Închide meniul

Dennis Man trăiește un adevărat coșmar la Parma! Internaționalul român a fost uitat din nou pe banca de rezerve. Ce l-a nemulțumit pe antrenorul „cruciaților”

Dragoș Vasile Publicat: 1 noiembrie 2021, 19:18

Dennis Man trăiește un adevărat coșmar la Parma! Internaționalul român a fost uitat din nou pe banca de rezerve. Ce l-a nemulțumit pe antrenorul „cruciaților

Dennis Man, uitat pe banca de rezerve la Parma

Zuma Press / Jonathan Moscrop via Hepta

  • Dennis Man trăiește un adevărat coșmar la Parma
  • Internaționalul român a fost uitat din nou pe banca de rezerve

Dennis Man trăiește un adevărat coșmar la Parma

Coșmarul continuă pentru Dennis Man. În ciuda faptului că este cel mai valoros jucător din Serie B, 13 milioane de euro, românul și-a pierdut locul de titular.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fostul jucător de la FCSB este rezervă pentru al doilea meci consecutiv. Dennis Man a fost rezervă neutilizată în succesul cu Cittadella, 2-1, iar Enzo Maresca nu s-a bazat pe el nici pentru partida de acasă cu L.R. Vicenza. De partea cealaltă, Valentin Mihăilă a fost titularizat de antrenor.

Cotat la 10 milioane de euro pe site-urile de specialitate, Dennis Man nu a mai înscris de pe 12 septembrie și are doar două goluri în actuala stagiune.

Reclamă
Citește și:

Explicațiile lui Enzo Maresca după ce Dennis Man a fost uitat pe banca de rezerve

Dennis Man nu mai e titular la Parma, iar antrenorul Enzo Maresca a explicat situația jucătorului român.

Antrenorul „cruciaților” a explicat că „totul depinde de Dennis Man”. Cu alte cuvinte, nu e mulțumit de randamentul fostului star de la FCSB.

Reclamă

„Când nu joci, e logic că nu ești fericit. Dar sunt două posibilități: ori îi demonstrezi antrenorului că are dreptate cu felul în care te comporți, ori îl pui în dificultate.

Depinde de el, eu am făcut niște alegeri și a mers bine: dar asta nu înseamnă că voi face mereu aceleași alegeri. Treaba mea e să caut soluții și să încerc să obținem maximum”, a spus Enzo Maresca, potrivit parmalive.com.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:49 Benfica – Chaves (20:00) și Estrela – Sporting (22:30) LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Programul etapei cu numărul 27 din Liga Portugal 16:26 Sorin Cârţu a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul lui, Ianis: „Are mereu impresia că e prejudiciat” 16:25 Lovitură pentru Radu Drăgușin! Antrenorul lui Tottenham i-a dat o veste proastă fundașului de la echipa națională 15:41 Istvan Kovacs va arbitra Universitatea Craiova – Rapid 14:42 Bernadette Szocs – Chen Meng e LIVE STREAM în AntenaPLAY (sâmbătă, 05:45). Duel pentru semifinale, la WTT Champions Incheon 2024 14:40 UPDATEGică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai”. Reacţia lui Hagi 14:24 LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo – Petrolul se poate juca cu fani în tribună! Anunţul oficial 13:58 Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!” 12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu Vezi toate știrile
Pe același subiect
ihai Stoica, laude la scenă deschisă pentru un "tricolor"
Echipa naţională • 27 mart., 23:03
„E cel mai bun fotbalist român!” Mihai Stoica, laude la scenă deschisă pentru un „tricolor”: „De departe!”
Dennis Man, după ce a înscris în România - Irlanda de Nord 1-1: "Mi-a lipsit naţionala". Cum l-a descris pe Edi Iordănescu
Echipa naţională • 26 mart., 22:45
Anunţ despre transferul uriaş al lui Dennis Man la Juventus: „A crescut! Sunt convins că se vor face transferuri după EURO!”
Victor Becali, reacţie clară după ce italienii au anunţat că Dennis Man e aproape de Juventus
Serie A • 24 mart., 21:16
Victor Becali, reacţie clară după ce italienii au anunţat că Dennis Man e aproape de Juventus
Ionel Dănciulescu, cuvinte uriaşe pentru Dennis Man
AntenaPLAY • 23 mart., 17:39
Ionel Dănciulescu, cuvinte uriaşe pentru Dennis Man: „E un jucător complet! Să vorbim la superlativ despre el!”
Dennis Man a anunţat echipa unde va juca în sezonul viitor, după golul cu Irlanda de Nord
AntenaPLAY • 23 mart., 9:22
Dennis Man a anunţat echipa unde va juca în sezonul viitor, după golul cu Irlanda de Nord: „Asta îmi doresc”