Închide meniul

Dennis Man, făcut praf după transferul la Parma! "N-are forță și nici nu stă bine cu capul. Nu cred că face faţă în Serie A"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 2 februarie 2021, 11:30

Dennis Man, făcut praf după transferul la Parma! "N-are forță și nici nu stă bine cu capul. Nu cred că face faţă în Serie A"

Sport Pictures via Hepta

Dennis Man, criticat după transferul la Parma

"Nu cred că va face față Man. Va fi aproape imposibil. La Parma nu te mai laudă nimeni, nu mai sunt jucătorii de altă dată. Mie mi se pare că e un fotbalist care n-are forță și, fără supărare, nici nu stă bine cu capul. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dănuţ Lupu: "Man e bun doar pentru campiontul românesc"

Nu e un tip puternic, că altfel nu se ajungea la situația actuală. E bun pentru campionatul românesc, atât! Acum e în Italia. Aici a fost lăudat jurnaliștii noștri, acolo nu e așa. În Serie A trebuie să demonstrezi ca să fii lăudat”, a spus Dănuţ Lupu, citat de prosport.ro.   

Jucătorul cotat la 6.5 milioane de euro a avut parte de un sezon excelent la FCSB. În 20 de meciuri disputate în toate competiţiile, el a adunat 17 goluri şi 7 pase decisive. El a jucat deja primele 10 minute şi pentru Parma, fără să aibă nicio reuşită. 

Probleme pentru Dennis Man după transferul la Parma

Telenovela transferului lui Dennis Man la Parma este departe de a fi încheiată. Gigi Becali şi Anamaria Prodan sunt într-un "război" al declaraţiilor, dar cel mai mult poate avea de suferit chiar atacantul de 22 de ani.

Golgheterul Ligii 1 a semnat cu Parma după ce a "rupt" contractul cu Anamaria Prodan. La negocieri a fost reprezentat de Giovanni Becali. Acum riscă să aibă de suferit!

Reclamă

"Dennis personal mi-a spus că nu vrea să semneze cu ei, că nu are cum să îl oblige să semenze cu el. I-am spus 'fă cumva să le fie bine tuturor'. L-au obligat să semneze o hârtie de o zi, Dennis practic a ieșit din contractul cu mine și trebuie să plătească penalizările, care sunt mari. Avem clauze, sunt în oglindă. Eu îl încalc, plătesc, aceeași sumă pe care o plătește el dacă încalcă contractul.

Eu nu sunt agent afiliat FRF, sunt agent afiliat Federației din Dubai, iar contractul meu cu Dennis Man produce efecte. Eu cu Dennis Man mă voi judeca în civil. Contractul este legal, atât pot spune. Mă voi adresa instanțelor din România și Dennis știe lucrul acesta. Când Dennis a semnat contractul tatăl său a fost acolo, ambii ne-am asumat aceste clauze. Atât timp cât noi avem toate conversațiile legale, înregistrate, scrise, de 5 ani de zile… păi 5 ani de zile mă recunoști și acum nu? Contractul este valabil", a spus Anamaria Prodan, citată de gsp.ro. 

Anamaria Prodan ar fi primit un comision de un milion de euro dacă ar fi intermediat direct transferul lui Dennis Man de la FCSB la Parma. L-a atacat în termeni duri pe Gigi Becali şi acum este hotărâtă să se judece pentru a încasa suma care consideră că i se cuvine.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Dennis Man s-a transferat la Parma pentru 13 milioane de euro
  • Man e cotat de transfermarkt.de la 6.5 milioane de euro

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:34 VideoGeorge Puşcaş s-a descătuşat în Serie B! Atacantul român a marcat în Bari – Pisa, în AntenaPLAY 16:34 VIDEOWatford – Hull (17:00) LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Leicester – West Brom 2-1. „Vulpile” au făcut spectacol în Championship 16:23 LIVE VIDEOBari – Pisa se joacă ACUM, în AntenaPLAY! George Pușcaș, gol din penalty la duelul cu Marius Marin! Spectacol în Serie B 15:39 FCU Craiova – Dinamo, LIVE TEXT, 17:30! Duel „de foc” pentru evitarea retrogradării! Echipele probabile 15:17 „Ştiu să tund foarte bine!” Un jucător de la FCSB şi-a făcut planurile, după retragere 14:42 Sold-out la derby-ul FCSB – Rapid! Anunţul de ultim moment al lui Mihai Stoica 14:11 Video„A fost o sperietură zdravănă” Carlos Sainz, după accidentul din calificările din China: „Asta mi-a permis să continui” 13:59 EXCLUSIV„Nu ne gândim la petreceri!” Liderul galeriei FCSB-ului, mesaj clar înaintea derby-ului cu Rapid! Ce a spus despre Gigi Becali 13:05 Primul transfer pe care Dan Petrescu îl va realiza la CFR Cluj! Mihai Stoica e sigur: „Va face eforturi să-l aducă!” 13:00 LIVE VIDEOFIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola | Calificările sunt ACUM, în AntenaPLAY Vezi toate știrile
Citește și