Închide meniul

Dezastru la Barcelona! Lionel Messi a decis să plece de la echipă. Care este motivul

Reclamă

Antena Sport Publicat: 3 iulie 2020, 5:44

Dezastru la Barcelona! Lionel Messi a decis să plece de la echipă. Care este motivul

AFP7 / Irina R. H. via hepta

Dezastru la Barcelona! Lionel Messi a decis să plece de la echipă. Care este motivul

Motivul plecării lui Messi este situația actuală de la club. Clubul blaugrana traversează o perioadă nefastă, iar principalul vinovat pentru aceste eșecuri este văzut chiar argentinianul. El mai crede că șefii Barcelonei alimentează aceste zvonuri către presă, iar Messi ar vrea să plece cu orice preț anul viitor. De asemenea, ”Leo” i-ar fi zis tatălui său să oprească negocierile cu președintele Jose Maria Bartomeu pentru prelungirea înțelegerii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lionel Messi a marcat golul 700 cu Atletico Madrid

Lionel Messi a ajuns la cota 700 de goluri în carieră. Reuşita a venit în meciul cu Atletico Madrid (2-2) şi a fost una specială. În minutul 52, starul argentinian l-a învins pe Oblak cu o scăriţă de efect, de la punctul cu var, care i-a lăsat pe toţi cu gura căscată.

Acesta a fost golul cu numărul 630 pentru Barcelona, în toate competiţiile, la care se adaugă şi cele 70 de reuşite pentru naţionala Argentinei.

Messi a marcat 582 de goluri cu piciorul stâng, 91 au venit cu dreptul, 24 cu capul şi 3 cu alte părţi ale corpului.

Lionel a reuşit această performanţă în 862 de meciuri. În carieră, acesta are 54 de hat-trick-uri şi a înscris împotriva a 107 echipe diferite. Sevilla este victima favorită (37 de goluri), iar cel mai bun sezon a fost 2011-12, când a înscris 82 de goluri.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:25 FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a deschis scorul la scurt timp după ce a fost introdus în teren 23:22 Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord” 23:05 „S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB 22:53 UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek 22:47 FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui! 22:41 Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor 22:29 „Nu poate să mă sperie nimic!” Mihai Stoica și-a făcut calculele pentru câștigarea titlului! De ce rezultate are nevoie FCSB 22:08 „Te întorci la FCSB în vară?” Alexandru Musi a uimit pe toată lumea după Hermannstadt – Petrolul 2-0! 22:06 „Nu are nicio legătură” Dorinel Munteanu s-a enervat imediat după înfrângerea cu UTA! Întrebările care l-au scos din sărite 21:36 Hermannstadt – Petrolul 2-0. Echipa lui Marius Măldărășanu s-a salvat matematic de la retrogradare. Cum arată clasamentul Vezi toate știrile
Citește și