Închide meniul
VIDEO

Derby nebun între River Plate şi Boca Juniors! Şapte jucători au fost eliminaţi şi trei dintre ei au ajuns la poliţie

Viviana Moraru Publicat: 8 mai 2023, 10:48

Reclamă
Derby nebun între River Plate şi Boca Juniors! Şapte jucători au fost eliminaţi şi trei dintre ei au ajuns la poliţie

Derby nebun între River Plate şi Boca Juniors

Scenele de la finalul derby-ului dintre River Plate şi Boca Juniors/ Profimedia

A fost un derby nebun între River Plate şi Boca Juniors! Nu mai puţin de şapte jucători au fost eliminaţi pe finalul meciului, iar trei dintre aceştia au ajuns chiar la poliţie, pentru a da declaraţii despre cele întâmplate pe teren.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

River Plate a câştigat cu 1-0 derby-ul din Argentina, cu Boca Juniors. Singurul gol al partidei a fost marcat de Miguel Borja, în minutul 90+3, iar imediat după s-a declanşar haosul pe teren, cât şi în tribune.

Derby nebun între River Plate şi Boca Juniors

A fost o adevărată bătălie pe teren la duelul dintre River Plate şi Boca Juniors. Jucătorii s-au luat la bătaie în minutele de prelungire, şi a fost nevoie chiar de intervneţia poliţiei.

Centralul a recurs la măsuri de urgenţă, şi a eliminat şapte jucători, în minutul 90=13, trei din tabăra celor de la River, şi patru din a celor de la Voca Juniors.

Astfel, s-a bătut recordul de cartonaşe roşii acordate într-un derby al Argentinei. Precedentul fusese stabilit în 1982, atunci când „doar” patru jucători erau eliminaţi.

Reclamă

Totul a pornit de la faza golului marcat de Miguel Borja. În timp ce toţi jucătorii celor de la River Plate se bucurau, unul dintre ei, anume Agustin Palavecino, a aplaudat ironic în faţa băncii celor de la Boca Juniors.

În momentul acela, fotbaliştii oaspeţilor au năvălit asupra atacantului rivalei, şi s-a iscat o încăierare generală. Aproximativ 50 de persoane se aflau pe teren atunci, inclusiv jucătorii de rezervă, cât şi membrii din staff-urile tehnice ale celor două echipe, anunţă presa din Italia.

Reclamă 4 / 0/3

A fost nebunie şi în tribunele stadionului. Fanii au umplut arena şi au creat un spectacol total.

Graţie victoriei din derby, River Plate este lider detaşat în prima ligă din Argentina, cu 37 de puncte, acumulate după 15 runde. De cealaltă parte, Boca Juniors este pe locul 13, cu 18 puncte.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și