Închide meniul

Drama continuă la Barcelona! Catalanii au „încredere oarbă” în Leo Messi. Superstarul argentinian încă nu a semnat noul contract, iar tensiunea „domneşte” pe Camp Nou

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 27 iulie 2021, 16:33

Drama continuă la Barcelona! Catalanii au „încredere oarbă în Leo Messi. Superstarul argentinian încă nu a semnat noul contract, iar tensiunea „domneşte pe Camp Nou

Lionel Messi ar putea juca din nou pentru Barcelona

Profimedia

Drama continuă la Barcelona! Catalanii au „încredere oarbă” în Messi

Barcelona este convinsă că Messi va semna noua înţelegere, chiar dacă gruparea catalană are probleme serioase cu bugetul. Superstarul argentinian încă nu s-a întors din vacanţă după triumful de la Copa America, însă Joan Laporta crede cu tărie că acesta se va prezenta în următoarele două zile la antrenamente, scrie Marca.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sursa citată notează că Barcelona are „încredere oarbă” în Messi. Avocaţii săi sunt într-o permanentă legătură cu echipa, iar săptămâna viitoare poate avea loc momentul mult aşteptat. De asemenea, se poate întâmpla şi contrariul. Toate acestea din cauza crizei financiare de la echipă.

Motivul principal pentru care tensiunea „domneşte” pe Camp Nou este din cauza proiectului pe care îl prezintă echipa. Acesta nu este „ambiţios”, cum şi-ar dori Messi, care vrea cu orice preţ să cucerească din nou trofeul Ligii Campionilor. Astfel, rămâne de văzut ce decizie va lua marele fotbalist.

Jucătorii de la Barcelona refuză reducerea salariilor. Laporta nu are succes nici cu Pique, nici cu Messi!

Negocieri cu probleme la Barcelona. Jucătorii refuză reducerea salariilor, iar bugetul catalanilor are de suferit. Situaţia este cu atât mai dificilă cu cât nici Lionel Messi nu a semnat un nou contract.

Directorul sportiv al Barcelonei, Mateo Alemany, a purtat în ultimele zile mai multe discuţii cu agenţii celor mai importanţi jucători. Spiritele au fost încinse şi nu s-a ajuns la un acord.

Reclamă

Impresarii lui Jordi Alba, Gerard Pique, Sergi Roberto şi Sergio Busquets au fost chemaţi la discuţii. Potrivit sport.es, conducătorii clubului au primit o lovitură importantă. Vicente Fores, Josep Maria Orobitg şi Arturo Canales nici nu au vrut să audă de o diminuare cu 40% a salariilor jucătorilor pe care îi reprezintă.

Şefii Barcelonei au încercat să se redreseze şi şi-au dorit să obţină măcar prelungirea contractelor actuale, fără a reduce salariile. Nici aşa nu au avut câştig de cauză, anunţă jurnaliştii catalani. Laporta are de gând ca, în următoarea perioadă, să negocieze direct cu fotbaliştii.

Reclamă 4 / 0/3

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:18 AEK – Panathinaikos LIVE VIDEO (20:30) în AntenaPLAY! Duel pentru titlul din Grecia! Aris – Olympiacos (19:30) 18:59 FotoPrima reacţie a iubitei lui Olimpiu Moruţan, după ce mijlocaşul român a suferit o accidentare horror şi e OUT de la EURO 2024 18:55 LIVE TEXTFarul – Rapid 0-0. Gol anulat pentru Louis Munteanu. Duel „de foc” la Ovidiu pentru un loc în cupele europene 18:36 Programul României de la Campionatul European de handbal! Când va avea loc meciul de debut al „tricolorelor” 18:16 Rafael Nadal, veşti proaste înaintea debutului de la Madrid! Participarea la Roland Garros, sub semnul întrebării 18:10 VIDEOLamia – PAOK 1-1 a fost live în AntenaPLAY! Remiză dramatică pentru Răzvan Lucescu! PAOK a egalat în minutul 90+10 17:59 Bogdan Lobonţ, „revoluţie” în primul 11 la Rapid! Jucătorul titularizat în premieră în acest sezon, pentru duelul cu Gică Hagi 17:43 Preşedintele Formula 1™, replică acidă pentru Max Verstappen şi Fernando Alonso: „E vorba despre respectul faţă de fani” 17:33 „E ceva ciudat la acest copil!” Motivul pentru care Ianis Hagi va merge la EURO 2024, deşi e rezervă la Alaves 17:11 Bayer Leverkusen aduce întăriri de la Real Madrid! Jucătorul dorit insistent de Xabi Alonso Vezi toate știrile
Citește și