Închide meniul

De ce a întârziat Parma prezentarea lui Dennis Man. Fostul fotbalist al lui FCSB, cel mai scump transfer din istoria Ligii 1

Alexandru Ivan Publicat: 29 ianuarie 2021, 13:40

Reclamă
De ce a întârziat Parma prezentarea lui Dennis Man. Fostul fotbalist al lui FCSB, cel mai scump transfer din istoria Ligii 1

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Anunțul oficial al transferului lui Dennis Man la Parma a fost amânat

Dennis Man a efectuat deja vizita medicală la noua sa echipă. Acesta chiar a fost fotografiat la sosirea în Italia cu fularul Parmei. Cu toate acestea, Man nu a ştiut când va putea debuta în Serie A. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Confirmarea transferului lui Dennis Man la Parma, amânată 

Actele nu au fost gata, iar italienii au fost pe punctul de a amâna prezentarea oficială pentru săptămâna viitoare. În cele din urmă, probleme s-au rezolvat, iar antrenorul Roberto D’Aversa va putea conta pe serviciile românului.

Primul meci la Parma al lui Dennis Man ar putea fi chiar pe arena redenumită recent “Diego Armando Maradona”. Formația de pe penultimul loc din Serie A se va deplasa duminică pe terenul lui Napoli, cu speranța unui rezultat pozitiv.

Gigi Becali a fost luat prin surprindere de problemele apărute. "Da, domnul Man are meci duminică pentru Parma", a spus patronul FCSB când a anunțat transferul record al jucătorului său.

Dennis Man va juca până în 2025 la Parma, suma de transfer fiind de 13 milioane de euro. Gigi Becali va primi acești bani în rate, în următorii doi ani şi jumătate.

Reclamă

Dennis Man va câștiga 1.2 milioane de euro pe sezon la noua sa echipă, unde va fi coechipier cu alţi doi români, Valentin Mihăilă şi Reinaldo Radu. 

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:40 VIDEOEduard Ionescu, Elena Zaharia şi Ioana Sîngeorzan, victorii pe linie la Saudi Smash 2024, în AntenaPLAY 16:33 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 2 mai 15:44 Germania va avea 5 echipe în Liga Campionilor, în sezonul următor 15:26 Campionatul Mondial de hochei, două super-turnee de tenis de masă şi spectacolul fotbalistic sunt în mai, în AntenaPLAY 15:23 Gică Hagi şi-a fixat obiectivul, înainte de Farul – Sepsi: „Cel mai important!” Cu ce probleme de lot se confruntă 14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară Vezi toate știrile
Citește și