Închide meniul

E gata! Barcelona transferă un star de 50 de milioane de euro. Prima mare lovitură dată de Xavi

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 22 decembrie 2021, 17:23

E gata! Barcelona transferă un star de 50 de milioane de euro. Prima mare lovitură dată de Xavi

Xavi are parte de primul mare transfer

Profimediaimages

Ferran Torres va deveni jucătorul Barcelonei încă din această iarnă, anunță sport.es. Jucătorul iberic va semna un contract valabil pentru următoarele cinci sezoane.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ferran Torres semnează cu Barcelona

Negocierile dintre Manchester City și Barcelona sunt în stadiu avansat, iar anunțul oficial ar putea fi făcut în câteva ore, scrie sursa citată. Echipa lui Xavi va plăti 50 de milioane de euro + 10 milioane bonusuri pentru Ferran Torres. Inițial, englezii au cerut 75 de milioane de euro.

Ferran Torres a disputat doar șapte meciuri pentru Manchester City în acest sezon, în toate competițiile. Jucătorul de 21 de ani și-a trecut în cont trei goluri și un assist.

Torres evolua pentru echipa lui Pep Guardiola din august 2020, când City îl transfera de la Valencia pentru 28 de milioane de euro. Alături de „cețățeni”, ibericul a devenit campion al Angliei și a jucat finala UEFA Champions League, pierdută cu Chelsea, scor 0-1.

50 de milioane de euro e cota lui Ferran Torres, potrivit transfermarkt.com. La naționala Spaniei, fotbalistul de 21 de ani a adunat 22 de meciuri, reușind să înscrie 12 goluri.

Reclamă
Citește și:

Următoarea lovitură pregătită de Xavi

După aducerea lui Ferran Torres, Xavi se va concentra pe prelungirea contractului puștiului Gavi. Antrenorul  Barcelonei a transmis un mesaj categoric către conducerea echipei. Gavi este prioritatea numărul unu!

„Trebuie să îi prelungim contractul acum. Dacă este necesar, facem și chetă! Nu avem voie să pierdem un astfel de fotbalist. El trebuie să fie baza pentru viitorul acestui club. Din ce am înţeles, negocierile purtate de conducători pentru reînnoirea contractului lui Gavi decurg foarte bine. El este un jucător esenţial pentru această echipă. Gavi e spectaculos. Oferă goluri şi pase decisive. Este viitorul acestui glub. Este impresionant cum joacă. Este un fotbalist de nepreţuit pentru orice antrenor”, a spus Xavi, potrivit sport.es.

Cotat la 25 de milioane de euro pe site-urile de specialitate, Gavi a bifat în actualul sezon 21 de apariţii pentru FC Barcelona, în toate competiţiile.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Barcelona transferă un star de 50 de milioane de euro
  • Prima mare lovitură dată de Xavi

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:55 VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal 23:47 „E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1 23:40 Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00) 23:32 „Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj 23:30 Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări! 23:23 Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă” 23:07 Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1 22:59 Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi 22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off Vezi toate știrile
Citește și