Închide meniul

David Beckham a dat verdictul. Cine e mai bun dintre Ronaldo și Messi: ”Este unic!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 18 aprilie 2020, 18:17

David Beckham a dat verdictul. Cine e mai bun dintre Ronaldo și Messi: ”Este unic!”

Bestimage / Adidas via Bestimage via hepta

David Beckham a dat verdictul. Cine e mai bun dintre Ronaldo și Messi: ”Este unic!”

Beckham a acordat un interviu pentru publicația argentiniană Telam și a dezvăluit că Messi este ”unic” și mai bun cu o clasă decât eternul său rival, Cristiano Ronaldo.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

David Beckham: ”Messi este unic. Cristiano nu e la nivelul său”

”Messi este unic ca jucător și nimeni nu poate ajunge la nivelul său. Cristiano Ronaldo este un jucător foarte bun, dar este cu o clasă sub Leo.

În ceea ce privește tehnica și talentul sunt similari, dar Leo are un plus. Este incredibil ce fotbal pot dezvolta amândoi în prezent, dar pentru mine Messi este cel mai bun jucător din lume”, a declarat Beckham pentru Telam.

David Beckham a evoluat în cariera sa la Manchester United, Real Madrid, LA Galaxy, AC Milan și PSG. S-a retras în 2013 după ce a evoluat în 523 de partide și a marcat 97 de goluri. Beckham are și trofeul Ligii Campionilor în palmares, pe care l-a câștigat cu United în 1999.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” Vezi toate știrile
Citește și