Închide meniul

Dezvăluirea presei spaniole! Ce i-a putut spune Vinicius lui Gavi în Real – Barcelona 0-4, legat de „Balonul de Aur”

Bogdan Stănescu Publicat: 28 octombrie 2024, 22:13

Reclamă
Dezvăluirea presei spaniole! Ce i-a putut spune Vinicius lui Gavi în Real – Barcelona 0-4, legat de „Balonul de Aur

Ce i-a putut spune Vinicius lui Gavi în Real - Barcelona 0-4, legat de "Balonul de Aur"

Vinicius şi Gavi, în "El Clasico" / Profimedia Images

Presa spaniolă a dezvăluit ce i-a putut spune Vinicius lui Gavi în meciul Real Madrid – Barcelona 0-4, legat de trofeul „Balonul de Aur”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vinicius a avut un duel cu Gavi în „El Clasico”. Gavi i-a arătat 4 degete, referindu-se la cele 4 goluri pe care Barca le-a marcat în „El Clasico”. Vinicius a replicat în disputa cu Gavi, transmiţându-i că va câştiga Balonul de Aur 2024.

Dezvăluirea presei spaniole! Ce i-a putut spune Vinicius lui Gavi în Real – Barcelona 0-4, legat de „Balonul de Aur”

Luni voi câștiga Balonul de Aur”, i-ar fi spus Vinicius lui Gavi, potrivit El Mundo Deportivo.

Criterul fair-play, care ar conta şi el în clasamentul pentru Balonul de Aur, ar fi fost cel care ar fi făcut departajarea între Rodri şi Vinicius. Starul brazilian a fost criticat în mai multe rânduri pentru atitudinea lui de pe teren.

O delegaţie madrilenă de 50 de persoane, din care făceau parte şi preşedintele clubului, Florentino Perez, antrenorul Carlo Ancelotti şi Vinicius era pregătită să decoleze spre Paris atunci când Real a aflat că starul brazilian nu va primi Balonul de Aur. Imediat a venit decizia lui Perez de a boicota evenimentul.

Reclamă
Reclamă

Vinicius a dorit să participe la Gală, chiar dacă ştia că nu a câştigat, dar nu a fost lăsat de Florentino Perez! Florentino Perez i-a interzis oricărui reprezentant al lui Real Madrid să participe la evenimentul de la Paris.

Real Madrid şi-a explicat decizia de a boicota gala de decernare a Balonului de Aur: „Real nu merge unde nu e respectată”

Real Madrid şi-a explicat decizia de a boicota gala de decernare a Balonului de Aur. Oficialii clubului din capitala Spaniei au rupt tăcerea, după informațiile publicate de jurnalistul Fabrizio Romano.

Celebrul jurnalist italian a anunțat, în decursul zilei de 28 octombrie, că Vinicius nu va câștiga Balonul de Aur 2024 și că Real Madrid a decis să nu trimită o delegație la Paris, acolo unde va avea loc ceremonia.

Reclamă

Oficialii lui Real Madrid sunt de părere că, în cazul în care Vinicius nu va câștiga Balonul de Aur, atunci trofeul ar fi trebuit să îi revină lui Dani Carvajal, câștigător de EURO 2024 și de UEFA Champions League, în sezonul precedent.

Real Madrid a transmis faptul că echipa nu este respectată de oficialii de la Balonul de Aur și de UEFA. Astfel, clubul „Blanco” a transmis că nu va trimite o delegație „acolo unde nu este respectat”.

În cazul în care, aplicând criteriile, nu Vinicius iese câștigător, atunci, folosind aceleași criterii, Dani Carvajal trebuie să fie câștigător.

Cum nu este cazul, este evident că Balonul de Aur și UEFA nu respectă clubul Real Madrid, iar Real Madrid nu merge acolo unde nu este respectată”, au transmis oficialii de la Real Madrid, potrivit AS.com.

 

Reclamă

Cine va câştiga derby-ul Dinamo - FCSB, din Cupa României?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:14 29 oct.

VIDEOAVS – FC Porto 0-5 a fost LIVE în AntenaPLAY. Spectacol total în Liga Portugal

0:07 29 oct.

Rodri, primul spaniol care a câștigat Balonul de Aur după 64 de ani! A intrat și în istoria lui Manchester City

23:53

Denis Alibec, prima reacție după 3-2 cu Universitatea Craiova! Care a fost secretul din spatele victoriei

23:44

FotoRodri a câştigat Balonul de Aur 2024! Prima reacţie a spaniolului după ce a primit trofeul: „O seară magică pentru mine”

23:40

Mihai Rotaru i-a decis viitorul lui Costel Gâlcă după Farul – Universitatea Craiova 3-2!

23:21

Gafa de proporţii din timpul Galei Balonul de Aur 2024! Jucătorul pe care organizatorii l-au confundat cu Rodri!

1 „Să nu facem asta!” Elias Charalambous a descris într-un singur cuvânt scandalul cu Marius Şumudică, de după FCSB – Rapid 0-0 2 Cele două staruri pe care Carlo Ancelotti le cere la Real Madrid, după umilința cu Barcelona. Asalt pe piața transferurilor! 3 VIDEOCarlos Sainz, prima reacţie după ce a triumfat în Marele Premiu al Mexicului: „Îmi mai doream o victorie alături de Ferrari!” 4 Sainz învinge, Max și Lando continuă duelul! Analiza lui Adrian Georgescu după Marele Premiu al Mexicului 5 Florin Tănase, reacţie genială după scandalul dintre Marius Şumudică şi Elias Charalambous: „Am văzut doar că s-au pupat!” 6 Ce a putut spune Gigi Becali după gesturile golăneşti făcute de Marius Şumudică, după FCSB – Rapid 0-0
Citește și