Închide meniul

Derby-urile zilei! Gol Ianis Hagi şi pasă de gol Budescu. Haaland şi Lewandowski, uluitori în Bayern – Dortmund 4-2! Messi, două pase de gol

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 6 martie 2021, 20:45

Derby-urile zilei! Gol Ianis Hagi şi pasă de gol Budescu. Haaland şi Lewandowski, uluitori în Bayern – Dortmund 4-2! Messi, două pase de gol

profimediaimages

Bayern - Dortmund, meciul zilei

UPDATE: Scor final, Osasuna – Barcelona 0-2. Oaspeţii au urcat pe locul al doilea s-au apropiat la două puncte de liderul Atletico Madrid, care va juca mâine în derby-ul cu Real Madrid.  

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

UPDATE: GOOOL Osasuna – Barcelona 0-2! Puştiul de 18 ani, Ilaix Moriba, a marcat din pasa lui Messi. Este primul său gol pentru echipa de seniori a catalanilor.

UPDATE: Scor final. Juventus a învins-o pe Lazio cu 3-1!

UPDATE: Ronaldo a intrat pe teren în locul lui Morata.

UPDATE: GOOOL Juventus – Lazio 3-1! Morata a făcut dubla în minutul 60, din penalty.

Reclamă

UPDATE: GOOOL Juventus – Lazio 2-1! Morata a înscris în minutul 57.

UPDATE: GOOOL Osasuna – Barcelona 0-1! Jordi Alba a înscris în minutul 30, din pasa lui Messi.

UPDATE: GOOOL Juventus – Lazio 1-1! Rabiot a marcat pentru gazde şi a stabilit scorul pauzei.

Reclamă 4 / 0/3

UPDATE: GOOOL Juventus – Lazio 0-1! Correa a deschis scorul în minutul 14.

UPDATE: A început Juventus – Lazio, cu Ronaldo pe banca de rezerve, alături de Radu Drăguşin.

UPDATE: GOOOL Bayern, 4-2! Lewandowski marchează şi el şi a stabilit scorul final. De la 0-2, bavarezii au făcut 4-2! Polonezul a reuşit un hat-trick-ul, după ce Haaland a început meciul cu o dublă în doar 9 minute.  

UPDATE: GOOOL Bayern, 3-2! Goretzka le-a adus pe gazde în avantaj în minutul 88, cu un şut superb!

UPDATE: Constantin Budescu a reuşit o pasă de gol în meciul dintre Al Ahli şi Damac. Mitriţă a intrat pe teren la gazde în minutul 61. Comentatorul a urlat de bucurie.

UPDATE: GOOOL Bayern 2-2! Lewandowski a adus egalarea în minutul 44, din penalty. Polonezul a făcut dubla, la fel ca Haaland.

Reclamă

UPDATE: Constantin Budescu este titular la Damac, în meciul de pe terenul lui Al Ahli, la care Alexandru Mitriţă este pe banca de rezerve.

UPDATE: GOOOL Bayern 1-2! Gazdele revin cu reuşita lui Lewandowski din minutul 26.

UPDATE: GOOOL Dortmund 0-2! Haaland a făcut dubla, în minutul 9, şi a ajuns la 19 reuşite în acest sezon al Bundesligii, după ce a deviat din careul mic o centrare venită în faţa porţii.

UPDATE: GOOOL Dortmund 0-1! Haaland a deschis scorul pe terenul lui Bayern, cu un şut bombă, de la marginea careului, încă din minutul 2!

UPDATE: Ianis Hagi a fost înlocuit în minutul 74, în meciul câştigat cu 3-0 de Rangers contra lui St. Mirren.

UPDATE: Ianis Hagi a dus scorul la 3-0 pentru Rangers, imediat după pauză. Românul a şutat cu piciorul stâng din interiorul careului. Este a şasea reuşită a lui Ianis în acest sezon al campionatului din Scoţia.

Meciurile zilei

Bayern Munchen – Borussia Dortmund, încă un episod din "Der Klassiker"

Bayern Munchen – Borussia Dortmund oferă toate ingredientele pentru un derby de zile mari. Cele mai mari echipe ale Germaniei sunt față în față pentru a doua oară în acest sezon din Bundesliga. În tur, Bayern a câștigat cu 3-2 la Dortmund. De altfel, bavarezii au câștigat ultimele patru derby-uri.

Bayern este lider în Bundesliga, dar are numai două puncte peste RB Leipzig. Dortmund, pe de altă parte, este pe poziția a cincea și se luptă pentru un loc de Champions League.

Atracția serii va fi duelul dintre Erling Haaland și Robert Lewandowski, doi dintre cei mai buni atacanți din lume. Polonezul este lider în clasamentul golgheterilor din campionatul Germaniei, cu 28 de goluri. Vârful lui Dortmund e al treilea marcator din Bundesliga, cu 17 reușite.

Juventus – Lazio, meciul zilei în Serie A

Juventus nu renunță la lupta la titlu. "Bătrâna Doamnă" se poate apropia la un singur punct de AC Milan, ocupanta locului secund. Inter, liderul din clasament, este însă la 10 lungimi de echipa lui Pirlo.

Bianconerii vin după 3-0 cu Spezia. În tur, Juventus și Lazio au terminat la egalitate, 1-1.

Barcelona are deplasare pe terenul Osasunei

Barcelona nu a mai pierdut în campionat din luna decembrie şi caută să îşi prelungească seria excelentă. Catalanii au un parcus aproape perfect în 2021 și au depășit-o pe Real Madrid în clasamentul din La Liga. Atletico Madrid, pe de altă parte, are cinci puncte avans în fruntea ierarhiei și un meci mai puțin disputat.

Echipa lui Koeman se va deplasa pe terenul Osasunei, în etapa a 26-a. Lionel Messi, principalul marcator din La Liga, este așteptat să facă din nou show. Argentinianul a marcat de 19 ori în acest sezon.

Rangers – St. Mirren | Ianis Hagi, anunţat titular

Rangers va primi vizita lui St. Mirren în etapa a 31-a din Scoția. Cu o victorie, echipa lui Gerrard ar putea fi încoronată campioană înca din acest weekend. Condiția este ca Celtic să nu câștige pe terenul lui Dundee United.

Rangers a defilat în Scoția. Formația lui Steven Gerrard a avut un parcurs aproape perfect: 27 de victorii, 4 remize și nicio înfrângere. Mai mult, Rangers a înscris 74 de goluri și a încasat doar 9. 

Ianis Hagi a fost unul dintre remarcaţii echipei lui Gerrard. Fiul "Regelui" a avut evoluții solide și a marcat de cinci ori. Este anunţat titular cu St. Mirren.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și