Închide meniul

Dinamo Kiev – Şahtior 0-0 | Mircea Lucescu, atacat dur de fanii fostei sale echipe. Antrenorul român a fost comparat cu Iuda. Reacţia lui „Il Luce”

Antena Sport Publicat: 4 octombrie 2021, 11:58

Dinamo Kiev – Şahtior 0-0 | Mircea Lucescu, atacat dur de fanii fostei sale echipe. Antrenorul român a fost comparat cu Iuda. Reacţia lui „Il Luce

Mircea Lucescu, în timpul partidei din Dinamo Kiev şi Benfica

Profimedia

  • Dinamo Kiev – Şahtior 0-0
  • Mircea Lucescu, atacat de fanii celor de la Şahtior

Mircea Lucescu a antrenat Şahtior timp de 12 ani, între 2004 şi 2016. În 2020, Lucescu a şocat lumea fotbalului când a ales să antreneze Dinamo Kiev.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Încă din primul an, Lucescu a reuşit să câştige titlul cu Dinamo Kiev. Lucescu e şi pe val în acest sezon. După remiza din derby, Dinamo Kiev este pe primul loc după 10 etape, cu 26 de puncte. Şahtior este pe 2, cu 23 de puncte (şapte victorii, două remize, o înfrângere).

La derby-ul de duminică, fanii celor de la Şahtior au afişat un banner cu un mesaj dur. ”Lucescu – Iuda Iscarioteanul”, au afişat fanii celor de la Şahtior.

Reclamă

Acesta nu a fost singurul derapaj al fanilor lui ;ahtior, la adresa lui Mircea Lucescu. Fanii au vandalizat steaua care îi este dedicată lui Mircea Lucescu pe Aleea Celebrităţilor de la Donbass Arena din Doneţk. În urmă cu câteva zile, persoane necunoscute au turnat vopsea albastră, culoarea echipei Dinamo Kiev, peste steaua cu numele antrenorului român, ca un semn al trădării acestuia.

Reclamă

Dinamo Kiev – Şahtior 0-0 | Reacţia lui Mircea Lucescu după derby

Cred că rezultatul reflectă ce s-a întâmplat pe teren şi cum au jucat ambele echipe. Două echipe care practică stiluri diferite: Şahtiorul are tehnica bună a jucătorilor brazilieni, noi avem o bună organizare a jocului şi contraatacuri rapide. Astăzi a fost acelaşi joc ca în Supercupă. Oricine ar fi înscris primul ar fi dictat cursul jocului. Astăzi am făcut mai puţine greşeli, i-am oferit adversarului mai puţine oportunităţi de a contraataca.

Desigur, ei au vrut foarte mult să câştige, dar şi noi am vrut cu adevărat să nu pierdem. Nu mă mai interesează Supercupa, a trecut deja. Cel mai important lucru este că am câştigat campionatul şi Cupa Ucrainei„, a declarat Lucescu, potrivit site-ului oficial al clubului Dinamo Kiev.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:25 Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor” 13:24 Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A 12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” 11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” 11:05 Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!” 10:10 „Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu 10:00 Tudor Giurgiu, invitatul lui Dan Pavel la AS.ro LIVE. Povești de senzație din lumea filmului 9:54 Proprietarul Formulei 1, gata de o afacere uriașă! Vrea să cumpere MotoGP cu patru miliarde de euro Vezi toate știrile
Pe același subiect
Mircea Lucescu, reacţie vehementă după sancţiunea dură primită de Dinamo
Liga 1 • 27 mart., 21:41
„Asta le mai lipsea!” Mircea Lucescu, reacţie vehementă după sancţiunea dură primită de Dinamo: „Va fi un dezavantaj!”
Oferta uriaşă pe care Mircea Lucescu a refuzat-o, după ce antrenorul român a plecat de la Dinamo Kiev.
Fotbal • 26 mart., 18:10
„Cum ai putea câştiga titlul cu acea echipă?!” Oferta uriaşă pe care Mircea Lucescu a refuzat-o: „Nu puteam să merg acolo!”
„Au o vârstă!” Victor Becali, verdict sincer despre implicarea lui Mircea Lucescu și Ion Țiriac la Dinamo
Liga 1 • 25 mart., 12:48
„Au o vârstă!” Victor Becali, verdict sincer despre implicarea lui Mircea Lucescu și Ion Țiriac la Dinamo
Imaginea virală a zilei în fotbalul românesc! Edi Iordănescu, alături de tatăl său şi de Mircea Lucescu
Liga 1 • 24 mart., 17:24
Imaginea virală a zilei în fotbalul românesc! Edi Iordănescu, alături de tatăl său şi de Mircea Lucescu
Marius Şumudică l-a înjurat pe Mircea Lucescu!
Extra • 24 mart., 12:24
Marius Şumudică l-a înjurat pe Mircea Lucescu! Ce a urmat după incident e de povestit nepoţilor!