Închide meniul

Dumitru Dragomir, avertisment pentru Gigi Becali! Cum se pot evapora milioanele de euro visate de patronul FCSB: "Vor fugi toți de noi ca dracu’ de tămâie"

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 8 februarie 2021, 14:44

Dumitru Dragomir, avertisment pentru Gigi Becali! Cum se pot evapora milioanele de euro visate de patronul FCSB: "Vor fugi toți de noi ca dracu de tămâie"

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Gigi Becali este patronul FCSB

13 milioane de euro a achitat Parma pentru Dennis Man, care nu a reușit mai nimic în cele 55 de minute jucate în Serie A. Dumitru Dragomir consideră că fotbalul românesc nu va mai cunoaște astfel de transferuri în viitorul apropiat. Acest lucru îl poate afecta pe Gigi Becali, care visează la zeci de milioane de euro pe "perlele" sale. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

 Dumitru Dragomir: “Vor fugi toți de noi” 

“Vreau să rețineți un lucru de la mine: dacă Man nu va reuși la Parma, după ce ăia au dat o căruță de bani pe el, atunci cinci ani nu vom mai vinde niciun român pe la vreo echipă importantă din lumea asta. Vor fugi toți de noi ca dracu’ de tămâie”, a spus Dumitru Dragomir pentru Pro Sport.  

Fostul șef al LPF a spus că sumele exorbitante obținute de echipele românești din transferuri se datorează mai mult impresarilor. Dragomir nu mai crede în valoarea fotbaliștilor din Liga 1.  

“Îmi dau seama că noi avem impresari tare buni, dar jucători destul de slabi. Și observ că încep să fie făcuți pachet și trimiși acasă de pe la echipele lor unul după altul”, a completat Dumitru Dragomir.  

Sunt românii păguboși pentru echipele din străinătate?

Cele 13 milioane achitate de Parma îl propulsează pe Dennis Man în topul celor mai scumpe transferuri din istoria Ligii 1. Cu toate acestea, nu toți românii care au plecat în străinătate pe bani mulți au și confirmat. 

Reclamă

Vlad Chiricheș îi aducea lui Gigi Becali 8,5 milioane după transferul la Tottenham. Fostul apărător de la FCSB a fost însă mai mult accidentat în cei doi ani petrecuți la Londra.  

Și Nicolae Stanciu pleca pe o avere din Liga 1. Anderlecht îi achita lui Gigi Becali nu mai puțin de 9,8 milioane de euro. Cu toate acestea, el a petrecut doar 1 an și jumătate în Belgia. Anderlecht îl vindea în ianuarie 2018 la Sparta Praga pentru doar 3,7 milioane de euro.  

Cele mai scumpe transferuri din istoria Ligii 1

1. Dennis Man la Parma pentru 13 milioane de euro

Reclamă 4 / 0/3

2. Nicolae Stanciu la Anderlecht pentru 9,8 milioane de euro

3. Vlad Chiricheș la Tottenham pentru 8,5 milioane de euro

4. Alexandru Mitriță la New York City pentru 8 milioane de euro

5. Florin Gardoș la Southampton pentru 6,8 milioane de euro

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:53 „Va juca în Liga Campionilor” Anunţul lui Gigi Becali despre jucătorul care îl va costa aproape 500.000 de euro! 12:50 LIVE VIDEOYokohama – Ulsan e ACUM în AntenaPLAY! Al-Ain, prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile 10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni Vezi toate știrile
Citește și