Închide meniul

Dennis Man, lăudat de Daniel Pancu. "E un mare talent". Când crede că se va impune la Parma şi de ce Mihăilă este deja om de bază

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 12 martie 2021, 15:42

Dennis Man, lăudat de Daniel Pancu. "E un mare talent". Când crede că se va impune la Parma şi de ce Mihăilă este deja om de bază

Dennis Man, titular în Ascoli - Parma 0-0

Profimedia

Cotat la 6.5 milioane de euro pe site-ul de specialitate transfermarkt.com, Dennis Man a bifat 7 apariţii pentru Parma în acest sezon (164 minute), dintre care una singură ca titular. În ultimul meci, scor 3-3 cu Fiorentina, Sofascore i-a acordat nota 6.4

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Daniel Pancu a spus că Man are nevoie de cel puţin 6 luni de adaptare pe prima scenă a fotbalului italian.

Daniel Pancu: "Dennis Man e un mare talent"

"Dennis Man e un mare talent, dar are nevoie de timp în Italia e altceva, altă cultură tactică, altă pregătire fizică, alt regim de viață. Eu cred că are nevoie de 6 luni ca să se adapteze. Valentin Mihăilă s-a integrat deja, asta arată și inteligența jucătorului.", a declarat Daniel Pancu la DigiSport.

Fostul mare atacant a jucat şi el în Italia, unde s-a transferat în sezonul 1999/2000. Pancu a ajuns la Cesena de la Rapid şi recunoaşte că a avut aceleaşi probleme ca Dennis Man. 

"Eu am ajuns în Italia de la echipa care era campioană, Rapid, fusesem antrenat de Mircea Lucescu și tot am avut probleme. A fost o situație care m-a ajutat fantastic pe viitor, dar mi-a fost greu. Antrenamentele se făceau de parcă erau meciuri. Aici, în România ți se dă șansă peste șansă, acolo nu te așteaptă nimeni", a explicat Pancu pentru sursa citată.

Reclamă

Dennis Man, lăudat de Roberto D’Aversa! "Avem nevoie de el!"

Recent, Roberto D’Aversa, antrenorul lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă de la Parma, a avut cuvinte de laudă la adresa fostului golgheter de la FCSB, despre care spune că poate influenţa jocul echipei sale.

"Poate influenţa jocul foarte mult. A încasat niște lovituri, de fapt una de la Bastoni, dar se întâmplă, e normal, Man este într-o perioadă de adaptare. Aici, în Italia, trebuie să înțelegi în ce campionat puternic joci de la prima atingere a mingii. Man este un jucător foarte bun, tehnic cu mingea la picior, dar poate progresa. Trebuie să fie atent la mingile pierdute, la mingile care trebuie recuperate, la momentul de posesie.

Trebuie să mai învețe și jocul fără minge, să înțeleagă interpretarea tactică. El are și calități fizice, este rezistent. Își va da seama cu timpul că pentru a deveni un jucător complet trebuie să mai lucreze la anumite capitole. Avem nevoie de el, avem nevoie de orice jucător care ne poate ajuta să dăm mai multe goluri." a declarat Roberto D’Aversa.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Dennis Man, lăudat de Daniel Pancu
  • Când crede că se va adapta la Parma

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:32 „Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj 23:30 LIVE VIDEOPalermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări! 23:23 Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă” 23:07 Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1 22:59 Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi 22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off 22:25 Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei (06:00) e pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY. Lando Norris pleacă din pole 22:15 Farul Constanța – CFR Cluj 5-1. Umilinţă pentru ardeleni! Louis Munteanu, Cojocaru şi Grameni s-au întrecut în goluri fabuloase! 22:06 Un club a ajuns în liga a doua după ce s-a deschis o anchetă în privinţa legăturilor sale cu Roman Abramovich! Vezi toate știrile
Citește și