Închide meniul

Doi jucători de la Borussia Dortmund, amendaţi pentru că s-au tuns în izolare. Au încălcat restricţiile de distanţare socială!

Iulian Focșăneanu Publicat: 5 iunie 2020, 15:05

Reclamă
Doi jucători de la Borussia Dortmund, amendaţi pentru că s-au tuns în izolare. Au încălcat restricţiile de distanţare socială!

Profimediaimages

Jadon Sancho şi Manuel Akanji nu au respectat izolarea

S-a ajuns în această situaţie după ce au apărut poze cu Sancho şi Akanji în timp ce erau alături de un frizer. Niciunul dintre ei nu purta mască, fapt care a stârnit revoltă printre conducătorii Bundesligii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jadon Sancho şi Manuel Akanji, amendaţi pentru că nu au purtat mască de protecţie

"Jucătorii de la Borussia Dortmund au încălcat, în mod evident, standardele generale de igienă şi protecţie împotriva infecţiilor. Nu există nicio îndoială că fotbaliştii profesionişti trebuie să se şi tundă. Totuşi, acest lucru trebuie făcut în conformitate cu normele în vigoare", se anunţă în comunicatul Ligii Profesioniste de Fotbal din Germania (DFL).

Jadon Sancho nu a fost pedepsit şi pentru reacţia avută în timpul meciului dintre Borussia Dortmund şi Paderborn. Englezul de 20 de ani a înscris un hat-trick spectaculos şi s-a bucurat arătând un tricou pe care era mesajul "Dreptate pentru George Floyd". I-a dedicat astfel golurile afro-americanului ucis în Minneapolis după o intervenţie brutală a unui poliţist.

Reclamă
Recomandări

Ce rezultat va obţine FCSB cu RFS?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:06

Radu Drăguşin, eliminat în minutul 7 al meciului Tottenham – Qarabag! Greşeală imensă a fundaşului naţionalei

22:58

Gigi Becali, inspiraţie fabuloasă în FCSB – RFS! Marius Ştefănescu a dat lovitura, din pasa lui Vlad Chiricheş

22:56

Gafă uriaşă în apărarea FCSB-ului, la golul lui RFS! Chiricheş, Miculescu şi Bîrligea s-au încurcat reciproc pe Arena Naţională

22:50

LIVE SCORERadu Drăguşin, eliminat în Tottenham – Qarabag! Fundaşul naţionalei a văzut cartonaşul roşu în startul meciului

22:44

FotoLewis Hamilton şi-a ales favoritul dintre Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo: „La finalul zilei sunt fanul lui”

22:24

VIDEOFlorinel Coman, pasă decisivă pentru Al Gharafa! „Mbappe” a colaborat perfect cu Joselu

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 Galatasaray – PAOK 3-1 în Europa League! Răzvan Lucescu, eşec la debutul în grupă! Pas greşit pentru United. Rezultatele serii 3 Tragerea la sorţi a grupelor Cupei României | FCSB, în grupa morţii alături de Universitatea Craiova, Dinamo şi Petrolul 4 Oare suntem toți “f…ed”? Adrian Georgescu, după avertismentul primit de Max Verstappen din cauza limbajului folosit 5 Toată lumea îl susţine pe Max Verstappen! Ce au spus piloţii despre controversa momentului din Formula 1: „Ce naiba e asta?” 6 Dennis Man continuă să impresioneze în Serie A! Performanţa internaţionalului român după ultima etapă din Italia
Citește și