Închide meniul

Dennis Man, foarte aproape de revenirea pe teren! Anunțul făcut de antrenorul lui Parma

Sebastian Cristian Publicat: 17 februarie 2023, 19:17

Reclamă
Dennis Man, foarte aproape de revenirea pe teren! Anunțul făcut de antrenorul lui Parma

Dennis Man, foarte aproape de revenirea pe teren

Dennis Man, în tricoul celor de la Parma / Profimedia

Dennis Man este foarte aproape de revenirea pe teren. Fabio Pecchia, antrenorul celor de la Parma, a oferit detalii despre situația românului. Dennis Man s-a accidentat pe 10 ianuarie, într-un meci de Cupă cu Inter. Din acel moment a urmat o perioadă de recuperare, însă fotbalistul ar putea reveni pe teren în acest weekend.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După 24 de etape desfășurate din Serie B, Parma se află pe locul 8, cu 34 de puncte.

Dennis Man, foarte aproape de revenirea pe teren! Anunțul făcut de italieni

Antrenorul celor de la Parma a anunțat că Dennis Man este recuperat complet și ar putea evolua chiar din postura de titular în meciul de sâmbătă cu Ascoli.

„I-am recuperat pe Ansaldi și pe Camara. Din acest punct de vedere, lucrurile sunt foarte bune, voi avea aproape toți jucătorii la dispoziție. Delprato nu va juca, pentru a nu înrăutăți accidentarea de la umăr. Man este bine, este disponibil și urmează să decidem dacă va fi titular sau nu. A fost riscant să joace cu Ternana”, a spus Pecchia, conform Parma Live.

Parma – Ascoli se joacă sâmbătă, de la ora 15:00 în etapa 25 din liga secundă italiană.

Reclamă

Dennis Man, analizat în presa din Italia! Ce scriu italienii despre românul de la Parma: „Rar a reuşit să aibă asta!”

Dennis Man a fost analizat de presa din Italia, după ultimele evoluţii de la Parma. Italienii se aşteaptă ca internaţionalul român să aibă continuitate, odată ce va reveni din accidentarea suferită la începutul acestui an.

Dennis Man a ratat ultimele patru partide de Serie B ale celor de la Parma, din cauza unei probleme medicale. Mijlocaşul de 24 de ani a ieşit accidentat din primul meci a echipei sale din 2023, pierdut în faţa lui Inter în Cupa Italiei.

Jurnaliştii de la parmalive.com l-au analizat pe Dennis Man, cel care este accidentat pentru a doua oară în acest sezon. Italienii notează faptul că internaţionalul român a dus lipsă de continuitate, după ce a fost transferat de trupa din Serie B.

Reclamă 4 / 0/3

Totodată, în sursa citată se mai menţionează faptul că o posibilă revenire a lui Dennis Man la Parma ar reprezenta o veste bună pentru tehnicianul Fabio Pecchia, şi totodată se mai analizează şi situaţiile altor jucători, Elias Cobbaut, Enrico Del Prato şi Drissa Camara.

În privinţa lui Valentin Mihăilă, şi el accidentat, italienii susţine că aşteaptă veşti despre o posibilă revenire şi a acestuia.

„Man și Cobbaut împreună: putem conta din nou pe ei? Așteptăm vești despre Mihăilă și Del Prato. Și Camara? Avem nevoie și de el. Cele două note pozitive se referă la revenirea în lot a lui Cobbaut și Man: belgianul s-a accidentat la începutul sezonului și se așteaptă să revină treptat la capacitate maximă.

Pentru fotbalistul român, în schimb, există speranța că problemele fizice îi pot oferi un minimum de răgaz pentru a avea acea continuitate pe care prea rar a reușit să o aibă de când este aici”, notează sursa citată mai sus.

Dennis Man evoluează la Parma din ianuarie 2021, când italienii l-au transferat de la FCSB în schimbul sumei de 13 milioane de euro. În actuala stagiune, internaţionalul român a bifat 17 partide pentru echipa sa, reuşind să marcheze patru goluri.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:45 Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol 23:40 Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă 23:31 FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma 23:12 Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva” 23:02 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! Vezi toate știrile
Citește și