Închide meniul
Foto

David Beckham, devastat de moartea lui Sir Bobby Charlton! Reacţia emoţionantă pe care a avut-o şi poza istorică publicată

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 21 octombrie 2023, 19:25

David Beckham, devastat de moartea lui Sir Bobby Charlton! Reacţia emoţionantă pe care a avut-o şi poza istorică publicată

David Beckham, devastat de moartea lui Sir Bobby Charlton!

David Beckham şi Sir Bobby Charlton / colaj Hepta

David Beckham e devastat de moartea lui Sir Bobby Charlton! Fostul număr 7 al lui Manchester United şi al naţionalei Angliei, care a scris, la fel ca Sir Bobby Charlton, istorie pentru „Diavolii Roşii”, a avut o reacţie emoţionantă după decesul legendarului campion mondial.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

David Beckham a spus că îi datorează lui Sir Bobby Charlton faptul că a ajuns să fie un jucător atât de important pentru Manchester United. „Becks” a jucat 12 ani la Manchester United, doi la juniori şi 10 la seniori. În sezonul 1998-1999, Beckham a cucerit cu United o triplă istorică: titlu, Cupa Angliei şi Liga Campionilor.

David Beckham, devastat de moartea lui Sir Bobby Charlton!

Totul a început cu Sir Bobby. El a fost motivul pentru care am avut oportunitatea de a juca la Manchester United. O să fiu mereu recunoscător acestui om, după care am fost și numit. Era un model și a fost un erou pentru mulți oameni din întreaga lume, nu doar pentru Manchester United și pentru Anglia, alături de care a câștigat Cupa Mondială în 1966.

A fost un adevărat gentleman, un om de familie și un adevărat erou național. Ziua de astăzi nu este tristă doar pentru Manchester United și pentru Anglia, este tristă pentru fotbal și pentru tot ceea ce a reprezentat Sir Bobby.

Gândurile noastre merg către Lady Norma, cele 3 fiice și către nepoți. Odihnește-te în pace, Sir Bobby”, a postat David Beckham, pe contul personal de Facebook.

Reclamă

Tatăl lui David Beckham a fost un fan al lui Sir Bobby Charlton. De altfel, pe Beckham îl cheamă David Robert Joseph Beckham, Robert provenind chiar de la numele lui Sir Bobby Charlton.

A murit Sir Bobby Charlton! Fostul campion mondial cu naţionala Angliei avea 86 de ani

A murit Sir Bobby Charlton! Legendarul fotbalist al Angliei şi al lui Manchester United avea 86 de ani. Anunţul a fost făcut de Manchester United, pe contul de Twitter.

Reclamă 4 / 0/3

Sir Bobby Charlton, 1937-2023. Cuvintele nu vor fi niciodată de ajuns”, a transmis clubul Manchester United, pentru care Sir Bobby Charlton a scris istorie.

Clubul Manchester United şi-a schimbat fotografia de copertă la Facebook, cu una cu Sir Bobby Charlton.

Născut la data de 11 octombrie 1937, Sir Bobby Charlton a evoluat pentru Manchester United în perioada 1956 – 1973. Jucător de atac, Sir Bobby Charlton a evoluat în 606 meciuri pentru „Diavolii Roşii”, marcând 199 de goluri.

Sir Bobby Charlton a câştigat tot ce se putea cu Manchester United

Sir Bobby Charlton a câştigat tot ce se putea câştiga cu Manchester United: trei titluri de campion al Angliei (1956–1957, 1964–1965, 1966–1967), o Cupă a Angliei (1962–1963) şi Cupa Campionilor Europeni (1967-1968).

În 1966 avea să câştige Campionatul Mondial de Fotbal cu naţionala Angliei. Acea ediţie a Campionatului Mondial s-a desfăşurat chiar în Anglia. În acelaşi an, Sir Bobby Charlton a fost declarat Fotbalistul European al Anului.

După plecarea de la Manchester United, în 1973, a mai jucat pentru Preston North End şi Waterford United. La Preston a fost antrenor-jucător, dar a ales să nu urmeze o carieră de tehnician.

Sir Bobby Charlton a „driblat” moartea în 1958, atunci când avionul în care se afla s-a prăbuşit!

Sir Bobby Charlton a fost la un pas de tragedie pe 6 februarie 1958, atunci când se afla în avion alături de staff-ul lui Manchester United.

Reclamă

44 de pasageri se aflau la bordul cursei aeronavei 609 a companiei British European Airways, care a decolat de pe aeroportul Zemun din Belgrad și a trebuit să facă o escală la Munchen pentru realimentare cu combustibil.

Din pricina ninsorii abundente, avionul nu a reuşit să se ridice în zbor după două tentative. Bobby Charlton și Dennis Viollet au făcut schimb de locuri cu Tommy Taylor și David Pegg pentru că aceștia credeau că sunt mai în siguranță în spatele avionului. Avea să fie decizia care i-a salvat viața lui Sir Bobby Charlton!

La a treia încercare de decolare s-a produs tragedia! 23 din cei 44 de pasageri ai avionului au decedat. Sir Bobby Charlton s-a aflat printre supravieţuitorii acelei tragedii aviatice.

 

 

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:33 LIVE VIDEOBenfica – Braga se joacă ACUM în AntenaPLAY. Meciul zilei în Liga Portugal 20:18 „Nu sărbătorim nimic!” Mihai Stoica, veste proastă pentru suporteri înainte de FCSB – Farul! Mesajul care a uimit pe toată lumea 20:00 LIVE TEXTFCSB – Farul 0-0! Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu! Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea 19:44 VIDEOPalermo – Reggiana 1-2 a fost în AntenaPLAY. Echipa lui Ionuț Nedelcearu, pas greșit în lupta pentru promovare 19:40 Dan Nistor a răbufnit după FCU Craiova – U Cluj 3-2. L-a atacat pe Juan Bauza: „Parcă l-a împușcat cineva!” 19:36 Cine i-a luat locul lui Florinel Coman, în primul 11 al FCSB-ului! Roş-albaştrii se pregătesc de sărbătoare 19:26 FCU Craiova – U Cluj 3-2! Oltenii „respiră” și o lasă pe Dinamo pe ultimul loc! Cum arată clasamentul 19:13 Adrian Mititelu Jr, surprins la FCU Craiova – U Cluj! Prima apariţie publică, după ce a stat în comă zece ore 19:09 Ange Postecoglou, răspuns direct pentru fanii care îl cer pe Radu Drăgușin titular la Tottenham! 18:52 „6 inși câștigă mai bine!” Ce salariu avea Gabi Tamaș la Concordia Chiajna, înainte de retragere. A spus suma fără nicio reținere Vezi toate știrile
Citește și