat de cel mai bun marcator din istoria Premier League

Alan Shearer, cel care a înscris 260 de goluri în Premier League, îi ia apărarea atacantului uruguayan. Fostul mare fotbalist englez are încredere în abilitățile lui Nunez și crede că va progresa.

„Atacanţii ratează. Dacă stai să te gândeşti la fiecare şansă irosită, atunci nu vei progresa. Cel mai important este să ai în minte momentele bune.

Nimic nu este mai rău decât să îţi aminteşti de un penalty ratat, sau de o şansă importantă ratată. Acestea sunt simptomele unei boli în jocul unui atacant.

Reclamă

De accea am unele dubii în privinţa lui Nunez, dar calitatea este evidentă, iar dacă îşi doreşte, va progresa. Este nedrept să primească atâtea critici”, a declarat Alan Shearer, conform presei britanice.

În cele 12 meciuri jucate în Premier League, atacantul cotat la 70 de milioane de euro a înscris de 5 ori și a oferit 2 pase decisive.

Veste teribilă pentru fanii lui Liverpool! Jurgen Klopp a anunţat cât va lipsi Virgil van Dijk, după accidentarea suferită în ultima rundă

Jurgen Klopp a anunţat cât va lipsi Virgil van Dijk, după accidentarea suferită în ultima partidă a lui Liverpool. Managerul german le-a dat o veste cumplită fanilor trupei de pe Anfield, şi a declarat că nu se va putea baza pe serviciile fundaşului central timp de mai bine de o lună.

Reclamă 4 / 0/3

Virgil van Dijk a ieşit accidentat din partida din etapa a 18-a din Premier League, dintre Liverpool şi Brentford. Fundaşul olandez a fost schimbat la pauză cu Joel Matip, ulterior „cormoranii” pierzând meciul din deplasare cu 1-3.

„Virgil este o lovitură dură pentru noi. L-am scos (n.r. la pauza meciului cu Brentford), dar până la urmă diagnosticul a fost destul de dur. Este vorba despre săptămâni de absență. În orice caz, mai mult de o lună. Sper să-și revină cât mai repede posibil.

Pentru moment nu este disponibil, asta este situaţia, avem şi alţi fundaşi centrali. Totul este în regulă pentru echipă, dar lui Virgil îi este foarte greu. El a jucat o mulţime de meciuri de-a lungul anilor”, a declarat Jurgen Klopp, citat de dailymail.co.uk.

Virgil van Dijk se alătură altor jucători importanţi de la Liverpool, care nu pot evolua în această perioadă din cauza accidentărilor. Este vorba de Luis Diaz, Diogo Jota, Arthur Melo, James Milner şi Robert Firmino.

Astfel, Virgil van Dijk ar urma să lipsească de la următoarele trei runde din Premier League, pe lângă partida din week-end cu Wolverhampton. În privinţa duelului de foc cu Real Madrid din optimile Ligii Campionilor, fundaşul olandez cel mai probabil va fi apt de joc.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:13 EXCLUSIVVictor Piţurcă nu concepe ca Gigi Becali să preia stadionul Steaua: „Să-şi vadă de echipa lui”! Replică dură pentru milionar 21:00 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00). Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor. Echipele de start 20:24 Rapid – FCSB s-ar putea juca fără spectatori! Fanii „alb-vişinii” au aruncat cu torţe şi cu oltenii! Ce scrie în regulament 20:03 Thibaut Courtois, OUT de la EURO 2024! Decizia finală luată cu 54 de zile înainte de Belgia – România 19:37 „Îi schimbaţi pe Daniel Niculae şi Bogdan Lobonţ?” Victor Angelescu, anunţ despre ceea ce urmează la Rapid: „Nu mă aşteptam!” 19:36 Walter Zenga a fost demis după 4 luni! Bilanţ catastrofal al fostului antrenor al FCSB-ului la ultima echipă! 19:10 EXCLUSIVPetrolul a primit interdicţie la transferuri! A treia echipă din play-out sancţionată de FIFA în această lună 18:53 Motivul pentru care Mihai Rotaru nu l-a felicitat pe Gigi Becali pentru câştigarea titlului! Patronul oltenilor a spus totul! 18:36 Vestea momentului despre Dennis Man! Răsturnare de situaţie anunţată de antrenorul Parmei 18:15 Daniel Pancu, fotografie de colecţie cu Gică Hagi: „În vizită de lucru la Rege” Vezi toate știrile
Citește și