Închide meniul

„E infernal aici!” Lionel Messi, șocat de ceea ce a găsit la Paris. Cu ce probleme s-a confruntat și adevăratul motiv pentru care a ales să semneze cu PSG

Alexandru Ivan Publicat: 1 noiembrie 2021, 16:29

Reclamă
„E infernal aici! Lionel Messi, șocat de ceea ce a găsit la Paris. Cu ce probleme s-a confruntat și adevăratul motiv pentru care a ales să semneze cu PSG

Lionel Messi, șocat la Paris

Lionel Messi, în timpul unui meci pentru PSG / Profimedia

Lionel Messi a dezvăluit că a fost șocat în mod special de traficul din Paris. El și familia lui au locuit la început într-un hotel din centrul orașului, lucru care nu i-a încântat pe copiii fotbalistului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lionel Messi, șocat când a ajuns la Paris

Primele zile au fost chiar dificile pentru că plecarea noastră a fost rapidă şi bruscă. Am petrecut o lună şi jumătate la hotel şi nu este simplu pentru copii, care începuseră deja şcoala în Spania.

În plus, noi locuiam în centru, iar circulaţia este infernală în Paris. Ne trebuia o oră pentru şcoală şi altă oră pentru a ajunge la antrenament. Copiii nu mai suportau hotelul. A fost dificil„, a spus Lionel Messi, potrivit L’Equipe.

În cele din urmă, Lionel Messi a renunțat la viața la hotel și a închiriat o vilă de lux într-una dintre cele mai spectaculoase zone ale Parisului, Newuilly-Sus-Seine. 20.000 de euro pe lună plătește Messi pentru noua lui locuință.

De ce a semnat Lionel Messi cu PSG

Deși și-ar fi dorit să rămână la Barcelona, problemele financiare ale clubului catalan l-au îndepărtat de pe Camp Nou. Argentinianul a câștigat o căruță de trofee la Barcelona și vrea să facă asta și la PSG, în special UEFA Champions League.

Reclamă

Liga Campionilor a fost unul din principalele motive. Aşa cum am spus, voi încerca să continui să câştig trofee. Când am luat decizia de a veni la PSG, a fost pentru că este una din cele mai mari echipe şi pentru că îmi doresc să o fac să crească prin câştigarea Ligii Campionilor după atâtea încercări.

Şi cred că nu suntem departe. În acest sezon, noi suntem una dintre candidate. Toată lumea vorbeşte de PSG, datorită efectivului său, dar mai sunt şi alte echipe bune care fac o treabă foarte bună, cum sunt Manchester United, City, Bayern, Liverpool, Atletico Madrid, Chelsea… Cel mai bun nu câştigă mereu, întrucât depinde de numeroase detalii sau de circumstanţe”, a mai spus Lionel Messi.

8 meciuri a adunat Lionel Messi până acum la PSG. Argentinianul nu a marcat niciun gol în Ligue 1, dar are trei reușite în Liga Campionilor.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
3
mai
0:00
AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League
23:54 EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!” 23:48 VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu 23:25 Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter 23:13 „Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB 22:18 Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY 22:15 „Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 21:50 România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore 21:40 Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa Vezi toate știrile
Citește și