Închide meniul
Foto

David Beckham s-a dus să vadă debutul fiului său la Brentford, dar a fost „încolţit” de fani. Modul fabulos prin care a „evadat”

De Viviana Moraru
Publicat: 11 ianuarie 2023, 8:57

David Beckham a mers să vadă debutul fiului său la Brentford, dar a fost „încolţit” de fani! Fostul star al naţionalei Angliei a fost nevoit să „evadeze” într-un mod uluitor.

Reclamă
David Beckham, prezent la debutul fiului său

David Beckham, prezent la debutul fiului său pentru Brentford

David Beckham, prezent la debutul fiului său/ Profimedia

Fiul lui David Beckham, Romeo, în vârstă de 20 de ani, a fost împrumutat de Inter Miami la formaţia secundă a celor de la Brentford. La primul meci, tânărul a avut parte de susţinerea tatălui său din tribune.

Reclamă

David Beckham s-a dus să vadă debutul fiului său la Brentford, dar a fost „încolţit” de fani

David Beckham a fost imediat asaltat de fani, la partida fiului său. Fostul internaţional englez a fost nevoit să apeleze la un mod inedit de a „evada” din calea oamenilor care au năvălit asupra sa, notează presa din Anglia.

Reclamă

Beckham a sărit un gard şi a mers printr-o zonă de tufişuri, pentru a evita întâlnirea cu fanii care nu se aşteptau să-l întâlnească la o partidă din ligile inferioare ale Angliei (VEZI GALERIA FOTO DE LA FINALUL ARTICOLULUI).

Video or it didn’t happen.#DavidBeckham #WellingUnited #SanSiro
Romeo may have never played at Inter Milan’s San Siro but the Inter Miami forward has played at Welling United’s San Siro now pic.twitter.com/M3LcX8DeVA
— Sports Performance Analysis ❁ (@SportAnalysisUk) January 10, 2023

Romeo Beckham a intrat pe parcurs, în partida dintre Brentford II şi Erith&Belvedere, sub privirile tatălui său. David Beckham a aşteptat ca fiul său să debuteze, într-o ploaie torenţială, ca mai apoi să fie nevoit să fugă din calea celor puţin peste 550 de fani prezenţi la partidă.

Fiul lui David Beckham a semnat cu o echipă din Anglia

Fiul lui David Beckham a semnat cu o echipă din Anglia. Romeo Beckham va juca la formația secundă a lui Brentford până la vară. Romeo are 20 de ani și evoluează pe postul de mijlocaș dreapta.

Romeo Beckham a fost prezentat oficial la Brentford, iar tatăl său i-a fost alături.

Legendarul mijlocaș al lui Manchester United a revenit în Anglia pentru a-și vedea fiul cum îi calcă pe urme.

Romeo Beckham a fost transferat sub formă de împrumut de Brentford de la Inter Miami, clubul din SUA patronat de tatăl său.

Tânărul mijlocaș va evolua la echipa secundă a „albinelor” până în luna mai. Romeo se antrena deja cu Brentford de două luni, iar astăzi a devenit oficial jucătorul clubului din Anglia.

Până acum, fiul lui David Beckham a jucat la echipa secundă a lui Inter Miami. Cum campionatul din SUA se va relua abia în iunie, Romeo n-a stat pe gânduri și a acceptat aventura din fotbalul englez, unde tatăl său a scris istorie.

„Sunt foarte mândru și fericit să fiu aici! Am venit aici pentru a mă menține în formă. Am avut această oportunitate de a veni sub formă de împrumut și nu am fost niciodată mai încântat.

A fost un sezon bun (n.r. – în SUA), cu multe suișuri și coborâșuri, dar sunt bucuros că sunt aici și voi vedea ce voi face”, a spus Romeo Beckham, pnetru brentfordfc.com.

Reclamă
Citește și:
facebook whatsapp LinkedIn twitter email
Închide căutarea