Închide meniul
VIDEO

Dennis Man a marcat un gol fabulos cu călcâiul în Bari – Parma, în Cupa Italiei. Internaţionalul român a fost titular

Valentin Pîrcălabu Publicat: 12 august 2023, 20:49

Reclamă
Dennis Man a marcat un gol fabulos cu călcâiul în Bari – Parma, în Cupa Italiei. Internaţionalul român a fost titular

Dennis Man, început de senzaţie de sezon pentru Parma

Dennis Man, într-un meci pentru Parma / Profimedia Images

Dennis Man a marcat în Bari – Parma, în Cupa Italiei. Internaţionalul român a marcat golul de 3-0 pentru echipa sa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dennis Man anunţă un sezon de vis la Parma. Internaţionalul român a fost unul dintre cei mai buni jucători în partida pe care Parma a disputat-o în Cupa Italiei, în faţa celor de la Bari.

Dennis Man a marcat în Bari – Parma, în Cupa Italiei

Dennis Man a marcat cu călcâiul în minutul 76, din pasa lui Ansaldi. După numai un minut, pe teren a fost introdus şi Valentin Mihăilă. Dennis Man şi Valentin Mihăilă sunt gata de show în meciurile din Serie B, ce vor fi exclusiv în AntenaPLAY.

Video cu golul lui Dennis Man

Reclamă

Dennis Man, lăudat de presa din Italia, înaintea noului sezon! Serie B se vede exclusiv în AntenaPLAY

Dennis Man a fost lăudat de presa din Italia, înaintea noului sezon! Internaţionalul român de 24 de ani se pregăteşte pentru un nou sezon în tricoul celor de la Parma, sezon în care va putea fi urmărit exclusiv în AntenaPLAY.

Man joacă la Parma încă din ianuarie 2021, atunci când a fost cumpărat de la FCSB în schimbul a 13 milioane de euro.

„Dennis Man se numără, cu siguranţă, printre cele mai fericite cazuri de la Parma, după cantonamentul din această vară, dând mai mult ca niciodată. A marcat cu Elche un gol splendid, care a deschis jocul.

Reclamă 4 / 0/3

Man pare că a revenit cu atitudinea potrivită şi, cine ştie, poate acesta este anul în care va avea mai multă continuitate, lucrul care îi lipsea fotbalistului român”, au scris cei de la Gazzetta di Parma, citaţi de parmalive.com.

Dennis Man are 73 de meciuri în tricoul celor de la Parma. Jucătorul cotat la 3,2 milioane de euro pe transfermarkt.com a marcat până acum 11 goluri şi a oferit 5 pase de gol în meciurile oficiale ale formaţiei din Serie B.

Dennis Man și Valentin Mihăilă vor rămâne la Parma

Giovanni Becali a pus capăt zvonurilor legate de o posibilă plecare a celor doi români de la Parma. În privința lui Dennis Man, impresarul a declarat că mai are doi ani de contract cu gruparea din Serie B.

De cealaltă parte, despre Valentin Mihăilă, Giovanni Becali a mărturisit că acesta trebuie să se recupereze după perioada de inactivitate. Impresarul speră ca cei doi internaționali români să facă un sezon bun la Parma.

„Dennis Man și Vali Mihăilă vor continua la clubul de care aparțin. La un moment dat, a fost interes pentru Man de la Fenerbahce, dar el mai are încă doi ani și jumătate de contract cu Parma si va rămâne pe loc.

În aceeași situație este și Mihăilă, care are de parcurs o perioadă de recuperare. Sper ca amândoi să facă un sezon bun în Serie B și să devină fotbaliști determinanți pentru Parma”, a declarat Giovanni Becali, pentru playsport.ro.

Despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților canale LIVE pentru competitii sportive, canale live exclusive si canale live pentru posturile TV ale Antenei TV Group, emisiuni TV în ediții integrale, conținut exclusiv și producții originale, zeci de filme românești premiate la cele mai importante festivaluri internaționale, competiții sportive, LIVE exclusiv, pentru toți iubitorii sportului, animații pentru cei mici și știri de ultima oră.

Reclamă

Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop. AntenaPLAY este singurul loc în care se pot urmãri edițiile integrale din emisiunile produ

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și