Închide meniul

„De ce nu a fost adus un portar în locul lui Tătărușanu?” Stefano Pioli, antrenorul lui AC Milan, a dat imediat răspunsul

Sebastian Cristian Publicat: 9 februarie 2023, 20:26

Reclamă
De ce nu a fost adus un portar în locul lui Tătărușanu?” Stefano Pioli, antrenorul lui AC Milan, a dat imediat răspunsul

Stefano Pioli l-ar putea titulariza pe Mike Maignan în locul lui Ciprian Tătăruşanu

Stefano Pioli și Ciprian Tătărușanu / Profimedia

Stefano Pioli, antrenorul celor de la AC Milan, a fost întrebat de ce nu a fost adus un portar în locul lui Ciprian Tătărușanu. Italianul a dat un răspuns hotărât, oferindu-i încredere goalkeeper-ului român.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

AC Milan trece printr-o perioadă foarte dificilă în acest sezon. Deși a cucerit titlul în Italia sezonul precedent, milanezii ocupă doar locul 6 în Serie A în prezent.

„De ce nu a fost adus un portar în locul lui Tătărușanu?” Stefano Pioli, antrenorul lui AC Milan, a dat imediat răspunsul

Ciprian Tătărușanu a fost tras și el la răspundere de fanii și jurnaliștii italieni. În acest context, antrenorul lui AC Milan, Stefano Pioli, a fost întrebat de ce nu a fost transferat un alt portar.

„De ce nu a fost adus încă un portar, în contextul în care Maignan este accidentat, iar Tătărușanu nu dă nicio garanție?”, a fost întrebarea reporterului.

„Alegerea a fost a mea și a staff-ului tehnic. Avem încredere în Ciprian Tătărușanu și credem că Maignan se va întoarce curând. Recuperarea sa decurge foarte bine. A revenit la antrenamentele pe iarbă, însă nu alături de restul echipei. Se vindecă bine, dar nu știu când va reveni”, a declarat Stefano Pioli la conferința de presă premergătoare meciului cu Torino.

Reclamă

După 21 de etape desfășurate în Serie A, AC Milan este foarte departe de a-și apăra titlul cucerit în 2022. Rossonerii au doar 38 de puncte și se află la 18 puncte în spatele liderului Napoli.

Gazzetta dello Sport s-a lămurit în privința lui Ciprian Tătărușanu: “Doar nu ne așteptăm să fie noul Duckadam!”

Gazzetta dello Sport s-a lămurit în privința lui Ciprian Tătărușanu. Celebra publicație italiană i-a făcut o scurtă analiză portarului român de la AC Milan, care a încasat nu mai puțin de 19 goluri în acest an. Goalkeeper-ul de 36 de ani a profitat de accidentarea titularului Mike Maignan și a apărat poarta campioanei Italiei meci de meci, în ultima vreme.

Din păcate pentru Ciprian Tătărușanu, AC Milan traversează o perioadă dezastruoasă, iar românul a fost găsit în multe rânduri unul dintre principalii vinovați.

Reclamă 4 / 0/3

Jurnaliștii Gazzetta dello Sport au făcut o analiză la nivelul postului de portar de la AC Milan. Cu o tentă ironică, italienii au ajuns la concluzia că Ciprian Tătărușanu nu se poate compara cu Helmuth Duckadam, omul care a scris istorie în poarta Stelei, reușind să câștige Cupa Campionilor Europeni în 1986.

Jurnaliștii din Peninsulă consideră că AC Milan are nevoie de un portar de rezervă mai bun decât Tătărușanu, pentru ca rossonerii să fie acoperiți în momentele în care Mike Maignan este indisponibil.

„Lui AC Milan îi lipsește o rezervă de portar veritabilă. Dar e doar vina goalkeeper-ului? Sigur că nu, însă așa cum și Ciprian Tătărușanu ar recunoaște, lucrurile se schimbă fără Maignan în poartă.

Transferul lui Mirante și al necunoscutului Vasquez nu au schimbat nimic. Nici măcar în perioada de mercato din ianuarie, Milan nu a căutat un portar de nivel înalt.

Și doar nu ne așteptăm ca românul Tătărușanu să se transforme în noul Helmut Duckadam, legendarul portar al Stelei din 1986 – asta doar ca să ne limităm la compatrioții săi celebri”, a notat gazzetta.it.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:50 Borussia Dortmund – PSG LIVE TEXT (22:00). Se anunţă spectacol în a doua semifinală Champions League. Echipe probabile 17:23 LIVE VIDEOCatanzaro – Venezia e ACUM în AntenaPLAY! Cremonese – Pisa 2-1 şi Lecco – Sampdoria (19:00). Spectacol în Serie B 17:20 Novak Djokovic, decizie radicală înainte de turneul de la Roma! Sârbul a concediat încă un membru din staff-ul său 16:51 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 1 mai 16:48 VideoImnul României a răsunat după victoria istorică în faţa Ungariei! Imagini superbe cu „tricolorii” la Bolzano 16:25 Toni Petrea a transmis un avertisment, după ce FCSB a luat prima oară titlul după o pauză de 9 ani: „Sper să nu fie un accident” 16:17 „A fost un meci plin de emoţii pentru noi în faţa Ungariei”. Peter Balasz, prima reacţie după victoria uriaşă a României 15:12 Judd Trump, eliminat de la Campionatul Mondial de snooker! Jak Jones, victoria carierei 14:51 Bogdan Lobonţ, criticat de Robert Niţă: „Dacă eram Oaidă, îi ziceam `Ia, mă, tricoul și joacă tu!`” 14:07 Red Bull pierde „creierul” echipei, care e la un pas să semneze cu Ferrari! Plecare de ultim moment anunţată Vezi toate știrile
Citește și