Închide meniul

Dayot Upamecano, decizie inedită pentru a putea deveni titular la Bayern Munchen! Fundașul francez și-a angajat o cântăreață de operă

Sebastian Cristian Publicat: 8 februarie 2023, 15:50

Dayot Upamecano, decizie inedită pentru a putea deveni titular la Bayern Munchen! Fundașul francez și-a angajat o cântăreață de operă

Dayot Upamecano a decis să-și angajeze o cântăreață de operă

Dayot Upemecano, în tricoul lui Bayern Munchen / Hepta

  • Dayot Upamecano, decizie inedită pentru a se putea face auzit pe teren!
  • Fundașul lui Bayern Munchen și-a angajat o cântăreață de operă

Dayot Upamecano a luat o decizie inedită pentru a putea fi mai vocal pe teren. Fundașul lui Bayern Munchen a avut probleme în a le da indicații colegilor săi din cauza unor probleme cu corzile vocale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Francezul rămânea fără voce pe finalurile de meci, acuzând dureri serioase de gât.

Dayot Upamecano, decizie inedită pentru a putea deveni titular la Bayern Munchen! Și-a angajat o cântăreață de operă pentru a rezolva problemele cu corzile vocale

Conform The Sun, Dayot Upamecano a fost decis să rezolve situația cât mai repede, motiv pentru care și-a angajat o cântăreață de operă din Leipzig. Aceasta l-a învățat cum să-și calibreze vocea într-un mod corect, fără să acuze dureri de gât după fiecare meci.

Reclamă

Soluția a dat randament, iar fotbalistul francez a devenit în scurtă vreme un fotbalist esențial al bavarezilor, asta după ce în primul sezon cu Nagelsmann pe bancă, Upamecano nu a fost un titular constant.

Fundașul va avea o misiune dificilă alături de Bayern Munchen în actualul sezon de Liga Campionilor. Bavarezii o vor întâlni pe PSG în optimile de finală ale competiției. Primul duel va avea loc în Franța, pe 14 februarie.

Reclamă

Dayot Upamecano a fost transferat de campioana Germaniei de la Leipzig, în vara lui 2021, în schimbul a 42,5 milioane de euro.

Președintele lui Bayern Munchen, declarație fermă despre posibilitatea ca Manuel Neuer să plece: „Sunt dezamăgit!”

Herbert Hainer, președintele lui Bayern Munchen, a avut o declarație fermă despre posibilitatea ca Manuel Neuer să plece.

Conducerea lui Bayern Munchen și Manuel Neuer se află într-un adevărat scandal, după ce portarul a criticat, în spațiul public, demiterea antrenorului cu portarii, Toni Tapalovic (42 de ani), cu care avea o relație foarte bună.

Reclamă 4 / 0/3

Herbert Hainer susține că, deși este dezamăgit de ieșirea lui Manuel Neuer, goalkeeper-ul nu va fi dat afară, urmând ca acest conflict să fie rezolvat în cadrul clubului.

„Sunt mai mult dezamăgit decât nervos. Am crezut că Manuel, care este un jucător foarte bun și care este de mulți ani la Bayern Munchen, ar discuta mai întâi cu noi despre aceste probleme.

Nu (n.r. Neuer nu va pleca), noi suntem Bayern Munchen, iar, aici, conflictele sunt rezolvate în interiorul clubului. Până la urmă, aceste conflicte întăresc clubul. Ne vom întâlni cu el și vom analiza totul în mod profesionist.

Manuel Neuer este un portar de top, care este cu noi de mai bine de zece ani. Acum, cel mai important este ca el să revină după accidentare, apoi, vom vedea”, a declarat Herbert Hainer, potrivit Marca.

În prezent, Manuel Neuer nu poate evolua pentru Bayern, din cauza unui accident suferit la schi.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:26 Sorin Cârţu a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul lui, Ianis: „Are mereu impresia că e prejudiciat” 16:25 Lovitură pentru Radu Drăgușin! Antrenorul lui Tottenham i-a dat o veste proastă fundașului de la echipa națională 15:41 Istvan Kovacs va arbitra Universitatea Craiova – Rapid 14:42 Bernadette Szocs – Chen Meng e LIVE STREAM în AntenaPLAY (sâmbătă, 05:45). Duel pentru semifinale, la WTT Champions Incheon 2024 14:40 UPDATEGică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai”. Reacţia lui Hagi 14:24 LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo – Petrolul se poate juca cu fani în tribună! Anunţul oficial 13:58 Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!” 12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu 12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” Vezi toate știrile
Pe același subiect
O echipă din Liga a 3-a s-a calificat miraculos în semifinalele Cupei Germaniei!
Bundesliga • 13 mart., 8:46
O echipă din Liga a 3-a s-a calificat miraculos în semifinalele Cupei Germaniei! Pe cine a eliminat, după ce a trecut de Bayern!
Harry Kane, performanţă fantastică în Bayern Munchen - Mainz 8-1
Bundesliga • 9 mart., 18:34
Harry Kane, performanţă fantastică în Bayern Munchen – Mainz 8-1! Englezul a stabilit un nou record în Bundesliga
Adi Ilie forţează transferul lui Florinel Coman în Bundesliga
Liga 1 • 1 mart., 15:05
Adi Ilie forţează transferul lui Florinel Coman în Bundesliga: „Peste un milion de euro salariu”. Echipa care îl vrea pe „Mbappe”
Cât costă "transferul" uriaş al lui Xabi Alonso
Bundesliga • 29 feb., 12:51
Cât costă „transferul” uriaş al lui Xabi Alonso. Bayern Munchen şi Liverpool luptă pentru semnătura lui
Zinedine Zidane revine din sezonul viitor
Fotbal • 27 feb., 13:14
Zinedine Zidane revine din sezonul viitor! Colosul favorit să-l readucă în lupta pentru trofee