Închide meniul

Drama neștiută din familia lui Cristiano Ronaldo! Noi dezvăluiri cutremurătoare ale starului portughez

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 14 noiembrie 2022, 23:07

Drama neștiută din familia lui Cristiano Ronaldo! Noi dezvăluiri cutremurătoare ale starului portughez

Cristiano Ronaldo, declarații șocante în interviul acordat lui Piers Morgan

Cristiano Ronaldo, în interviul cu Piers Morgan / Profimedia

Cristiano Ronaldo continuă seria de declarații șocante în interviul acordat lui Piers Morgan. Starul portughez a vorbit despre drama neștiută din familia sa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristiano Ronaldo a dezvăluit că fiica sa de doar câteva luni s-a luptat cu probleme de sănătate, motiv pentru care lusitanul a ratat pregătirea dinaintea sezonului la Manchester United. Portughezul s-a supărat pe șefii de pe Old Trafford, care nu l-au crezut cu adevărat că trece prin momente dificile.

Cristiano Ronaldo, declarații șocante în interviul acordat lui Piers Morgan

„Directorii de la Manchester United nu păreau să creadă 100% că fiica mea nou-născută era bolnavă. Este dureros pentru că nu m-au crezut pe cuvânt. De aceea nu am participat la cantonamentul de pregătire de pre-sezon.

A trebuit să fiu acolo pentru familia mea. Nu am putut să fac pre-sezon din cauza unei probleme de familie. Consiliul de administrație și președintele Man Utd nu au crezut că ceva nu merge bine. M-a făcut să mă simt rău. Mă doare. Am petrecut o săptămână în spital, dar s-au îndoit de cuvintele mele”, a spus Cristiano Ronaldo, în interviul cu Piers Morgan, citat de Fabrizio Romano. 

Unul din gemenii lui Cristiano Ronaldo a decedat în luna aprilie

Cristiano Ronaldo a trecut prin momente dificile în luna aprilie. Unul dintre gemenii săi a murit la naştere, aşa cum a anunţat chiar starul portughez.

Reclamă

Cu cea mai profundă tristeţe trebuie să vă anunţăm că băieţelul nostru a trecut în nefiinţă. Este cea mai mare durere pe care o poate simţi un părinte. Doar naşterea fetiţei noastre ne dă puterea să trăim acest moment cu ceva speranţă şi fericire. Le mulţumim medicilor şi asistentelor pentru îngrijiri şi susţinere. Suntem devastaţi de această pierdere şi vă rugăm să ne respectaţi intimitatea în aceste momente foarte dificile. Băieţelul nostru, eşti îngerul nostru. Te vom iubi mereu„, a scris Cristiano Ronaldo, pe Instagram.

Cristiano Ronaldo şi Georgina Rodriguez mai au o fiică, Alana Martina, născută în noiembrie 2017. Ronaldo mai are trei copii, Cristiano Jr., născut în iunie 2010 şi gemenii Eva şi Mateo, născuţi în iunie 2017 din mamă surogat.

Cristiano Ronaldo: „Nu îl respect pe Erik ten Hag!”

Ronaldo a aruncat cuvinte extrem de dure la adresa lui Erik ten Hag, Ralf Rangnick, fostul manager al lui Manchester United, și Wayne Rooney, fostul său coleg de pe Old Trafford, care l-a criticat recent. Cristiano Ronaldo a dezvăluit că s-a simțit trădat de cei de la Manchester United, explicând că l-au forțat să plece și l-au transformat în „oaia neagră”.

Reclamă 4 / 0/3

“Da, au încercat să mă forțeze să plec. Nu doar antrenorul, ci și 2-3 persoane din preajma clubului, din conducere. Mă simt trădat! (n.r – Crezi că au încercat să scape de tine?) Sincer, nu ar trebui să spun asta, nu știu. Nu-mi pasă, dar oamenii trebuie să știe adevărul. M-am simțit trădat și am simțit că anumiți oameni nu m-au vrut. Am fost transformat în ‘oaia neagră’. Nu numai sezonul acesta, ci și sezonul trecut.

(N.r. – Despre Erik ten Hag) Nu am respect față de el pentru că nici el nu îmi arată respect. Dacă nu îmi arăți respect, nu te voi respecta niciodată. Dacă ai, voi avea și eu mereu respect față de tine.

(N.r. – Despre Wayne Rooney) Nu știu de ce mă critică atât de rău. Probabil pentru că el și-a încheiat cariera, iar eu încă joc la cel mai înalt nivel. Nu voi spune că face asta pentru că eu arăt mai bine decât el… ceea ce e adevărat.

(N.r. – Despre lipsa de progres de la Manchester United) Progresul a fost zero! De când a plecat Sir Alex, nu am văzut nicio evoluție. Nimic nu s-a schimbat. Nici condițiile de antrenament, nici piscina, nici sala de forță, nici bucuria, nici bucătarii, nici tehnologia”, a spus Cristiano Ronaldo, în interviul acordat lui Piers Morgan, citat de The Sun.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și