Închide meniul

Dennis Man, căpitan în premieră la Parma! Atacantul român, lăudat la scenă deschisă în presa din Italia: „I-a fost răsplătită forma actuală”. Ce notă a primit

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 15 martie 2022, 23:15

Dennis Man, căpitan în premieră la Parma! Atacantul român, lăudat la scenă deschisă în presa din Italia: „I-a fost răsplătită forma actuală. Ce notă a primit

Dennis Man, căpitan în premieră la Parma

Profimedia

Dennis Man, căpitan în premieră la Parma! Atacantul român, lăudat în presa din Italia

Dennis Man a fost căpitanul Parmei la meciul cu L.R. Vicenza, din etapa a 30-a din Serie B. Echipa românului a câştigat cu 1-0, după golul marcat de Tutino în minutul 32.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dennis Man a avut o evoluţie solidă şi a fost lăudat la scenă deschisă de jurnaliştii italieni. Atacantul de 23 de ani a primit banderola de căpitan, primind un plus de încredere din partea antrenorului Giuseppe Iachini.

„El și Turk sunt singurii care au jucat și în sezonul trecut aici”, a notat publicația Parma Live, explicând decizia tehnicianul Parmei.

Dennis Man, elogiat de jurnaliștii italieni: „Cu banderola, pare mai motivat!”

Man a profitat de șansa primită și a jucat foarte bine, lucru observat și de presa din Peninsulă.

„Cu banderola, pare mai motivat. Mereu pe fază, se sacrifică foarte mult pentru faza defensivă și se retrage excelent.”, au scris jurnaliștii Parma Today, care i-au acordat nota 6.

Reclamă

La rândul lor, jurnaliștii Tuttomercatoweb l-au elogiat pe Dennis Man, căruia i-au dat nota 6,5:

„A primit banderola de căpitan pentru a-i fi răsplătită forma actuală. Uşor, uşor începe să iasă în evidență, iar Parma devine mai periculoasă. Foarte generos în efortul făcut, recuperază multe mingi și este faultat de mai multe ori, ajutându-și colegii să respire.”, a notat Tuttomercatoweb.

Graţie victoriei cu L.R. Vicenza, Parma a urcat pe locul 12 în Serie B, cu 38 de puncte acumulate.

Reclamă 4 / 0/3

 

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
21:40 LIVE TEXTSepsi – FCSB 0-0. Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă 21:39 „Gică Hagi e profesor universitar!” Ilie Dumitrescu, laude la scenă deschisă pentru „Rege”, după Farul – Rapid 3-1 21:30 LIVE VIDEOAEK – Panathinaikos se joacă ACUM în AntenaPLAY! Duel pentru titlu în Grecia! Aris – Olympiacos s-a încheiat 1-1 21:25 Unirea Slobozia a promovat în Liga 1 pentru prima oară în istorie! Echipa lui Adrian Mihalcea, succes pe terenul lui CS Mioveni 21:17 Învins de fosta echipă, Marian Aioani a repetat obsesiv patru cuvinte! Explicaţii pentru forma dezastruoasă a Rapidului 21:16 Louis Munteanu a recunoscut că vrea să plece de la Farul! Mesaj savuros pentru Aioani: „E clientul meu!” 20:55 VideoVisul mondial al României! Tibor Selymeş a învins Argentina lui Diego Maradona şi a avut un sfat preţios pentru tricolori 20:55 Farul – Rapid 3-1! Trupa lui Gică Hagi, din nou pe locul secund în Liga 1! Giuleştenii rămân fără victorie în play-off 20:47 Fază controversată în Farul – Rapid! Reuşita lui Mihai Popescu, anulată! Ciprian Marica a răbufnit în lojă 20:46 Luca Andronache, jucătorul revelaţie al lui Gică Hagi! „Regele” a dat lovitura prin fiul fostului antrenor de la FCSB Vezi toate știrile
Citește și