Închide meniul

„E fenomenul ligii!” Dat afară de Gigi Becali, Andrea Compagno i-a dat pe spate pe chinezi după doar 9 meciuri la Tianjin!

Alex Ioniță Publicat: 22 mai 2024, 17:27

Reclamă
„E fenomenul ligii! Dat afară de Gigi Becali, Andrea Compagno i-a dat pe spate pe chinezi după doar 9 meciuri la Tianjin!

Dat afară de Gigi Becali, Andrea Compagno i-a dat pe spate pe chinezi după doar 9 meciuri la Tianjin!

Andrea Compagno, prezentat la noua echipă / Instagram

Dat afară de Gigi Becali, Andrea Compagno i-a dat pe spate pe chinezi după doar 9 meciuri la Tianjin!. Acesta a fost numit „fenomenul ligii” de către jurnaliștii asiatici.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali l-a vândut pe Andrea Compagno în China pentru doar 120.000 de euro. Acum, FCSB este în căutarea unui nou atacant, în timp ce fostul golgheter al roș-albaștrilor face senzație în China.

Dat afară de Gigi Becali, Andrea Compagno i-a dat pe spate pe chinezi după doar 9 meciuri la Tianjin!

După doar 9 meciuri jucate la Tianjin, presa din China a făcut plecăciuni în fața lui Compagno. Aceștia au vorbit despre pestația italianului din meciul cu Shandong Taishan și au dat un verdict de senzație despre fostul atacant de la FCSB.

„Tianjin Tiger a terminat la egalitate, 1-1, cu Shandong Taishan în cea de-a 13-a rundă a Superligii Chineze. Andrea Compagno a marcat din nou, menținându-și forma fantastică, dar Tigers a cedat un punct târziu în prelungiri.

A fost al 9-lea gol al lui Compagno în doar 9 meciuri jucate, consolidându-și statutul de fenomen al ligii.

Reclamă
Reclamă 4

Deși a ratat patru meciuri din cauza accidentărilor, Compagno își menține obiectivul de a marca un gol pe meci. Evoluțiile sale l-au transformat într-unul dintre cei mai apreciați jucători străini din Superliga Chineză”, au notat jurnaliștii publicației 163.com.

În momentul de față, Andrea Compagno se află pe locul al 2-lea în clasamentul celor mai buni marcatori din China, la egalitate cu alți 3 jucători. Prima poziție este ocupată de Wu Lei, fostul jucător de la Espanyol, care a semnat 12 reușite în actuala stagiune.

Andrea Compagno a reacționat, după ce FCU Craiova a retrogradat în Liga a 2-a

Andrea Compagno a reacționat, după ce FCU Craiova a retrogradat în Liga a 2-a. Atacantul italian a vorbit despre situația de la fosta sa echipă, care nu a reușit să rămână în prima ligă.

Reclamă

Atacantul care a fost adus în România de Adrian Mititelu este de părere că jucătorii de la FCU Craiova aveau toate condițiile pentru a face performanță și nu înțelege cum s-a ajuns la retrogradarea echipei.

Totodată, acesta a avut și un mesaj pentru Adrian Mititelu și a spus că și-ar dori ca patronul din Bănie să nu se retragă din fotbal.

„Nu i-am scris nimic patronului. Este un moment foarte urât. La cum i-am cunoscut eu pe ei, nu mi s-a părut bine să le scriu imediat. O să le scriu, am citit că trebuie să se gândească dacă continuă sau nu. Fratele iubitei mele are tricou. Când se duce îmi trimite poze, când îmbracă acest tricou.

Pentru mine a fost o dezvoltare de carieră. Înţeleg perfect care e problema. E unul dintre puţinii patroni care bagă tot din buzunar. Şi când se întâmplă o tragedie sportiva, trebuie să se gândească. Cred şi sper să continue.

Pentru asta nu am putut să cred cum s-a sfârşit sezonul. Pentru mine era o echipă foarte bună, care se putea bate la play-off. Au mulţi, Bauza, Baeten, Bahassa. Nu ştiu ce s-a întâmplat. Poate că schimbările de antrenor. Nu vreau să zic nimic, doar cine a fost acolo la echipă poate să ştie.

Toate condiţiile sunt foarte bune acolo. Nu le-a lipsit niciun ban. Mi-am scris cu Baeten, cu care am rămas în foarte buna relaţie şi el era foarte afectat. El în ultima perioadă era şi căpitanul. Aceşti trei jucători cred că pot să joace la toate echipele din România”, a spus Andrea Compagno, la orangesport.ro.

Ce crezi că va face România în primul meci de la EURO 2024, cu Ucraina?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
22:21

Cel mai rapid gol din istoria EURO! Albania a dat lovitura în duelul cu Italia, după doar 23 de secunde

22:21

„E foarte dificil să fii favorit!” Selecționerul Ucrainei e cu picioarele pe pământ înainte de meciul cu România!

21:55

Simona Halep, discurs uriaş în prezenţa lui Andre Agassi şi Steffi Graff: „O să fac tot ce pot să ne bucurăm din nou de victorii”

21:45

LIVE TEXTItalia – Albania 2-1. Campioana en-titre a întors scorul, după ce a fost condusă din secunda 23! Gol superb marcat de Barella

21:41

„Unde e adevărul?” Mihai Stoichiță a răbufnit înainte de România – Ucraina! Comparație între tricolori și naționala Scoției

21:28

Panică pentru Spania, înaintea duelului „de foc” cu Italia! Doi titulari s-au accidentat în victoria categorică cu Croaţia

1 FotoDin ce face bani, de fapt, noul soț al Larisei Iordache. Ce s-a aflat despre Cristian Chiriță, imediat după cununia civilă 2 VIDEOGeorge Russell va pleca din pole-position în Marele Premiu al Canadei! Cursa e duminică (20:45, Antena Stars şi AntenaPLAY) 3 FotoLovitura uriaşă, de milioane de euro, pe care a dat-o Simona Halep, după ce şi-a vândut mai multe proprietăţi! 4 VIDEO & FOTOLarisa Iordache s-a cununat civil cu Cristian Chiriţa: „Mi-am păstrat şi numele, soţul meu a vrut să fie totul legal”! 5 Foto„Aroganță! A fost greu!” Cum a cucerit-o Horațiu Moldovan pe celebra sa iubită! Portarul naționalei a dat toate cărțile pe față 6 FotoImagini de senzaţie cu Dan Petrescu! A dansat şi a cântat la nunta fiicei lui: „Sunt un tată tinerel!”
Citește și