Închide meniul

Dennis Man și Valentin Mihailă, monitorizați de o altă echipă din Serie B: „Sunt doi jucători excelenți, ieșiți din comun!”

Reclamă

Sebastian Cristian Publicat: 15 ianuarie 2023, 10:10

Dennis Man și Valentin Mihailă, monitorizați de o altă echipă din Serie B: Sunt doi jucători excelenți, ieșiți din comun!”

Dennis Man şi Valentin Mihăilă, lăudaţi după eliminarea dramatică din Cupa Italiei

Dennis Man și Valentin Mihailă, într-un meci pentru Parma/ Profimedia

Dennis Man și Valentin Mihailă, jucătorii Parmei, sunt monitorizați de Pisa, nimeni alta decât echipa altor trei români: Olimpiu Moruțan, Marius Marin și Adrian Rus.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cele două echipe din Serie B se luptă pentru promovarea pe prima scenă a fotbalului italian.

Dennis Man și Valentin Mihailă, monitorizați de o altă echipă din Serie B

Giovanni Corrado, președintele celor de la Pisa, a vorbit despre calitățile românilor de la Parma și nu exclude un eventual transfer al celor doi în viitor.

„Căutăm un atacant care să aibă caracteristici diferite față de cei pe care-i avem în lot. Să transferăm de la Parma? Nu știu, are o echipă echilibrată, cu jucători de calitate și multe alternative.

Dacă va exista vreo oportunitate, o vom lua în considerare. Dar pentru mine Parma, împreună cu Genoa, au impresionat cel mai mult. În opinia mea, Parma are o echipă mai bună decât anul trecut.

Reclamă

Anul acesta am reușit să vin pe Tardini de câteva ori, anul trecut am făcut-o de mai multe ori pentru că meciurile Pisei nu s-au suprapus, iar Man și Mihăilă sunt doi jucători excelenți. Îi cunoaștem și i-am apreciat mereu. Când Marin îmi vorbește despre ei, îmi spune că sunt ieșiți din comun.

Un alt jucător extraordinar este Moruțan, dar nu mai este nicio surpriză. Îi cunoaștem calitățile și l-am transferat în speranța că vom ajunge în Serie A”, a declarat președintele de la Pisa, potrivit pianetaserieb.it.

Olimpiu Moruţan, un nou gol pentru Pisa! Internaţionalul român are un sezon de vis şi a ajuns la a cincea reuşită

Olimpiu Moruţan a marcat un noul gol pentru Pisa, în partida din etapa a 20-a din Serie B. Internaţionalul român traversează un sezon de vis, şi a ajuns la cinci reuşite în tricoul formaţiei din liga secundă italiană.

Reclamă 4 / 0/3

Olimpiu Moruţan a fost împrumutat de Pisa la începutul sezonului, de la Galatasaray. În 19 partide în care a evoluat pentru italieni, mijlocaşul de 23 de ani a mai acordat şi şapte pase decisive, pe lângă reuşitele menţionate mai sus.

Olimpiu Moruţan este titular în partida dintre Pisa şi Cittadella, din campionatul ligii secunde din Italia. După ce oaspeţii au intrat la vestiare cu avantaj de 2-0, internaţionalul român a reuşit să reducă din diferenţă în minutul 60.

Moruţan a profitat de o pasă perfectă primită de la fundaşul dreapta, Tomas Esteves, şi a înscris printr-un şut din faţa porţii, chiar de lângă fundaşii centrali ai Cittadellei.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și