Închide meniul

Dennis Man şi Valentin Mihăilă, aşii din mâneca lui Enzo Maresca! Noul antrenor de la Parma anunţă: „Am cerut jucători cu calități, aşa ca ei!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 26 iunie 2021, 19:19

Dennis Man şi Valentin Mihăilă, aşii din mâneca lui Enzo Maresca! Noul antrenor de la Parma anunţă: „Am cerut jucători cu calități, aşa ca ei!

Profimedia

Dennis Man şi Valentin Mihăilă sunt colegi la Parma

Dennis Man şi Valentin Mihăilă sunt doi dintre jucătorii pe care Maresca se va baza în lupta pentru revenirea în Serie A. Alături de „Superman” Buffon, Parma ţinteşte promovarea la finele sezonului următor din Serie B.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dennis Man şi Valentin Mihăilă, aşii din mâneca lui Enzo Maresca

Maresca are susţinere totală din partea lui Kyle Krause. Acesta i-a transmis miliardarului american că are nevoie de cei doi internaţionali români pentru a-şi implementa sistemul de joc.

”Clubul știe ce stil de joc vreau, știe că vreau să câștig în felul meu, cu ideea mea despre fotbal. Nu este ceea ce se practică în Italia, dar merită să încerc. Am cerut jucători cu calități care se potrivesc filozofiei mele, așa cum sunt tinerii Dennis Man, Mihăilă și Valenti.

Mie îmi place să-mi adaptez jocul în funcție de adversar. La City existau 5 module de joc. Mă apăr în 4-3-3, dar formula se poate schimba. Am nevoie de fundași abili, capabili să participe la construcție. De acolo pleacă tot dacă vrei să domini jocul”, a declarat Enzo Maresca, citat de Parma Live.

Transferat la începutul anului cu 13 milioane de euro, dintre care 2 milioane sunt sub formă de bonusuri, Dennis Man a marcat 2 goluri şi a dat 1 pasă de gol, în 14 meciuri jucate în tricoul Parmei.

Reclamă

În schimb, Valentin Mihăilă, ajuns în Italia în schimbul a 8,5 milioane de euro, în toamna anului trecut, a marcat de 4 ori şi oferit 3 pase decisive, în 23 de meciuri. Cei doi au fost accidentaţi şi au ratat ultimele meciuri ale Parmei.

Citește și:

EXCLUSIV | Parma le-a stabilit preţul lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă. Italienii au refuzat deja o ofertă din Ligue 1

Parma le-a stabilit preţul lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă. Chiar dacă a retrogradat în Serie B, gruparea de pe Ennio Tardini nu ia în calcul să se despartă de români decât în schimbul unei sume uriaşe.

Giovanni Becali a anunţat că fostul jucător de la FCSB a fost deja ofertat din Ligue 1. Ocupanta locului 6 din ultimul sezon, Rennes, şi-a dorit să se bazeze pe Man în cupele europene. Finanţatorul Parmei, Kyle Krause, nici nu a vrut să audă de propunerea venită din Franţa. A anunţat că nu va lua în calcul nicio ofertă mai mică de 20 de milioane de euro.

Reclamă 4 / 0/3

„Pentru Mihăilă şi Man am primit oferte. Va pot spune… Rennes l-a ofertat pe Man, iar conducătorii de acolo au spus: ‘Putem să oferim şi noi 10-12 milioane de euro’. Cei de la Parma au zis: ‘Păi dacă noi am dat 13!’

Şi directorul general şi preşedintele clubului, care e un american foarte bogat, mi-a spus: ‘De la 20 de milioane de euro în sus ne anunţi şi probabil stăm de vorbă dar, în principiu, nu se mişcă de aici. Sunt copiii mei’. Preşedintele ţine foarte mult la ei şi le-a dat contracte bune„, a declarat Giovanni Becali în exclusivitate pentru AS.ro.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:37 LIVE VIDEOLeicester – Southampton 1-0. Liderul din Championship vrea să se distanţeze în fruntea clasamentului 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League 21:51 Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out cu 3 etape înainte de final 21:16 „Sper să le stricăm sărbătoarea” Anunţul lui Laszlo Dioszegi înainte de Sepsi – FCSB! 21:08 Dan Petrescu nu va aştepta finalul sezonului! Când va reveni pe banca lui CFR Cluj 21:00 LIVE VIDEOAl Hilal – Al Ain se joacă ACUM, AntenaPLAY! Se stabileşte prima finalistă din Liga Campionilor Asiei Vezi toate știrile
Citește și