Închide meniul

Dennis Man s-a accidentat în „thriller-ul” Parma – Como 4-3, după ce a reuşit un assist! Ce a spus antrenorul italienilor despre problema atacantului român

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 6 aprilie 2022, 19:53

Dennis Man s-a accidentat în „thriller-ul Parma – Como 4-3, după ce a reuşit un assist! Ce a spus antrenorul italienilor despre problema atacantului român

Dennis Man s-a accidentat în meciul Parma - Como 4-3

Profimedia

Dennis Man a ieșit accidentat în meciul spectaculos dintre Parma și Como, scor 4-3, din etapa a 33-a din Serie B. Atacantul român a reușit un assist la primul gol al Parmei, iar în repriza secundă a acuzat probleme medicale și a fost înlocuit.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dennis Man a strălucit în duelul dintre Parma și Como, din liga a doua italiană. Internaționalul român a pasat decisiv la primul gol al partidei, marcat de Franco Vazquez în minutul 31.

Dennis Man s-a accidentat în meciul Parma – Como 4-3, după ce a reușit un assist! Ce a spus antrenorul românului

Totuși, meciul nu s-a terminat cu bine pentru Man. Atacantul de 23 de ani a părăsit terenul accidentat în minutul 68, imediat după golul al doilea înscris de Como.

La finalul partidei, Giuseppe Iachini, antrenorul Parmei, a asigurat că nu este vorba despre o accidentare gravă.

Reclamă

„Man s-a întors de la echipa națională, unde a acuzat febră. A revenit, a jucat cu Cosenza, iar acum nu cred că este vorba de o accidentare gravă.”, a declarat Giuseppe Iachini, potrivit Parma Live.

Dennis Man i-a impresionat pe italieni cu prestația din meciul de astăzi. Un assist, 55 de atingeri, 4 pase-cheie și 3 driblinguri sunt cifrele românului din duelul cu Como.

„Magia lui Dennis! Man driblează câțiva adversari și îi pasează lui Bernabe care șutează la poartă.”, a scris Parma, pe contul de twitter.

Reclamă 4 / 0/3

Dennis Man a revenit recent de la naționala României. Fostul atacant de la FCSB a jucat numai în meciul cu Israel, scor 2-2, în care a reușit un gol și un assist. În prima partidă, cu Grecia, Man a fost răcit și n-a fost inclus în lot de Edi Iordănescu.

Parma – Como 4-3. Meci fabulos în Italia, cu Man titular

Como a întors scorul în numai 7 minute, în repriza secundă. Gliozzi a reușit „dubla” în minutele 61, respectiv 68. Imediat după golul al doilea, Dennis Man a fost înlocuit cu Oosterwolde, de antrenorul Giuseppe Iachini.

Fără atacantul român pe teren, Parma a reuşit să mai înscrie de 3 ori până la finalul partidei. Bernabe şi-a trecut şi el în cont „dubla” în minutele 77, respectiv 81, iar Tutino a dus scorul la 4-2 în minutul 85.

Como a încercat să revină din nou pe tabelă și a punctat în minutul 90, dar meciul s-a încheiat cu victoria Parmei.

În urma succesului de astăzi, Parma a urcat pe locul 10 în Serie B, la 7 puncte în spatele locurilor care duc la barajul de promovare.

În actualul sezon, Dennis Man a reușit trei goluri și două assist-uri pentru Parma.

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și