Închide meniul

Diego Maradona, acuze după 30 de ani. ”Rotariu mi-a rupt glezna stânga”. Reacția fostului internațional român

Antena Sport Publicat: 19 iunie 2020, 9:15

Reclamă
Diego Maradona, acuze după 30 de ani. ”Rotariu mi-a rupt glezna stânga”. Reacția fostului internațional român

DPA Images / Alfredo Luna via hepta

Diego Mardona, acuze după 30 de ani. ”Rotariu mi-a rupt glezna stânga”.

România a remizat cu Argentina, scor 1-1, la Coppa del Mundo, în grupa B de la acea ediție, iar Maradona a fost încântat de trei fotbaliști români. El susține că Rotariu a fost decisiv pentru ”tricolori”, chiar dacă golul a fost marcat de Gabi Balint.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Diego Maradona: ”Rotariu mi-a rupt glezna stângă”

Diego Maradona a vorbit despre partida cu România pe Facebook și a reamintit de o fază ce l-a implicat și pe Rotariu.

”A fost multă luptă, foarte fizică şi cu puţin fotbal. Iar la sfârşitul primei reprize, numărul 5 al României (n.r. – Iosif Rotariu) mi-a rupt glezna stângă, mi-a deschis-o cu o lovitură. În a doua repriză, am jucat cu infiltraţii şi puteam face foarte puţin.
Dar nu eram nebun să ies. Îmi amintesc că la pauză, Moncho Monzon mi-a spus că vrea să înscrie un gol, iar eu i-am răspuns că la cornere să atace prima bară, pentru că urma să trimit mingea acolo.

Şi mulţumesc Domnului, Moncho s-a dus să o caute unde i-am spus. Dar, din păcate, nu am putut păstra scorul şi am fost egalaţi imediat. Am sfârşit morţi şi foarte amărâţi, pentru că a trebuit să jucăm împotriva Braziliei. Acum 30 de ani, împotriva României, trebuia să obţinem calificarea pentru faza următoare. Aveau mari jucători, precum Hagi, Lacatuş, Popescu. Aveam un galben şi cu altul nu aş jucat meciul următor”, a scris Maradona pe Facebook.

Iosif Rotariu, reacție după acuzele lui Maradona

Pe de altă parte, Iosif Rotariu susține că acuzele lui Maradona sunt nefondate.

Reclamă

”Nu, nici vorbă, nu i-am rupt eu glezna! Nu-și amintește bine. Nici măcar un cartonaș galben nu am luat în acel meci. Într-adevăr, am jucat mai dur la început, am avut trei intrări mai în forță, dar nu l-am accidentat, aș fi primit galben.

În orice caz, mă bucur că și-a amintit de mine, mă onorează asta, pentru că a jucat împotriva unor mari fotbaliști ai lumii de-a lungul carierei sale. Făcuse și istorie la Napoli, simțeam cum italienii îl încurajau, dar mă făceam că n-aud nimic. Noi am jucat tactic foarte bine atunci, așa cum am pregătit meciul, echipa m-a ajutat foarte mult și pe mine și, în cele din urmă, am reușit să ținem în șah campioana mondială en-titre și să ne calificăm în optimile de finală”, a spus Rotariu, pentru Digi Sport.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:45 „Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu 22:37 Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi” 22:26 Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi 22:15 LIVE VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! A doua sesiune de antrenamente este ACUM în AntenaPLAY 21:59 Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu 21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA 21:08 Scandări xenofobe și decizii controversate la Farul – Sepsi! Fanii au „luat foc” după hattrick-ul lui Safranko 20:52 FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Pavol Safranko a marcat un hattrick în prima repriză din Farul – Sepsi 20:28 „Îi vei lua locul lui Daniel Niculae la Rapid?” Dani Coman a dat cărțile pe față! Răspunsul a uimit pe toată lumea Vezi toate știrile
Citește și