Închide meniul

Dennis Man, lăudat de o legendă a Parmei: "Are calități care sperie apărătorii adverși!"

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 1 martie 2021, 17:52

Dennis Man, lăudat de o legendă a Parmei: "Are calități care sperie apărătorii adverși!"

Profimediaimages

Dennis Man este lăudat de o legendă a Parmei

Cotat la 6.5 milioane de euro pe site-urile de specialitate, Man a bifat doar 5 apriţii pentru Parma în Serie A (91 minute).

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Luigi Apolloni, legendă a "cruciaţilor", are încredere deplină în internaţionalul român, pe care îl laudă pentru felul în care se descurcă în careul advers.

"Parma trebuie să încerce să se salveze, prin orice mijloace și cu orice cost. În acest moment nu e într-o situație prea bună. Achizițiile din ianuarie au fost bune. Fotbaliști tineri și cu calitate, precum Man și Zirkzee, pot aduce multă energie și pot lumina jocul. 

Românul vine dintr-o ligă diferită, iar în Italia se cer rezultate imediate. El are însă calități care pot speria apărătorii adverși", a spus Apolloni, potrivit Parmalive

Un nou pas greșit pentru echipa lui Man și Mihăilă!

În ultima etapă de campionat, Spezia – Parma, Valentin Mihăilă a fost titular în Spezia – Parma, în timp ce Dennis Man a fost introdus cu 11 minute înainte de final.

Reclamă

Duelul s-a încheiat la egalitate, scor 2-2. Mihăilă, care a jucat 79 de minute, a avut o nouă evoluție solidă, în timp ce Dennis Man nu a avut nicio realizare.

Recomandări

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” 15:06 Oferta pe care a făcut-o Gigi Becali pentru Juan Bauza şi răspunsul pe care l-a dat Adrian Mititelu! 14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! 11:42 Fernando Alonso a dezvăluit ce l-a convins să rămână la Aston Martin: „Probabil e ultimul meu contract” Vezi toate știrile
Citește și