Închide meniul

Dennis Man, aproape de transferul carierei! Un gigant îl doreşte pe român. Parma cere o sumă uriaşă

Reclamă

Antena Sport Publicat: 9 iulie 2021, 9:49

Dennis Man, aproape de transferul carierei! Un gigant îl doreşte pe român. Parma cere o sumă uriaşă

Dennis Man a marcat pentru Parma

Zuma Press / Jonathan Moscrop

Dennis Man poate pleca de la Parma. Man este dorit şi de AC Milan, după ce s-a vehiculat şi de intresul celor de la Lille şi Galatasaray. Patronul Parmei, americanul Kyle Krause, a anunţat că îl va vinde pe Dennis Man pentru suma de 25 de milioane de euro, scriu cei de la Parma Today. Omul de afaceri nu este dispus să lase niciun cent din această sumă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Parma a primit oferte pentru Dennis Man şi Valentin Mihăilă

Giovanni Becali a anunţat că a primit oferte atât pentru Dennis Man, cât şi pentru Valentin Mihăilă.

Pentru Mihăilă şi Man am primit oferte. Va pot spune… Rennes l-a ofertat pe Man, iar conducătorii de acolo au spus: ‘Putem să oferim şi noi 10-12 milioane de euro’. Cei de la Parma au zis: ‘Păi dacă noi am dat 13!’

Şi directorul general şi preşedintele clubului, care e un american foarte bogat, mi-a spus: ‘De la 20 de milioane de euro în sus ne anunţi şi probabil stăm de vorbă dar, în principiu, nu se mişcă de aici. Sunt copiii mei’. Preşedintele ţine foarte mult la ei şi le-a dat contracte bune„, a declarat Giovanni Becali în exclusivitate pentru AS.ro.

Dennis Man şi Valentin Mihăilă, cifre excelente în Serie A

Transferat la începutul anului cu 13 milioane de euro, dintre care 2 milioane sunt sub formă de bonusuri, Dennis Man a marcat 2 goluri şi a dat o pasă de gol, în 14 meciuri jucate în tricoul Parmei.

Reclamă

În schimb, Valentin Mihăilă, ajuns în Italia în schimbul a 8,5 milioane de euro, în toamna anului trecut, a marcat de 4 ori şi oferit 3 pase decisive, în 23 de meciuri. Cei doi au fost accidentaţi şi au ratat ultimele meciuri ale Parmei.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:37 LIVE VIDEOLeicester – Southampton 1-0. Liderul din Championship vrea să se distanţeze în fruntea clasamentului 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League 21:51 Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out cu 3 etape înainte de final 21:16 „Sper să le stricăm sărbătoarea” Anunţul lui Laszlo Dioszegi înainte de Sepsi – FCSB! 21:08 Dan Petrescu nu va aştepta finalul sezonului! Când va reveni pe banca lui CFR Cluj Vezi toate știrile
Citește și