Închide meniul

Derby-ul Borussia Dortmund – Bayern Munchen se joacă fără spectatori! Anunțul făcut de nemți

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 1 decembrie 2021, 19:42

Derby-ul Borussia Dortmund – Bayern Munchen se joacă fără spectatori! Anunțul făcut de nemți

Borussia Dortmund - Bayern, fără spectatori

Profimedia

Decizia vine în urma creșterii cazurilor de Covid-19 în Germania. Borussia Dortmund a mai anunțat că toate cele 67.000 de bilete vândute înaintea meciului vor fi restituite, iar fanii își vor primi banii înapoi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Borussia Dortmund – Bayern Munchen se joacă fără spectatori

Joi, autoritățile germane vor decide dacă toate meciurile din Bundesliga se vor juca fără spectatori în tribune, a anunțat premierul statului Saxonia. Sezonul trecut, toate partidele s-au jucat cu porțile închise.

Borussia Dortmund și Bayern Munchen ocupă primele două poziții și sunt despărțite de doar un punct după 13 etape disputate în acest sezon în Bundesliga. Lider e echipa bavareză.

Reclamă
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și