Închide meniul

”De necrezut!” Dramă în prelungiri în Portugalia – Serbia 1-2! Cristiano Ronaldo&co au ratat biletele pentru Campionatul Mondial din 2022 și vor merge la baraj. Ce echipe s-au calificat pentru competiția din Qatar

Dragoș Vasile Publicat: 15 noiembrie 2021, 0:03

”De necrezut!” Dramă în prelungiri în Portugalia – Serbia 1-2! Cristiano Ronaldo&co au ratat biletele pentru Campionatul Mondial din 2022 și vor merge la baraj. Ce echipe s-au calificat pentru competiția din Qatar

Dramă în prelungiri în Portugalia - Serbia 1-2

Profimedia

  • Portugalia a ratat biletele pentru Campionatul Mondial din 2022 și va merge la baraj
  • Ce echipe s-au calificat la competiția din Qatar

Portugalia a ratat biletele pentru Campionatul Mondial din 2022 și va merge la baraj

Meci nebun pe ”Estadio da Luz”. Lusitanii au început excelent meciul la ei acasă. Renato Sanches a deschis rapid scorul, în minutul 2, iar Portugalia era calificată, la acel scor, la Campionatul Mondial din 2022.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dusan Tadic a restabilit egalitatea, în minutul 33, însă calculele nu se schimbau. La acel scor, tot portughezii mergeau direct în Qatar.

Aleksandar Mitrovic a fost eroul unei întregi națiuni. Din pasa lui Dusan Tadic, atacantul a marcat în minutul 90, iar Serbia a câștigat confruntarea cu Portugalia, reușind să obțină biletele pentru CM 2022.

Reclamă

”De necrezut! Împotriva tuturor așteptărilor, Serbia a întors rezultatul la Lisabona și s-a calificat pentru Cupa Mondială”, au scris cei de la FIFA.

Reclamă

Ce echipe s-au calificat la Campionatul Mondial din 2022

Grupa A: Serbia este calificată matematic la Campionatul Mondial după ce a învins Portugalia la ea acasă, scor 1-2. Lusitanii se mulțumesc doar cu locul de baraj.

Grupa B: Spania este calificată matematic la Campionatul Mondial după ce a învins Suedia la Sevilla, scor 1-0. Totuși, suedezii pot spera în continuare. La ultimul baraj au eliminat Italia, iar apoi au ajuns până în sferturile de finală ale Mondialului din Rusia.

Grupa C: Ultima etapă va stabili echipa care merge direct la CM 2022 și cea care merge la baraj. Italia este pe primul loc, cu 15 puncte, în timp ce Elveția este pe poziția secundă, tot cu 15 puncte.

Reclamă 4 / 0/3

Grupa D: Franța este calificată la Campionatul Mondial din 2022. Campioana en-titre și-a asigurat prezența după victoria clară din meciul cu Kazahstan, scor 8-0. De partea cealaltă, poziția de baraj este disputată de două echipe: Ucraina și Finlanda.

Grupa E: Belgia este calificată la Campionatul Mondial din 2022. După 7 etape, belgienii au obținut biletele pentru competiția din Qatar. Cehia și Țara Galilor se lupă pentru locul de baraj.

Grupa F: Danemarca este calificată matematic la Campionatul Mondial din 2022. De partea cealaltă, Scoția va merge la baraj.

Grupa G: Olanda, Turcia și Norvegia se luptă pentru locul direct care duce la Campionatul Mondial din 2022.

Grupa H: Rusia s-a calificat matematic la Campionatul Mondial din 2022. Autogolul lui Fedor Kudryashov a decis Croația – Rusia 1-0. În urma acestui rezultat, vicecampioana mondială și-a asigurat biletele pentru competiția din Qatar. De cealaltă parte, rușii vor merge la baraj.

Grupa I: Anglia are șanse mari să ajungă la Campionatul Mondial din 2022, cu 23 de puncte. Polonia se luptă pentru barajul care duce turneul final din Qatar.

Grupa J: Germania este calificată matematic la Campionatul Mondial din 2022.  Macedonia de Nord va merge la baraj.

Reclamă
Citește și:

Liechtenstein – România 0-2 | Niciun miracol pentru ”tricolori”! Am ratat şi Mondialul din Qatar!

Reprezentativa României a ratat, duminică seară, calificarea la barajul pentru Cupa Mondială, încheind pe locul 3 grupa J a preliminariilor europene. Pentru ”tricolori” au marcat Dennis Man, în minutul 8, și Nicușor Bancu, în minutul 87.

România a învins cu 2-0 Liechtenstein, în deplasare, însă şi Macedonia de Nord s-a impus, scor 3-1 în faţa Islandei, astfel că a ajuns la baraj.

La finalul meciului, Mirel Rădoi și-a anunțat plecarea de la echipa națională. ”E ultima mea conferinţă în calitate de selecţioner. Campania a fost un eşec. Era greu să putem învinge Germania. Am luat decizia, e normală, nu am reuşit să mă clasez pe primele două locuri”, a transmis selecționerul.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:24 LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo – Petrolul se poate juca cu fani în tribună! Anunţul oficial 14:01 Gică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai” 13:58 Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!” 12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu 12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” 12:13 Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!” 12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare 11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider 10:58 FotoUn milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Luis Rubiales riscă să ajungă la închisoare! Ce pedeapsă cer procurorii, după ce a sărutat-o pe Jenni Hermoso
Fotbal • 27 mart., 18:20
FOTO
Luis Rubiales riscă să ajungă la închisoare! Ce pedeapsă cer procurorii, după ce a sărutat-o pe Jenni Hermoso
Jose Mourinho a făcut anunțul care le dă speranțe fanilor lusitani
AntenaPLAY • 25 mart., 11:52
„Te-ai întoarce în Liga Portugal?” Jose Mourinho a făcut anunțul care le dă speranțe fanilor lusitani
Spania - Columbia 0-1
AntenaPLAY • 23 mart., 0:52
Spania – Columbia 0-1! Victorie pentru sud-americani, înaintea duelului de la Madrid cu România (marţi, 21:30, Antena 1)
Brahim Diaz a ales între Spania şi Maroc! Pentru cine va evolua starul lui Real Madrid
Fotbal extern • 11 mart., 16:49
Brahim Diaz a ales între Spania şi Maroc! Pentru cine va evolua starul lui Real Madrid
Andres Iniesta, meciul 1000 în carieră
Fotbal • 2 mart., 15:53
Andres Iniesta, meciul 1000 în carieră