Închide meniul

Dezastru pentru Ciprian Tătărușanu după gafa făcută în Fiorentina – Milan 4-3. Ce notă a primit românul în Gazzetta dello Sport după meciul de coșmar

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 21 noiembrie 2021, 10:14

Dezastru pentru Ciprian Tătărușanu după gafa făcută în Fiorentina – Milan 4-3. Ce notă a primit românul în Gazzetta dello Sport după meciul de coșmar

Ciprian Tătărușanu, aproape de plecarea de la AC Milan

Ciprian Tătăruşanu, în timpul unei partide pentru AC Milan/ Profimediaimages

Remarcat pentru evoluțiile sale de după accidentarea lui Maignan, Tătărușanu a comis-o grav pe Artemio Franchi. A scăpat mingea dintre mâini și i-a permis lui Duncan să deschidă scorul. Goalkeeper-ul de 35 de ani a avut o seară neagră. A primit gol și de la Saponara, în prelungirile primei reprize. După pauză, Vlahovic a reușit o „dublă”. Același lucru l-a izbutit și Zlatan Ibrahimovic, dar AC Milan a fost învinsă și a ratat șansa de a urca pe primul loc în campionatul Italiei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ciprian Tătărușanu, eroare uriașă în Fiorentina – Milan 4-3

VEZI AICI VIDEO CU REZUMATUL MECIULUI

Tătărușanu a fost taxat dur pentru evoluția pe care a avut-o. Jurnaliștii de la Gazzetta dello Sport i-au dat cea mai mică notă! Românul a primit 4.5.

Nici calciomercato.com nu l-a iertat pe fostul internațional român. „Adevărata absență pentru AC Milan, care a făcut diferența, este aceea a portarului Maignan. Totul pentru că rezerva lui, Tătărușanu, a șters buna amintire a penalty-ului salvat în fața lui Lautaro Martinez„, a titrat sursa citată.

Citește și:

Antrenorul lui AC Milan, Stefano Pioli, s-a ferit să îl critice pe Tătărușanu. A fost însă dezamăgit de golurile primite de român.

Reclamă

În prima repriză am jucat bine, nu a meritat să se încheie cu 2-0 pentru ei. Noi nu am fost însă capabili să finalizăm cu gol șansele create. Nu am avut claritate nici după pauză. Statisticile sunt de partea noastră. În ceea ce privește golurile primite, era nevoie de mai multă atenție! Trebuie să simțim durerea acestei înfrângeri și să facem tot ce depinde de noi să nu se mai întâmple„, a declarat Pioli.

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:00 LIVE VIDEOCalificările Marelui Premiu al Chinei sunt ACUM pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY 9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” 9:11 VIDEO„A făcut precum Gundogan” Spaniolii nu au milă de Charles Leclerc, după ce s-a plâns de Carlos Sainz în China! Scandal la Ferrari 9:05 Adrian Mititelu, în „război” cu Ionel Ganea: „Am intervenit la echipa ca să joace fiul lui!” 8:38 „CFR Cluj să se gândească bine la meciul acesta!” Gică Hagi, euforic după ce Farul i-a umilit pe clujeni! Jucătorul remarcat 8:34 Fotbalistul lui Gică Hagi care vrea să plece de la Farul, după ce a marcat cu CFR Cluj: „Nu pot să mint” 8:17 Mihai Stoica, semne de întrebare despre revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj: „Dacă era hotărât, venea de acum!” 7:46 VIDEOFernando Alonso, cu zâmbetul pe buze după incidentul care l-a trimis pe ultimul loc în cursa de sprint din China: „Mi-a plăcut” 7:25 VIDEOMax Verstappen a dezvăluit de ce se teme, după victoria din sprintul din Marele Premiu al Chinei: „Va fi destul de dificil” 6:40 VIDEOMax Verstappen a câștigat cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY Vezi toate știrile
Citește și