Închide meniul
Foto

David Beckham s-a dus să vadă debutul fiului său la Brentford, dar a fost „încolţit” de fani. Modul fabulos prin care a „evadat”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 11 ianuarie 2023, 8:57

David Beckham s-a dus să vadă debutul fiului său la Brentford, dar a fost „încolţit” de fani. Modul fabulos prin care a „evadat”

David Beckham, prezent la debutul fiului său pentru Brentford

David Beckham, prezent la debutul fiului său/ Profimedia

David Beckham a mers să vadă debutul fiului său la Brentford, dar a fost „încolţit” de fani! Fostul star al naţionalei Angliei a fost nevoit să „evadeze” într-un mod uluitor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fiul lui David Beckham, Romeo, în vârstă de 20 de ani, a fost împrumutat de Inter Miami la formaţia secundă a celor de la Brentford. La primul meci, tânărul a avut parte de susţinerea tatălui său din tribune.

David Beckham s-a dus să vadă debutul fiului său la Brentford, dar a fost „încolţit” de fani

David Beckham a fost imediat asaltat de fani, la partida fiului său. Fostul internaţional englez a fost nevoit să apeleze la un mod inedit de a „evada” din calea oamenilor care au năvălit asupra sa, notează presa din Anglia.

Beckham a sărit un gard şi a mers printr-o zonă de tufişuri, pentru a evita întâlnirea cu fanii care nu se aşteptau să-l întâlnească la o partidă din ligile inferioare ale Angliei (VEZI GALERIA FOTO DE LA FINALUL ARTICOLULUI).

Reclamă

Romeo Beckham a intrat pe parcurs, în partida dintre Brentford II şi Erith&Belvedere, sub privirile tatălui său. David Beckham a aşteptat ca fiul său să debuteze, într-o ploaie torenţială, ca mai apoi să fie nevoit să fugă din calea celor puţin peste 550 de fani prezenţi la partidă.

Fiul lui David Beckham a semnat cu o echipă din Anglia

Fiul lui David Beckham a semnat cu o echipă din Anglia. Romeo Beckham va juca la formația secundă a lui Brentford până la vară. Romeo are 20 de ani și evoluează pe postul de mijlocaș dreapta.

Romeo Beckham a fost prezentat oficial la Brentford, iar tatăl său i-a fost alături.

Reclamă 4 / 0/3

Legendarul mijlocaș al lui Manchester United a revenit în Anglia pentru a-și vedea fiul cum îi calcă pe urme.

Romeo Beckham a fost transferat sub formă de împrumut de Brentford de la Inter Miami, clubul din SUA patronat de tatăl său.

Tânărul mijlocaș va evolua la echipa secundă a „albinelor” până în luna mai. Romeo se antrena deja cu Brentford de două luni, iar astăzi a devenit oficial jucătorul clubului din Anglia.

Până acum, fiul lui David Beckham a jucat la echipa secundă a lui Inter Miami. Cum campionatul din SUA se va relua abia în iunie, Romeo n-a stat pe gânduri și a acceptat aventura din fotbalul englez, unde tatăl său a scris istorie.

„Sunt foarte mândru și fericit să fiu aici! Am venit aici pentru a mă menține în formă. Am avut această oportunitate de a veni sub formă de împrumut și nu am fost niciodată mai încântat.

A fost un sezon bun (n.r. – în SUA), cu multe suișuri și coborâșuri, dar sunt bucuros că sunt aici și voi vedea ce voi face”, a spus Romeo Beckham, pnetru brentfordfc.com.

Reclamă

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și