Închide meniul

Dezvăluiri incredibile despre Lionel Messi: "Niciodată nu a făcut asta la Barcelona!" Momentul în care a fost uriaş: "Mă întrebam în gând: ‘cum face asta?’"

Alexandru Ivan Publicat: 2 martie 2021, 19:05

Reclamă
Dezvăluiri incredibile despre Lionel Messi: "Niciodată nu a făcut asta la Barcelona!" Momentul în care a fost uriaş: "Mă întrebam în gând: cum face asta?"

profimedia

Dezvăluiri despre Lionel Messi

Lionel Messi nu depune un efort uriaș în timpul meciurilor. De altfel, starul argentinian parcurge, de regulă, cei mai puțini kilometri dintre toți jucătorii Barcelonei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Messi nu este nici un jucător agresiv. Nelson Semedo a dezvăluit totul, la șase luni după ce a plecat de la Barcelona.

Nelson Semedo: "Messi nu faultează niciodată la antrenamente"

Fundașul dreapta portughez nu l-a văzut vreodată pe Messi să faulteze în timpul antrenamentelor.

"Nu am cuvinte să descriu cât de bun este. Apropo, știți ce îl face și mai interesant? Faptul că nu l-am văzut vreodată faultând în timpul antrenamentelor Barcelonei. Niciodată n-a comis vreun fault. Toți ceilalți mai faultam din când în când, dar el niciodată n-a făcut asta. Era ceva natural pentru el.

Este un jucător incredibil, iar stilul său este inexplicabil. Într-unul din primele mele meciuri la Barcelona, Messi a trecut printre 5 adversari. Mă întrebam în gând: 'Cum reușește asta?'. Reușea să facă jucătorii buni să pară slabi", a povestit Semedo, potrivit The Telegraph.

Reclamă

Nelson Semedo și Lionel Messi au fost colegi între 2017 și 2020. Apăratorul portughez a strâns 124 de meciuri în tricoul blaugrana timp de trei sezoane.

Semedo a plecat de pe Camp Nou în august 2020, după umilința cu Bayern din Champions League, scor 2-8. El a ajuns în Premier League, la Wolverhampton, pentru 30 de milioane de euro.

Barcelona visează din nou la titlu

După un început ezitant, Barcelona începe să viseze din nou la titlu. Formația de pe Camp Nou s-a impus cu 2-0 pe terenul Sevillei în etapa trecută de La Liga, după o prestație de gală a lui Lionel Messi.

Reclamă 4 / 0/3

Catalanii s-au apropiat la cinci de liderul Atletico Madrid. Echipa lui Diego Simeone are însă un meci mai puțin disputat. 

Barcelona a ajuns la șapte victorii consecutive în deplasare. Catalanii mai au nevoie de 5 succese ca să egaleze cea mai bună serie din istoria clubului pe teren străin (12 victorii în sezonul 2010-2011).

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:45 Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol 23:40 Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă 23:31 FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma 23:12 Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva” 23:02 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! Vezi toate știrile
Citește și