Închide meniul

Derapaj incredibil după prezentarea lui David Alaba la Real Madrid! Superstarul a fost numit „Sergio Ramos negru”. Fanii „au luat foc”!

Dragoș Vasile Publicat: 22 iulie 2021, 8:10

Derapaj incredibil după prezentarea lui David Alaba la Real Madrid! Superstarul a fost numit „Sergio Ramos negru. Fanii „au luat foc!

David Alaba a semnat cu Real Madrid

ProfimediaImages

  • Derapaj incredibil după prezentarea lui David Alaba la Real Madrid
  • Superstarul a fost numit „Sergio Ramos negru”

 

Derapaj incredibil după prezentarea lui David Alaba la Real Madrid! Superstarul a fost numit „Sergio Ramos negru”

David Alaba a fost prezentat oficial la Real Madrid. Austriacul a semnat cu formația blanco până în 2026 și va încasa 12 milioane de euro pe sezon. Totuşi, momentul special al superstarului austriac a fost „umbrit” de un derapaj pe care jurnaliştii de la Marca l-au avut la adresa sa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Noua vedetă a madrilenilor a fost numită „Sergio Ramos negru” într-un articol, ibericii făcând referire la rolul pe care austriacul îl va avea în defensivă, unde va trebui să îl înlocuiască pe legendarul fundaş plecat la PSG.

Titlul nu a fost pe placul fanilor, care „au luat foc” pe reţelele de socializare. Aceştia i-au acuzat de rasism pe jurnaliştii de la Marca.

Reclamă

”Ramos a fost aici mai mult de zece ani și a jucat impecabil purtând acest număr. A devenit un lider. Este ceva ce rămâne întipărit în mintea tuturor. Știu ce înseamnă acest lucru pentru acest club. Este o onoare pentru mine să îl port!”, a declarat David Alaba la prezentarea oficială.

Reclamă

David Alaba a ajuns gratis la Real Madrid

David Alaba a venit liber de contract de la Bayern Munchen, refuzând să semneze prelungirea cu campioana Germaniei. Negocierile dintre austriac și clubul blanco au început încă din 2020. Alaba a mai avut oferte de la Chelsea, PSG și Barcelona, însă dorința sa a fost dintotdeauna să joace pe Santiago Bernabeu.

David Alaba s-a format ca apărător stânga însă este capabil să joace și pe alte poziții. Hansi Flick l-a folosit în centrul apărării și chiar la mijlocul terenului. La naționala Austriei, Alaba a jucat și ca mijlocaș de creație. David Alaba a petrecut 11 ani la Bayern Munchen, reușind să câștige 27 de trofee, printre care două în UEFA Champions League.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:35 Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania 23:35 Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul! 23:01 FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se! 23:01 Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine” 22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! Vezi toate știrile
Pe același subiect
Gică Hagi a fost la baza lui Real Madrid, înainte de Columbia - România
Fotbal • 27 mart., 21:47
Gică Hagi a fost la baza lui Real Madrid, înainte de Columbia – România: „M-am întâlnit cu Ancelotti!”
Vinicius a izbucnit în lacrimi la conferinţa de presă!
La Liga • 25 mart., 18:40
FOTO
Vinicius a izbucnit în lacrimi la conferinţa de presă! Motivul pentru care starul brazilian nu a mai rezistat
Kylian Mbappe a spus ce se întâmplă în prezent la PSG, după ce s-a aflat că merge la Real
La Liga • 24 mart., 15:47
„Voi ajunge la EURO cu mintea limpede” Kylian Mbappe a spus ce se întâmplă în prezent la PSG, după ce s-a aflat că merge la Real!
Endrick, viitorul atacant de la Real Madrid, a marcat pe Wembley primul gol pentru naţionala Braziliei, la doar a treia selecţie
Fotbal extern • 23 mart., 22:59
Endrick, viitorul atacant de la Real Madrid, a marcat pe Wembley primul gol pentru naţionala Braziliei, la doar 17 ani
Când va fi anunţat transferul lui Kylian Mbappe la Real Madrid
La Liga • 23 mart., 14:31
Când va fi anunţat transferul lui Kylian Mbappe la Real Madrid. Adevăratul motiv pentru care starul lui PSG a amânat momentul