Închide meniul
Foto

David Beckham, în lacrimi după golul lui Lionel Messi. Avalanșă de staruri la debutul argentinianului pentru Inter Miami

Alex Ioniță Publicat: 22 iulie 2023, 10:26

Reclamă
David Beckham, în lacrimi după golul lui Lionel Messi. Avalanșă de staruri la debutul argentinianului pentru Inter Miami

David Beckham, în lacrimi după golul lui Lionel Messi

David Beckham/ Profimedia

David Beckham, în lacrimi după golul lui Lionel Messi. Acționarul celor de la Inter Miami a fost vizibil emoționat, după ce argentinianul a marcat chiar la debutul său pentru echipa din MLS.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Campionul mondial a ajuns în această vară la Inter Miami. Acesta a semnat un contract valabil pe două sezoane cu echipa lui Beckham, după ce s-a despărțit de campioana Franței, PSG.

David Beckham, în lacrimi după golul lui Lionel Messi. Scene incredibile la Miami

Lionel Messi a debutat pentru Inter Miami în partida cu Cruz Azul, din Cupa Ligii. Acesta a fost rezervă, dar a intrat în teren în minutul 54, în aplauzele a zeci de mii de fani. Pe finalul partidei, mai exact în minutul 90+4, la scorul de 1-1, Lionel Messi a reușit să marcheze un gol superb dintr-o lovitură liberă executată impecabil. Fanii prezenți pe stadion s-au bucurat copios, iar David Beckham, acționarul formației, a fost și el vizibil emoționat.

Imediat după gol, Messi a mers să sărbătorească alături de familie. Cei trei băieţi ai săi se aflau pe marginea terenului, la meciul de debut al starului argentinian la Inter Miami. De asemenea, la partida din Miami au fost prezente mai multe vedete, printre care Kim Kardashian LeBron James, Tom Brady, dar și Serena Williams, fosta adversară a Simonei Halep.

Reclamă

Serena Williams a reacționat în stil mare, după ce Lionel Messi a marcat golul din lovitură liberă.

Reclamă 4 / 0/3

La evenimentul care a intrat în istoria fotbalului American a fost prezentă și familia lui David Beckham, care s-a bucurat alături de acționarul echipei de jocul prestat de Lionel Messi.

Inter Miami a dezvăluit salariul lui Messi

Iniţial, presa internaţională a scris că salariul lui Messi va fi de aproximativ 10 milioane de euro pe lună, urmând ca restul să fie completat de contractele de sponsorizare ale celor de la Apple şi Adidas.

Cu toate acesta, Jorge Mas, preşedintele celor de la Inter Miami, a dezăvăluit că salariul lui Messi este cuprins între 50 şi 60 de milioane de euro, dar a recunoscut că s-a muncit foarte mult pentru acest transfer, iar contractul celor de la Apple a avut un rol important în ceea ce priveşte finalizarea negocierilor:

„În 2019 am început să ne gândim cum îl putem aduce. Messi poate transforma MLS în unul dintre cele mai mari trei campionate din lume. Cred că va dori să își lase amprenta aici. Când se retrage, va avea un procent din acțiunile clubului.

Salariul său e cuprins între 50 și 60 de milioane de euro. A fost nevoie de trei ani, dintre care un an și jumătate foarte intens. Am avut multe conversații cu tatăl său, Jorge.

David Beckham nu a vorbit cu Leo decât despre chestiuni legate de fotbal. Contractul celor de la Apple a fost foarte important în finalizarea negocierilor”, a declarat Jorge Mas, potrivit marca.com.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:58 Care este, de fapt, numele din buletin al lui Gabriel Tamaş. Dezvăluirea făcută de fostul fundaş 14:21 Mihai Rotaru, mesaj războinic pentru Gigi Becali: „Putem lua titlul cu Gâlcă!” De ce nu se gândeşte la Champions League 13:29 VIDEOOvidiu Ionescu a pierdut în 3 seturi meciul cu Wang Chuqin la Saudi Smash 2024. Românul a câştigat un punct superb 13:20 Programul complet al play-off-ului de promovare din England Championship. Meciurile sunt live în AntenaPLAY 13:02 Universitatea Craiova – FCSB LIVE TEXT, ora 21:00. Oltenii continuă lupta pentru locul 2 în faţa campioanei 12:43 EXCLUSIVDarius Olaru nu a stat pe gânduri când a fost întrebat despre transferul spectaculos de la FCSB 12:07 Andrey Rublev, dezvăluire incredibilă după ce a câştigat titlul de la Madrid: „Sunt bolnav de opt sau nouă zile” 11:13 Verdictul lui Săpunaru, după ce Dan Şucu a anunţat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu la Rapid: „Îl cunoaşte toată lumea!” 10:36 FotoTransformarea radicală a lui Sabin Ilie! Fratele său l-a dat de gol: „Îl mai lua somnul, dar acum nu mai e aşa!” 10:24 Ofertă spectaculoasă din Liga 1 pentru Laurenţiu Reghecampf Vezi toate știrile
Citește și