Închide meniul

Dezastru pentru Constantin Budescu! A pierdut procesul cu arabii şi trebuie să plătească 725.000 de euro. A fost dat în judecată şi de Astra

Reclamă

Antena Sport Publicat: 30 martie 2021, 10:34

Dezastru pentru Constantin Budescu! A pierdut procesul cu arabii şi trebuie să plătească 725.000 de euro. A fost dat în judecată şi de Astra

Twitter Damac

Constantin Budescu are probleme cu Al Shabab

Astfel, conform gsp.ro, Al Shabab trebuie să primească 725.000 de euro de la jucător, sau de la Astra. Asta după ce giurgiuvenii l-au legitimat, chiar dacă acesta avea un litigiu cu Al Shabab. Budescu poate ataca decizia la TAS, în următoarele 45 de zile.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pe de altă parte, Astra îl dă de asemenea în judecată pe Budescu, pentru aflarea prin intermediul legii a celui care va plăti uriaşa sumă. Conducătorii fostei campioane susţin că Budi avea o clauză în contract prin care jucătorul era responsabil de eventuala pedeapsă.

Cum a ajuns Constantin Budescu să fie dat în judecată de Al Shabab

Sursa citată susţine că Budescu a ajuns în această situaţie după ce i-a fentat pe arabi. Înainte de noul sezon, el a plecat în cantonamentul de presezon alături de Al Shabab. Astfel, conducătorii au fost păcăliţi că el ar rămâne încă un sezon la echipă şi i-au virat un bonus. 

După ce a încasat banii, Budescu s-a despărţit de Al-Shabab, în august 2019. Arabii nu s-au lăsat până nu au găsit răzbunarea în istanţă.

Clauza specială din contractul lui Constantin Budescu

Bogdan Mara a vorbit şi el despre clauza specială din contractul jucătorului. "Eu știu că nu și-a terminat contractul cu noi, iar noi ne apărăm prin avocații noștri, facem și noi ceea ce trebuie să facă un club, să respectăm clubul, să ni-l apărăm și nimic mai mult. El cere anumite drepturi financiare, care poate i se cuvin. 

Reclamă

Mai există un litigiu. În momentul în care l-am adus la Astra, ne-am asumat un risc alături de el, dar există o clauză în contract în care el este cel responsabil în cazul în care ex-echipa lui se va adresa justiției și va câștiga un proces. Așa că noi ne dorim doar să se respecte aceste lucruri, nimic mai mult. Nu, nici gând (n.r.: să se recurgă la suspendarea lui)", a spus Mara, cu o lună în urmă. 
 

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:00 Marele Premiu de Formula 1™ al Chinei e în direct pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY, duminică, de la 10:00 0:08 „100% viciere de rezultat, ne-au scos mingea din poartă!” Victor Angelescu a dat de pământ cu arbitrajul de la FCSB – Rapid 2-2 20
apr.
23:51
Gigi Becali, replică imediată după atacurile lui Dan Şucu: „Cum să câştige dacă nu a ajuns la poarta noastră?”
20
apr.
23:42
Daniel Niculae nu s-a putut abţine după FCSB – Rapid 2-2. Reacţie din şase cuvinte a preşedintelui din Giuleşti
20
apr.
23:31
Dan Şucu, reacţie explozivă după FCSB – Rapid 2-2: „Singuri împotriva tuturor! Arbitraj ostil!” Critici pentru fanii FCSB-ului
20
apr.
23:20
„Doar opinia lui contează!” Florinel Coman a dezvăluit cum se sfătuiește cu Gică Hagi, după FCSB – Rapid 2-2
20
apr.
23:13
Elias Charalambous, anunţ teribil despre Vlad Chiricheş: „Din primele informaţii e asta! Sper să nu fie adevărat!”
20
apr.
23:10
Vlad Chiricheş a primit veşti teribile de la medici! Darius Olaru confirmă: „Ne pare rău, suntem alături de el!”
20
apr.
23:00
„VAR-ul în România e penibil! Mai bine fără!” Cristi Săpunaru a pus tunurile pe arbitraj după FCSB – Rapid 2-2!
20
apr.
22:53
Gigi Becali a anunţat primul jucător care semnează cu FCSB: „N-ai văzut că i-a rupt chiloţii?”
Vezi toate știrile
Citește și