Închide meniul

Dennis Man poate ajunge la AC Milan din ianuarie! Paolo Maldini a luat deja legătura cu oficialii de la Parma

Reclamă

Sebastian Cristian Publicat: 26 decembrie 2022, 16:35

Dennis Man poate ajunge la AC Milan din ianuarie! Paolo Maldini a luat deja legătura cu oficialii de la Parma

Dennis Man poate ajunge la AC Milan din ianuarie!

Profimedia

Dennis Man poate ajunge la AC Milan din ianuarie. Paolo Maldini, directorul tehnic al milanezilor, a luat deja legătura cu cei de la Parma. Internaționalul român a avut un sezon foarte bun până acum în Serie B, iar rossonerii l-au trecut pe lista posibilelor transferuri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chiar dacă s-a adaptat mai greu în Italia, Dennis Man este acum unul dintre cei mai importanți jucători de la Parma. Cotat la 5 milioane de euro, fosta extremă de la FCSB e aproape să facă un pas uriaș în carieră.

Dennis Man poate ajunge la AC Milan din ianuarie! Ce scrie presa italiană

Conform presei din Italia, AC Milan vrea să aducă un fotbalist ofensiv în aceasă iarnă. Principala țintă este Hakim Ziyech, fotbalistul maracon de la Chelsea. Totuși, dacă acest transfer nu se va realiza, atunci Dennis Man este a doua opțiune.

Alternativa pentru Hakim Ziyech este Dennis Man. Românul are un sezon excelent în Serie B, chiar dacă nu reușește încă să fie constant.

Chiar și așa, transferul lui Man ar oferi o gură de prospețime și imprevizibilitate, ceea ce a lipsit la AC Milan de multe ori.

Reclamă

Paolo Maldini a luat deja legătura cu Parma pentru a încerca să afle o sumă de transfer. Oficialii clubului și-au arătat disponibilitatea pentru mutare.

Dacă transferul lui Ziyech se complică, atunci Maldini va merge la Parma”, a scris presa italiană.

Olimpiu Moruţan şi Dennis Man, cei mai valoroşi români din Serie B

Olimpiu Moruţan şi Dennis Man sunt cei mai valoroşi români din Serie B. Ambii jucători valorează 5 milioane de euro, Man fiind într-o uşoară scădere de formă, din cauza accidentărilor suferite în acest sezon.

Reclamă 4 / 0/3

Podiumul clasamentului cu cei mai valoroşi români din a doua ligă din Italia este completat de Valentin Mihăilă. Mijlocaşul de la Parma, coechipier cu Dennis Man, valorează 4,5 milioane de euro, conform site-urilor de specialitate.

Olimpiu Moruţan traversează o formă de vis la Pisa. În actualul sezon, mijlocşul de 23 de ani a marcat 4 goluri şi a contribuit cu pasă decisivă la alte 7 reuşite ale colegilor săi, în cele 17 partide bifate pentru gruparea de Serie B, în toate competiţiile.

Dennis Man este într-o uşoară scădere de formă la Parma, fiind măcinat de accidentări. Chiar şi aşa, internaţionalul român de 24 de ani a marcat 4 goluri în acest sezon, în cele 15 partide în care a evoluat.

Pe lângă Moruţan, Man şi Mihăilă, alţi şapte internaţionali români evoluează în Serie B, acesta fiind campionatul extern care dă cei mai mulţi jucători la naţionala lui Edi Iordănescu. Radu Drăguşin, fundaşul lui Genoa, este cotat la 3.5 milioane de euro, iar Marius Marin (Pisa) şi George Puşcaş (Genoa) sunt cotaţi la 3 milioane de euro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:43 Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu 22:42 Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!” 22:31 FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României 22:23 Ce adversare poate întâlni FCSB în preliminariile UEFA Champions League! Cum arată traseul campioanei din Liga 1 22:23 Umilinţa supremă pentru Dinamo chiar în ziua în care FCSB a luat titlul! Dezastru în alb și roșu pentru „câini” 22:23 Câți bani primește FCSB după ce a devenit campiona României! Suma uriașă pe care o poate încasa din competițiile europene 22:14 LIVE VIDEOHull City – Ipswich se joacă ACUM în AntenaPLAY! Blackburn – Coventry 0-0. Spectacol în Championship 22:11 VIDEOBenfica – Braga 3-1 a fost în AntenaPLAY. Meciul zilei în Liga Portugal 21:56 VIDEODiscurs desprins din filme, în engleză, al lui Adrian Mititelu Jr, în vestiar, la o săptămână după supradoza de pastile 21:45 FCSB – Farul 2-1! Roş-albaştrii, noii campioni ai Ligii 1! Nebunie pe Arena Naţională! Primul titlu pentru FCSB, după nouă ani Vezi toate știrile
Citește și