Închide meniul

Dennis Man, pe lista unei foste câştigătoare de Champions League! Se bate cu un alt nume mare al Europei pentru român

Alex Masgras Publicat: 8 septembrie 2024, 18:15

Reclamă
Dennis Man, pe lista unei foste câştigătoare de Champions League! Se bate cu un alt nume mare al Europei pentru român

Dennis Man, pe lista unei foste câştigătoare de Champions League

Dennis Man, în timpul meciului Napoli - Parma, din Serie A / Profimedia

Dennis Man este pe lista unei foste câştigătoare de Champions League. Internaţionalul român are parte de un început de sezon foarte bun, atât la echipa de club, cât şi la echipa naţională.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După ce a înscris deja de două ori în primele două etape din Serie A, Dennis Man a marcat şi în victoria ategorică a României din Kosovo, scor 3-0. Meciul a fost în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

Dennis Man, pe lista unei foste câştigătoare de Champions League! Se bate cu un alt nume mare al Europei pentru român

Recent, Dennis Man şi-a prelungit contractul cu Parma, echipă la care evoluează încă de la începutul anului 2021. Prestaţiile foarte bune ale internaţionalului român au atras însă atenţia, iar nume importante ale fotbalului european îl urmăresc pe Dennis Man.

Jurnalistul italian Nicolo Schira a anunţat că jucătorul celor de la Parma este monitorizat de Ajax, fost câştigătoare a celui mai important trofeu intercluburi din Europa. De asemenea, Olympique Lyon este un alt nume mare din fotbalul european care îl urmăreşte cu atenţie pe Dennis Man.

Reclamă
Reclamă

Cotat la 10 milioane de euro pe transfermarkt.com, Dennis Man a marcat deja 3 goluri în acest sezon. În Serie A, el a marcat în remiza cu Fiorentina şi în victoria cu AC Milan a celor de la Parma. El a deschis scorul şi în meciul cu Kosovo, după o acţiune individuală superbă.

Gigi Becali știe cât va costa Dennis Man!

După meci, Gigi Becali a dezvăluit că fostul său jucător ar putea fi vândut de Parma cu o sumă cuprinsă între 25 și 30 de milioane de euro.

Patronul de la FCSB este de părere că Dennis Man ar fi valorat chiar 100 de milioane de euro, în situația în care ar fi avut vârsta de 21 sau 22 de ani.

Reclamă

„Când ajungi la nivelul ăsta. Când ajungi la 10-15-20 de milioane acolo, după nu mai contează. Între 20 și 100 nu mai contează. E din 20 în 20. Nu mai contează, 40, 70. Jucătorii mari, foarte valoroși îi iau echipele mari, Manchester City, United, Barcelona, Real Madrid. La astea nu contează banii.

Acum are 25-26 de ani. Dacă era așa acum 2-3 ani, da. Acum poți să vezi 25-30 de milioane de euro. E posibil. Dar mai mult, nu. Era 100 de milioane dacă avea 21-22 de ani”, a spus Gigi Becali, la fanatik.ro.

Reclamă

Ce rezultat va obţine România cu Lituania, după victoria de senzaţie cu Kosovo?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
20:09

Ion Ţiriac, despre performanţele românilor la Jocurile Olimpice: „Un rezultat decent, dar e departe de valoarea noastră!”

19:39

EXCLUSIVRăzvan Marin, entuziasmat înaintea meciului cu Lituania: „Am făcut un pas înainte”. Ce mesaj le-a transmis Edi Iordănescu

19:11

Irina Begu a cucerit titlul de la Montreux! Revenire de senzaţie pentru româncă în finala din Elveţia

18:48

Bernadette Szocs – Wang Manyu LIVE VIDEO în AntenaPLAY (luni, 10:45), la WTT Champions Macao 2024. Meci infernal pentru româncă

18:39

Rapid Bucureşti, victorie clară cu Buducnost Podgorica la debutul în Liga Campionilor

17:43

România a câştigat nouă medalii de aur la Campionatele Europene de Canotaj U23! Performanţă uriaşă la competiţia din Turcia

1 FotoBernadette Szocs, meci infernal la WTT Champions Macao 2024 cu Wang Manyu, campioana en-titre. Cu cine joacă Samara 2 Foto„Nu spune, e ilegal, dragă” Ion Ţiriac a întrerupt-o imediat pe Simona Halep: „Aoleu, da” 3 EXCLUSIVMircea Lucescu a tras concluziile după Kosovo – România 0-3: „I-am provocat să facă ce am vrut noi!” Jucătorii lăudaţi 4 Ianis Hagi a cedat după Kosovo – România 0-3! Atac direct la adresa lui Giovanni Becali: „Nu e impresarul meu!” 5 EXCLUSIVDennis Man, prima reacţie după ce a făcut show în Kosovo – România 0-3: „Nea Mircea ne-a ajutat mult!” VIDEO 6 Kosovarii au trimis la declarații un singur jucător după 0-3 cu România: „E jenant! Nimeni nu se aștepta”
Citește și