Închide meniul

Decizie controversată luată de Bayern! Vor fi reduse salariile jucătorilor nevaccinați care intră în izolare

Iulian Focșăneanu Publicat: 21 noiembrie 2021, 15:06

Decizie controversată luată de Bayern! Vor fi reduse salariile jucătorilor nevaccinați care intră în izolare

Joshua Kimmich și coechipierii săi riscă să fie amendați de club

Profimediaimages

  • Reguli noi impuse de conducătorii lui Bayern
  • Ce riscă jucătorii nevaccinați ai campioanei Germaniei

Kimmich (26 de ani) trece prin momente dificile. A fost plasat în izolare pentru a doua oară, vineri, pentru că a intrat în contact cu persoante testate pozitiv cu Covid-19. Tocmai ieşise din carantină, după ce a fost considerat contact direct al coechipierului său, Niklas Sule, care a fost infectat cu coronavirus.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jucătorii nevaccinați de la Bayern riscă să fie amendați

Oficialii lui Bayern nu au mai rezistat și i-au informat pe Kimmich şi pe patru coechipieri de-ai săi că le vor fi tăiate salariile atunci când vor sta în izolare, anunță Bild, citat de news.ro.

Serge Gnabry, Jamal Musiala, Eric Maxim Choupo-Moting şi Michael Cuisance ar fi ceilalţi jucători bavarezi care nu s-au vaccinat, potrivit sursei citate.

Reclamă

Bayern tocmai a suferit un eșec uluitor în Bundesliga. Fără a se putea baza pe Kimmich, campioana Germaniei a fost învinsă cu 2-1 de Augsburg. Cazul internaţionalului german Joshua Kimmich (64 de selecţii), care a decis să nu se vaccineze din „motive personale”, a stârnit o dezbatere aprinsă în Germania, confruntată cu un nou val al epidemiei de coronavirus.

Citește și:

Rata de infectare în această săptămână a atins un nivel record, în condiţiile în care proporţia de persoane vaccinate este sub 70%. Statele regionale germane Bavaria şi Saxonia, printre cele mai afectate de reapariţia pandemiei de Covid-19, au anunţat, vineri, anularea tuturor târgurilor de Crăciun, pe lângă alte restricţii.

Reclamă

Joi, în cadrul unei întâlniri de criză la care au participat cancelarul Angela Merkel şi şefii de regiuni, au decis, printre altele, să aplice regula „2G” pe întregul teritoriu în momentul în care pragul de spitalizare depăşeşte trei pacienţi cu Covid la 100.000 de locuitori. Această regulă permite doar celor vaccinaţi şi trecuţi prin boală să aibă acces în locuri publice precum restaurante, cinema, săli de concerte şi evenimente sportive.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Bayern - Lazio 3-0 și Real Sociedad - PSG 1-2.
Liga Campionilor • 5 mart., 23:56
Bayern – Lazio 3-0 și Real Sociedad – PSG 1-2. Kane și Mbappe au făcut spectacol și s-au calificat în sferturile Ligii
Conducerea de la Genoa a rupt tăcerea după transferul lui Radu Drăguşin la Tottenham
Premier League • 16 ian., 18:08
Radu Drăgușin a rupt tăcerea și a dezvăluit de ce a refuzat-o pe Bayern: „De asta am semnat cu Tottenham! Doar cerul mi-e limita”
Se face transferul lui Radu Drăgușin
Serie A • 9 ian., 18:21
FOTO
Se face transferul lui Radu Drăgușin! Agenții românului au luat primul avion și au plecat să semneze actele
Ce a postat agentul lui Radu Drăguşin, la miezul nopţii
Serie A • 9 ian., 8:25
Ce a postat agentul lui Radu Drăguşin, la miezul nopţii! Mesajul transmis de Florin Manea
Reacţia presei internaţionale, după transferul stelar al lui Radu Drăguşin la Tottenham
Serie A • 9 ian., 0:08
Gazzetta dello Sport, anunţul de la miezul nopţii: „Radu Drăguşin la Bayern!”. Detaliile transferului ISTORIC pentru România