Închide meniul

Dragoș Grigore țintește sus! Ce obiectiv și-a stabilit fundașul de 33 de ani

Reclamă

Antena Sport Publicat: 10 mai 2020, 9:35

Dragoș Grigore țintește sus! Ce obiectiv și-a stabilit fundașul de 33 de ani

Mediafax Foto / Sebastian Tataru via Hepta

Dragoș Grigore joacă la Ludogoreț din 2018

Ludogoreț, echipă la care mai joacă și Moți și Keșeru, era lider în Bulgaria în momentul în care fotbalul s-a oprit, la 9 puncte în fața principalei contracandidate, Levski Sofia. Dragoș Grigore, care tocmai a devenit tată, speră ca din toamnă să aibă ocazia de a evolua în grupele Champions League. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Încercăm. De aia suntem jucători profesionişti, de aia ne antrenăm zi de zi. E un vis, într-adevăr, care sper eu în cel mai scurt timp să devină realitate. Până în momentul de faţă nu am apucat decât să joc în Europa League. Cu dăruire, muncă multă, se pot îndeplini toate visele", a declarat Dragoș Grigore pentru Telekom Sport

Dragoș Grigore așteaptă convocarea lui Mirel Rădoi

Fundașul român nu și-a luat gândul nici de la echipa națională. Dragoș Grigore a fost unul dintre fotbaliștii incluși în lotul lărgit pentru barajul cu Islanda, care trebuia să se dispute în martie.

"Cât sunt în activitate mă gândesc la echipa naţională, îmi doresc să revin la echipa naţională. E cea mai mare satisfacţie şi bucurie atunci când îmbraci tricoul echipei naţionale. Aştept cu nerăbdare să fiu convocat la echipa naţională şi, atunci când voi intra pe teren, voi da ce am mai bun pentru echipa naţională", a declarat Dragoș Grigore pentru sursa citată. 

Reclamă
Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:15 Sepsi – Universitatea Craiova LIVE TEXT (19:00). Costel Gâlcă, la debutul pe banca oltenilor! Echipele de start 17:13 CSM Bucureşti a câştigat Cupa României! Victorie categorică în finala cu Dunărea Brăila 16:54 Elena Rybakina a câştigat turneul de la Stuttgart după o finală cu Marta Kostiuk. Al treilea trofeu din 2024 16:48 VIDEOAutogol incredibil în Championship! Pears a făcut o gafă colosală, cu care îl „eclipsează” pe Bănel Nicoliţă. Eroarea anului! 16:32 Real Madrid – FC Barcelona LIVE TEXT, ora 22:00. Catalanii joacă ultima şansă la titlu în „El Clasico” 16:10 LIVE VIDEOBlackburn – Sheffield Wednesday e ACUM în AntenaPLAY. QPR – Preston 1-0. Spectacol total în Championship 15:54 „Sunt supărat pe el” Luca Mihai, mesaj direct pentru Homawoo după ce a fost externat din spital! 15:26 Daniel Ricciardo, penalizat cu trei locuri pe grila de start la Marele Premiu din Miami! Motivul pentru care a fost pedepsit 15:19 FotoAndrea Compagno a devenit tată! Primul mesaj al italianului după ce soţia lui a născut un băieţel 15:02 „E nebunia lui Gigi!” Bănel Nicoliță, verdict surprinzător după FCSB – Rapid 2-2! Cum pot ajunge roș-albaștrii în Europa Vezi toate știrile
Citește și