Închide meniul

FC Barcelona îi avertizează pe Antoine Griezmann și Ousmane Dembele după ce au batjocorit tehnicienii asiatici: „Nu există loc pentru rasism! Vom lua măsuri”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 7 iulie 2021, 18:59

FC Barcelona îi avertizează pe Antoine Griezmann și Ousmane Dembele după ce au batjocorit tehnicienii asiatici: „Nu există loc pentru rasism! Vom lua măsuri

Ousmane Dembele şi Antoine Griezmann

Profimedia

Momentul s-a întâmplat într-un hotel din Japonia, în urma cu 2 ani. Cei doi fotbalişti au întâmpinat probleme cu consola de jocuri video, astfel că mai mulţi tehnicieni asiatici au venit pentru a rezolva inconvenientul. În acel moment, Antoine Griezmann și Ousmane Dembele i-au batjocorit pe angajaţi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Toate fețele astea urâte, doar ca să te joci PES? Nu ți-e rușine? / „Ce fel de limbaj e ăsta? Sunteți avansați în țara voastră sau nu?”, i-a transmis Dembele lui Griezmann, care se amuză de spusele colegului său.

FC Barcelona, comunicat oficial după ce Antoine Griezmann și Ousmane Dembele au batjocorit tehnicienii asiatici

După ce imaginile s-au viralizat, FC Barcelona a emis un comunicat de presă. Clubul a anunţat că va lua măsuri împotriva celor doi jucători.

„Barcelona regretă nemulțumirea fanilor japonezi, asiatici și a partenerilor clubului nostru cauzată de un videoclip care a apărut acum câteva zile pe social media, în care doi jucători ai primei echipe, Ousmane Dembele și Antoine Griezmann, au manifestat o lipsă de respect în atitudinea lor către mai mulți angajați din hotelul în care se aflau.

Această atitudine nu coincide în niciun caz cu valorile pe care FC Barcelona le reprezintă și le apără. Valorile clubului și ale partenerilor săi ar trebui să fie ceva protejat de FC Barcelona, ​​iar această credință este prezentă la toate nivelurile organizației, de la consiliul de administrație și directori, până la jucătorii din diferitele echipe sportive ale clubului. Clubul se angajează să își îmbunătățească educația cu privire la chestiuni de rasă, discriminare și diversitate. La FC Barcelona nu există loc pentru rasism sau discriminare.

Reclamă

FC Barcelona ar dori să-și ceară scuze public pentru toți fanii și partenerii clubului care se simt nemulțumiți de acest eveniment din vara anului 2019, moment în care responsabilitățile clubului au revenit unui director și al unei echipe executive anterioare actualului. Consiliul de administrație care administrează astăzi clubul se angajează să se asigure că episoadele de această natură nu se repetă.

Jucătorii și-au arătat deja regretul și și-au cerut scuze fanilor și partenerilor japonezi, lucru pe care clubul îl apreciază. Cu toate acestea, FC Barcelona își rezervă dreptul de a lua măsurile interne pe care le consideră adecvate”, se arată în comunicatul emis de FC Barcelona.

Antoine Griezmann, contract reziliat după episodul din Japonia

Potrivit jurnaliştilor de la AS, Antoine Griezmann a pierdut un contract cu un producător de jocuri video. Fotbalistul Barcelonei îl semnase în urmă cu câteva săptămâni, însă episodul din Japonia a lăsat urme adânci.

Reclamă 4 / 0/3

Atacantul francez urma chiar să fie ambasadorul producătorului, însă angajamentul acestuia a fost reziliat. Motivul este faptul că felul în care s-a comportat acesta poate aduce prejudicii de imagine.

Citește și:

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:37 LIVE VIDEOLeicester – Southampton 1-0. Liderul din Championship vrea să se distanţeze în fruntea clasamentului 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League 21:51 Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out cu 3 etape înainte de final 21:16 „Sper să le stricăm sărbătoarea” Anunţul lui Laszlo Dioszegi înainte de Sepsi – FCSB! 21:08 Dan Petrescu nu va aştepta finalul sezonului! Când va reveni pe banca lui CFR Cluj 21:00 LIVE VIDEOAl Hilal – Al Ain se joacă ACUM, AntenaPLAY! Se stabileşte prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 20:45 Romario Benzar, scos cu ambulanţa de pe teren în Botoşani – Dinamo! Fault teribil comis de Hakim Abdallah 20:40 FC Botoşani – Dinamo 2-1. Dezastru pentru „câini”, care au primit un alt gol în prelungiri! „Roş-albii”, pe loc de retrogradare! Vezi toate știrile
Citește și