Închide meniul

Dennis Man, lăudat de legendarul "Pippo" Inzaghi! "Execuție impresionantă, e vorba de calitate!" Ce au scris italienii după primul gol al românului în Serie A

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 3 aprilie 2021, 16:49

Dennis Man, lăudat de legendarul "Pippo" Inzaghi! "Execuție impresionantă, e vorba de calitate!" Ce au scris italienii după primul gol al românului în Serie A

profimediaimages

Dennis Man, lăudat de legendarul "Pipo" Inzaghi

Dennis Man i-a refuzat victoria lui Benevento împotriva Parmei. Golul românului a venit în minutul 88, la scorul de 2-1 pentru gazde. Deși echipa lui a pierdut două puncte importante, Inzaghi nu s-a ferit să-l felicite pe Man la finalul jocului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"La golul egalizator, Cornelius a fost imbatabil în duelul aerian, iar Man a avut o execuție impresionantă pe urmărirea balonului. E vorba de calitatea adversarului, nu am avut ce să facem", a declarat Inzaghi, potrivit Parma Live.

  • "Pipo" Inzaghi este campion în Italia cu Milan și Juventus. A cucerit și CM 2006 alături de Italia și 2 trofee Champions League cu Milan. Este cel mai bun marcator italian din istoria cupelor europene. 

Dennis Man, lăudat pe "Pipo" Inzaghi după Benevento – Parma 2-2

Deși Man a salvat un punct, Parma rămâne pe locul 19. Inzaghi e sigur că echipa de pe Tardini nu trebuie să se lupte în zona roșie a clasamentului. 

"Dacă Serie A ar fi început acum, Parma s-ar fi luptat pentru cu totul alte obiective. E o echipă foarte bună”, e de părere "Pipo" Inzaghi. 

Dennis Man putea să-și treacă în cont "dubla". A trimis cu capul peste poartă, dintr-o poziție bună. Dennis Man a jucat, în total, 10 meciuri în Serie A. Românul a dat prima pasă decisivă chiar pentru Valentin Mihăilă, iar acum a reușit și primul gol.

Reclamă

Dennis Man, cele mai mari note în presa din Italia

Evoluția lui Dennis Man a fost apreciată și de jurnaliștii italieni. În opinia lor, atacantul român a fost cel mai bun jucător de pe teren în Benevento – Parma 2-2. A primit și cea mai mare notă: 6,5.

 ”Este singurul care a fost în formă din tridentul Parmei trimis în teren. A marcat un gol superb și a fost aproape de dublă. Mai poate crește, iar acest gol inaugural în Serie A îl va ajuta să devină mai puternic mental", au scris jurnaliștii de la Tuttomercatoweb.

Împotriva lui Benevento, Dennis Man a avut 54 de atingeri și o acuratețe a paselor de 81%. Mai mult, românul a reușit 2 driblinguri și 37 de pase corecte. El a mai avut o intercepție și o centrare reușită.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Dennis Man, apreciat de legendarul "Pippo" Inzaghi
  • Ce au scris și jurnaliștii italieni

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! 11:42 Fernando Alonso a dezvăluit ce l-a convins să rămână la Aston Martin: „Probabil e ultimul meu contract” 11:15 AS.ro LIVE | Dan Chilom a fost invitatul lui Dan Pavel. A jucat în Finlanda și are o școală de fotbal! 11:01 Ioan Andone a dat verdictul! Pe cine vede campioană sezonul următor: „A demonstrat” Vezi toate știrile
Citește și