Închide meniul
VIDEO

Lionel Messi, gol fabulos la debutul pentru Inter Miami! Starul argentinian a marcat în minutul 90+4

Viviana Moraru Publicat: 22 iulie 2023, 8:36

Reclamă
Lionel Messi, gol fabulos la debutul pentru Inter Miami! Starul argentinian a marcat în minutul 90+4

Lionel Messi l-a depășit din nou pe Cristiano Ronaldo

Lionel Messi, în timpul primului său meci la Inter Miami/ Profimedia

Lionel Messi a marcat un gol fabulos la debutul său pentru Inter Miami. Starul argentinian a marcat în minutul 90+4, şi a adus astfel victoria noii sale echipe, în duelul cu Cruz Azul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lionel Messi a semnat în această vară un contract valabil pe un sezon şi jumătate cu Inter Miami. Sud-americanul s-a despărţit în această perioadă de mercato de PSG.

Lionel Messi, gol fabulos la debutul pentru Inter Miami

Lionel Messi a debutat la Inter Miami, în partida cu Cruz Azul, din Cupa Ligii. Argentinianul a început meciul ca rezervă, însă a fost trimis în teren de Gerardo Martino în minutul 54, în uralele zecilor de mii de fani, care au umplut stadionul până la refuz.

Inter Miami conducea cu 1-0 în momentul în care Messi a intrat pe teren. Taylor a marcat pentru trupa lui David Beckham, în minutul 44.

Ulterior, Antuna a restabilit egalitatea pe tabelă, în minutul 65.

Reclamă

Pe final de joc, mai exact în minutul 90+4, Inter Miami a beneficiat de o lovitură liberă, din afara careului. Lionel Messi a executat-o magistral, şi a reuşit astfel să-şi treacă în cont primul său gol la Inter Miami, la chiar primul meci disputat pentru echipa americană.

Imediat după gol, Messi a mers să sărbătorească alături de familie. Cei trei băieţi ai săi se aflau pe marginea terenului, la meciul de debut al starului argentinian la Inter Miami.

Reclamă 4 / 0/3

Lionel Messi a avut nevoie de doar un singur meci pentru a intra în istoria MLS. Starul argentinian este primul jucător care reuşeşte să marcheze în partida de debut un gol din lovitură liberă.

După golul marcat de Messi, şi David Beckham a fost surprins bucurându-se, la marginea terenului. Fostul internaţional englez, şi patron al echipei din MLS, a sărbătorit golul alături de soţia sa, Victoria, cât şi alături de unul dintre băieţii lui.

De asemenea, la meci au fost prezente mai multe staruri, printre care şi Serena Williams, care a venit însoţită de fiica sa.

Inter Miami a obţinut primele trei puncte în Cupa Ligii, o competiţie care are la start echipe din America Centrală şi de Nord. În grupă cu echipa lui Messi se mai află Cruz Azul şi Atlanta United.

Primele declaraţii ale lui Lionel Messi, după ce a semnat cu Inter Miami

Messi a anunţat încă din luna iunie că va merge la echipa deţinută de David Beckham, dar abia abia la jumătatea acestei luni a fost prezentat oficial.

„Sunt foarte încântat să încep o nouă etapă a carierei mele cu Inter Miami, în Statele Unite. Este o oportunitatea fantastică şi vom reuşi să contruim împreună un proiect frumos.

Reclamă

Ideea este să muncim împreună pentru a ne îndeplini obiectivele pe care le-am stabilit şi sunt nerăbdător să încep să ajut aici, în noua mea casă”, a declarat Lionel Messi, potrivit mlssoccer.com.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:40 LIVE VIDEORomânia – Japonia se joacă ACUM în AntenaPLAY. Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 13:17 Cursa de sprint de la Marele Premiu din Miami, 19:00, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY 13:07 „Îmbătrânește urât! El e tatăl Cooperativei” Atac total la adresa lui Mircea Lucescu, după acuzațiile incredibile de blat 12:56 Noi detalii despre starea lui George Pușcaș, după operație! Veste importantă pentru Edi Iordănescu, înainte de EURO 12:10 „E fratele meu mai mic!” Dennis Man, mesaj superb despre relația cu Valentin Mihăilă! A vorbit și despre echipa națională 11:34 „E numărul 1 de departe” Marius Șumudică știe cine trebuie să apere poarta României la EURO! Mesaj direct pentru Edi Iordănescu 11:05 Sporting – Portimonense LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00)! Boavista – Gil Vicente se joacă de la 17:30. Spectacol în Liga Portugal 11:03 „Instanța spune că e primul titlu al FCSB-ului!” Ce a spus Adi Popa despre șansele ca echipa lui Gigi Becali să revină în Ghencea 10:38 Leeds – Southampton LIVE VIDEO în AntenaPLAY (14:30). „Păunii”, la ultima șansă pentru promovarea directă în Premier League 10:33 U Cluj – Dinamo, 20:00, LIVE TEXT. „Câinii”, obligați să câștige pentru a mai spera la salvarea de la retrogradare Vezi toate știrile
Citește și