Închide meniul

Dennis Man i-a cucerit pe italieni! Avertisment pentru Parma din partea unui fost conducător din Serie A: "Îi va fi foarte greu să-l păstreze"

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 15 aprilie 2021, 14:39

Dennis Man i-a cucerit pe italieni! Avertisment pentru Parma din partea unui fost conducător din Serie A: "Îi va fi foarte greu să-l păstreze"

Parma Calcio 1913

Dennis Man, lăudat de un fost conducător din Serie A

Rino Foschi e de părere că Parmei îi va fi foarte greu să-l păstreze pe Dennis Man dacă "cruciații" vor retrograda. Echipa de pe Tardini e penultima în Serie A, la șapte puncte de salvare, cu 8 etape rămase de disputat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dennis Man, lăudat de un fost conducător din Serie A

De asemenea, Foschi a dezvăluit că îl urmărește pe Dennis Man încă din perioada când era la FCSB. 

"L-am urmărit pe Dennis Man de când eram director sportiv la Palermo, are o marjă de progres importantă, promite mult.

A ajuns în Italia și joacă bine, are calitățile potrivite pentru fotbalul din Serie A. Dacă Parma va retrograda, îi va fi foarte greu să-l țină pe Dennis Man”, a declarat Foschi, citat de Parmalive.

Dennis Man a înscris un gol și a reușit un assist în cele 11 meciuri jucate în Serie A pentru Parma. El a fost integralist în ultimele patru partide.

Reclamă

După ce a ajuns în Italia, cota lui Man a "explodat". 11 milioane de euro a ajuns să valoreze fostul star de la FCSB, potrivit Transfermarkt. Gigi Becali a obținut pe el nu mai puțin de 13 milioane. 

În ultima etapă de campionat, 1-3 cu AC Milan, Dennis Man l-a ridiculizat pe Zlatan Ibrahimovic. 

Dennis Man și Valentin Mihăilă, doriți de granzii din Serie A

Nu doar Man a impresionat în Serie A, ci și Valentin Mihăilă. Evoluțiile celor doi au atras atenția mai multor echipe importante din Italia, potrivit agentului Victor Becali. 

Reclamă 4 / 0/3

"Echipa nu prea e într-o situație foarte bună. Dar lui Man îi merge bine. S-a acomodat destul de repede, e titular. Echipa nu-și merită locul în zona retrogradării. Trebuia să aibă cel puțin 6 puncte în plus. Totuși, e Serie A, chiar dacă unii spun că se bate la retrogradare. Asta e situația acum, nu știu ce va fi", a spus Victor Becali, reprezentatul firmei care-i impresariază pe Dennis Man şi Valentin Mihăilă. 

Potrivit spuselor lui Victor Becali, Napoli, AS Roma, AC Milan sau Lazio se numără printre granzii din Serie A care au pus ochii pe cei doi fotbalişti români. 

"Sunt oameni care întreabă care e situația lui acolo, dar nu înseamnă că există o ofertă acum. Nimeni nu face acum ofertă. Tatonările încep și se întreabă de situația lui. O echipă care i-ar dori pe Man sau Mihăilă trebuie ca prima dată să ia legătură cu Parma. Oameni din angrenajul echipelor întreabă în stânga și în dreapta. E devreme deocamdată. Evoluțiile lor pot să mă ducă la gândul că sunt echipe…. Poate clubul zice «Nu! Rămân aici». Sau poate clubul ajunge la o înțelegere, o combinație cu alt club", a mai spus Victor Becali. 

Dennis Man (22 ani) şi Valentin Mihăilă (21 ani) au costat-o pe Parma peste 20 de milioane de euro. 

Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
25
apr.
22:41
Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor
Vezi toate știrile
Citește și