Închide meniul
VIDEO

Diego Simeone și-a ieșit din minți la ultimul amical al lui Atletico Madrid! „Cholo” a sărit să-l bată pe antrenorul advers. „Ar fi ieșit rău dacă nu era nimeni acolo”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 9 august 2021, 9:30

Diego Simeone și-a ieșit din minți la ultimul amical al lui Atletico Madrid! „Cholo a sărit să-l bată pe antrenorul advers. „Ar fi ieșit rău dacă nu era nimeni acolo

Diego Simeone și-a ieșit din minți la ultimul amical al lui Atletico Madrid

Profimedia

Diego Simeone nu a fost mulțumit de arbitrajul din amicalul cu Feyenoord. Antrenorul argentinian susține că olandezii au înscris golul victoriei din ofsaid și a explodat după fluierul final.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Diego Simeone și-a ieșit din minți la ultimul amical lui Atletico Madrid

Simeone s-a dus direct la antrenorul lui Feyenoord și l-a confruntat pentru atitudinea pe care a arătat-o de-a lungul meciului. Slot a început să râdă după ce „Cholo” a refuzat să dea mâna cu el.

„Simeone” l-a împins de mai multe ori pe omologul său. A fost nevoie de intervenția fotbaliștilor pentru a aplana conflictul.

„Cred că ar fi ieșit mai rău dacă nimeni nu se afla acolo, ar fi fost o problemă mare”, a spus Arne Slot la finalul meciului, citat de AS.com.

Reclamă

Scene nebune la Feyenoord – Atletico Madrid 2-1

Meciul dintre Feyenoord și Atletico Madrid a fost mai mult decât un simplu amical. Nu doar antrenorii s-au încăierat, dar și jucătorii.

În prima repriză, Carrasco a fost eliminat după un conflict cu Malacia. Jucătorul lui Atletico și-a lovit adversarul de mai multe ori, după ce a fost faultat dur de acesta.

Simeone a făcut un sprint de 50 de metri și a intrat chiar el pe teren să-și îndepărteze jucătorul. Înainte ca arbitrul să-i arate cartonașul roșu, „Cholo” l-a certat pe Carrasco chiar pe gazon.

Reclamă 4 / 0/3

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:06 Premii uriaşe la Saudi Smash 2024. Bernadette Szocs luptă pentru trofeu, în AntenaPLAY 13:50 LIVE VIDEOYokohama – Ulsan e ACUM în AntenaPLAY! Al-Ain, prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 13:41 Pompiliu Popescu îi dă o veste teribilă lui Olimpiu Moruţan: „Puţini au mai revenit la un nivel bun după o astfel de accidentare” 12:53 „Va juca în Liga Campionilor” Anunţul lui Gigi Becali despre jucătorul care îl va costa aproape 500.000 de euro! 12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român Vezi toate știrile
Citește și