Închide meniul

Dennis Man şi Valentin Mihăilă sunt netransferabili. Imaginea cu românii de la Parma care nu lasă urme de îndoială

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 17 iulie 2021, 10:22

Dennis Man şi Valentin Mihăilă sunt netransferabili. Imaginea cu românii de la Parma care nu lasă urme de îndoială

S-a stabilit programul primei etape din Serie B

Bucuria jucătorilor de la Parma / Profimediaimages

Tinerii atacanţi şi-au luat gândul că vor pleca. AC Milan s-a interesat de fostul atacant al lui FCSB, dar mutarea nu are şanse de realizare. Noul antrenor al grupării de pe Ennio Tardini a insistat ca Man şi Mihăilă să rămână.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dennis Man şi Valentin Mihăilă sunt netransferabili

De altfel, ultima imagine postată de Dennis Man contul său de Instagram vorbeşte de la sine. Jucătorul transferat de Parma cu 13 milioane de euro a prezentat echipamentul de joc pentru sezonul 2021-2022. L-a avut alături de el pe Valentin Mihăilă.

Dennis Man şi Valentin Mihăilă sunt netransferabili
Dennis Man şi Valentin Mihăilă sunt netransferabili

Şi fostul jucător al Craiovei a postat imagini în care poartă echipamentul cu care va ataca promovarea.

View this post on Instagram


A post shared by Valentin Mihaila (@valentin_mihaila)

Reclamă

Este al doilea sezon al meu aici şi sunt fericit. Putem duce Parma din nou în Serie A. La început mi-a fost greu, dar apoi am reuşit să mă integrez. Ştiu că nu va fi uşor în Serie B şi voi face tot ce ţine de mine pentru a duce Parma înapoi în elită.

Cred că avem un grup bun, mă simt bine alături de coechipierii meu. Nu mă gândesc la alte echipe, vreau să rămân la Parma şi să contribui la revenirea în Serie A. Antrenorul Maresca nu mi-a spus nimic în mod special, discută cu toată echipa.

Este important să-l ascultăm pe Gigi Buffon, mai ales tinerii jucători, pentru că avem multe de învăţat de la el. Avem mulţi jucători buni aici. Este frumos să-l am pe Mihăilă aici, vorbim mult şi mă ajută”, a declarat Dennis Man, pentru site-ul oficial al celor de la Parma.

Reclamă 4 / 0/3

Giovanni Becali a dezvăluit că Rennes l-a dorit pe Dennis Man

Pentru Mihăilă şi Man am primit oferte. Va pot spune… Rennes l-a ofertat pe Man, iar conducătorii de acolo au spus: ‘Putem să oferim şi noi 10-12 milioane de euro’. Cei de la Parma au zis: ‘Păi dacă noi am dat 13!’

Şi directorul general şi preşedintele clubului, care e un american foarte bogat, mi-a spus: ‘De la 20 de milioane de euro în sus ne anunţi şi probabil stăm de vorbă dar, în principiu, nu se mişcă de aici. Sunt copiii mei’. Preşedintele ţine foarte mult la ei şi le-a dat contracte bune„, a declarat Giovanni Becali în exclusivitate pentru AS.ro.

Krause speră ca Man şi Mihăilă să o ajute pe Parma să revină în Serie A. Nu se uită la bani când vine vorba despre cei doi români.

Preşedintele e atât de încântat şi de Man, şi de Mihăilă…când îl vezi cum jubilează când dau câte un gol. Când un om are bani, îşi permite să facă orice!„, a reacţionat agentul de jucători.

Dennis Man şi Valentin Mihăilă, cifre excelente în Serie A

Transferat la începutul anului cu 13 milioane de euro, dintre care 2 milioane sunt sub formă de bonusuri, Dennis Man a marcat 2 goluri şi a dat o pasă de gol, în 14 meciuri jucate în tricoul Parmei.

În schimb, Valentin Mihăilă, ajuns în Italia în schimbul a 8,5 milioane de euro, în toamna anului trecut, a marcat de 4 ori şi oferit 3 pase decisive, în 23 de meciuri. Cei doi au fost accidentaţi şi au ratat ultimele meciuri ale Parmei.

Reclamă
Recomandări
  • Dennis Man şi Valentin Mihăilă rămân la Parma
  • Imaginea postată de fostul atacant de la FCSB

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:55 VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal 23:47 „E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1 23:40 Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00) 23:32 „Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj 23:30 Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări! 23:23 Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă” 23:07 Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1 22:59 Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi 22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off Vezi toate știrile
Citește și